Reviews over Kalá Nerá

Kalá Nerá

7.4
Kalá Nerá
12 Reviews
14
Accommodaties
Waardering 7.4
Uitgaansleven 6.5
Cultuur 6.2
Omgeving 7.9
Stranden 8.2
Sfeer 8.3
Zorg voor natuur 7.6

Bekijk de beste prijzen

12 Reviews (1..10)

9-7-2018
Frans van Rossum
Kala Nera, de plek waar je heerlijk kunt genieten
Kala Nera is een leuke strandplek met een gezellige boulevard met vele winkeltjes, en gezellige terrasjes. Lekker en gezellig eten kun je bij Pagasitikos. Deze taverne is niet duur en de bediening is geweldig.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 5.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
20-4-2019
Leonie
Wij komen hier graag al meerdere malen
Heerlijke badplaats met goed zwemwater en terrasjes vlak aan zee waar je prima goedkoop kunt eten. Dit dorp heeft ook een landelijke groene uitstraling en je kunt er mooie wandelingen maken. Even richting de camping lopen en je komt bij een heerlijk strand met zeer helder water. Heel geschikt voor kinderen want het wordt heel geleidelijk diep.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
12-8-2017
Eddy Dijkhuis
Geweldig
Een leuk dorp met leuke restaurants en goed om te wandelen
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
7-8-2017
Victor
Heel klein dorpje.
Aantal leuke taverna s, aan het keienstrandje. Verder eigenlijk niets te doen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 4.0
Waardering 4.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 2.0
Omgeving 3.0
Stranden 6.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 5.0
2-9-2017
Eddie Dijkhuis
Lekker rustig en zeer gastvrij
Alles dicht bij de hand zoals winkeltjes en de taverna
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
3-10-2011
Hillie en Andries
Het is goed toeven in Kala Nera.
Kala Nera is een goede bestemming om de Pilion te verkennen. Het gebied Pilion is waar we regelmatig terugkomen het mooiste stukje Griekenland een pareltje groen en nog eens groen. Hier bent u meteen in Griekse sferen. Je kunt er prachtige wandelingen maken. Wij houden onze vakantie bij studio’s Enalion tevens hotel tavern en bar met groot gezellig terras centraal gelegen in Kala Nera. Op korte afstand ligt de goede Taverne Pagasitikos van eigenaar Kosta waar het goed eten is. Het strand is gedeeltelijk kiezel en zand, schoon water met af en toe spelende dolfijnen. Toch even dit vakantieparadijsje verlaten? De omgeving biedt volop mogelijkheden. Zoals boottochtjes naar het eiland Skiathos, met de bus naar de markt in het stadje Volos of een rit met de gerestaureerde stoomtrein over de Pilion spoorbaan.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2011
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 7.0
Sfeer 8.0
20-11-2011
Annemieke
Hier proef je nog echt de griekse sfeer
Hele leuke plaats. Gezellige restaurantjes, winkeltjes. Het strand is erg kindvriendelijk. Gemoedelijke sfeer en heerlijke tsipouro + meze.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2011
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0
Sfeer 9.0
26-7-2011
fam Wittekoek
heerlijke vakantie
Heerlijk vakantie gevierd. Voor het dorp zelf veel tavernes waar je gezellig kan eten ( 10 euro P.P. met alles erop en eraan) en de drukte kan opzoeken.Lekker rustige strandjes met overhangende bomen waar je kan liggen. Met een auto ongeveer een a anderhalf uur naar de west kust alwaar spectaculaire rotsformaties en mooie baaien (waar we gesnorkeld hebben en de kinderen van de rotsen gesprongen). Te weinig tijd dus er komt nog wel een vervolg. Geen plek voor jongelui die naar de disco willen. Heel geschikt voor natuur liefhebbers, wandelaars, en zonaanbidders. mijn kids vonden het super (12 en 14), maar die zaten meer onder dan boven water
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2011
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
31-5-2011
Serge
Leuke niet te toeristische plek
Echt fantastisch gezellig. Mensen zijn niet toeristisch en prijzen zeer laag. Het is supergoed eten bij Pagasitikos (eigenaar Kostas). Vooral de verse vis is daar top. Ook Paris is zeer leuk en goed. Als je van Tsipouro (soort Ouzo) houdt ben je daar aan het goede adres. Wij zeten in hotel/appartement Palleria -- een aanrader met Lucas die de BBQ verzorgt iedere avond. een fantastische gastheer.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2011
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
7-6-2010
Martin&Ria Kefalonia - Sami juli/aug. 2007
Leuk dorpje en goede uitvalbasis voor vakantie
Kala Nerá is in klein dorpje in Pilion. Dorpje heeft een supermarkt en een aantal bakkerijen waar je dagelijk vers brood kan kopen. Verder een paar kleine winkeltjes en veel horacgelegenheden waar je wat kan drinken en een aantal restaurants. Eind juli begin augustus is het aardig druk in het dorpje. Er is een busverbinding in de richting van Volos en in de richting van Afissos en verder. Naar Volos is de bus goed te doen alleen men neemt het daar soms ruim met de vertrektijden. Er is een pinautomaat die nogal eens leeg is en onbetrouwbaar. Er waren gasten die kregen geen geld uit de auotmaat maar het bedrag werd wel van de rekening afgeschreven. Het is een goede basis om te logeren en Pilion verder te bekijken. De omgveing is schitterend. Nabijgelegen Afissos is een heel leuk dorpje waar het s'-avonds zeer rustig is. Strand van Kala Nera is niet echt bijzonder. Tussen Kala Nera en Afissos en voorbij Afissos zijn een aantal hele leuke strandjes.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2009
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 9.0
Stranden 6.0
Sfeer 7.0

Bekijk de beste prijzen