Reviews over Comacchio

Comacchio

6.6
Comacchio
28 Reviews
5
Accommodaties
Waardering 6.6
Uitgaansleven 4.9
Cultuur 7.3
Omgeving 7.3
Stranden 5.3
Sfeer 7.9
Zorg voor natuur 7.0

Bekijk de beste prijzen

28 Reviews (1..10)

14-8-2018
carlo
mooi plaatsje
heel mooi klein plaatsje met erg leuke restaurants in een leuk straatje aan het water
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Stranden 5.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
4-8-2017
Sonja
Leuk om even doorheen te lopen
Klein dorpje met wat leuke kanaaltjes; erg fotogeniek. Na een uurtje heb je het wel gezien maar als je in de buurt bent zeker even aan doen!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
7-1-2017
Martijn
Leuk dorpje, niet heel bijzonder
Leuk dorpje om even te zien als je in de buurt verblijft. Leuke kanaaltjes en goede sfeer. Na een uur of anderhalf uur wel gezien.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 3.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 6.0
9-7-2016
Simone
Leuk voor uurtje
Stadje ziet leuk uit. Beetje als heel klein Venetië. Toch aantal trapjes niet zo handig met buggy maar wel te doen. Erg klein stadje binnen een uur gezien. Wel gezellige restaurantjes aan het water. Smiddags winkels dicht. Grote supermarkt waar je de auto goed kunt parkeren als je het stadje in gaat. Ik zou er tijdens avondeten heen gaan 18:30 uur ( met kind van twee dan) Italianen eten nog later. smorgens is er niet veel te doen. Wel leuke boottocht vanuit dit plaatsje om flamingo's te zien in vrije natuur. Erg mooi was dit.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 6.0
Omgeving 7.0
Stranden 6.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
25-8-2015
Nanda
Dorp is klein. Leuke bezienswaardigheid.
In het dorp is niet veel te beleven. Weinig winkels. Zelfs geen souvenirwinkels. Veel muggen. Zee met kwallen en krabben
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 8.0
Omgeving 6.0
Stranden 8.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 8.0
17-1-2016
Edith Cobelens
beetje tegengevallen
Wij hadden meer verwacht van het stadje Comacchio. Ze noemen het klein Venetië, maar dan kun je beter ruim een uur rijden en naar het echte Venetië gaan. In Comacchio zijn wel mooie gebouwen en 1 mooie brug, maar verder is het erg verouderd en verloederd. Het kan wel een opknapbeurt gebruiken. Wel jammer.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 4.0
Waardering 4.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 4.0
Omgeving 6.0
Stranden 2.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 2.0
11-8-2015
Silvia
Omgeving niet bijzonder
Comacchio zelf was weinig te beleven.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 5.0
Omgeving 6.0
Stranden 10.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 8.0
30-8-2014
andre
Leuk dorp, kale omgeving
Leuk dorp, veel weg van Venetië. Omgeving is kaal, alles dor en slecht onderhouden woningen.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 6.0
Stranden 7.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 5.0
22-9-2014
Petra
heel leuk dorp
klein dorp maar wel heel knus, wordt ook wel klein venetie genoemd
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 7.0
Sfeer 8.0
27-9-2013
Jet
Niet echt een aanrader
Voor het strand is het een perfecte plek, maar als je er nog meer wilt doen, dan ben je snel klaar.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2013
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Cultuur 5.0
Omgeving 5.0
Stranden 8.0
Sfeer 6.0

Bekijk de beste prijzen