Reviews over Calahonda

Calahonda

-
Calahonda
9 Reviews
6
Accommodaties

Bekijk de beste prijzen

9 Reviews

27-4-2015
Joh hoen
Fantastisch
Heel leuk gebied met kleine stranjes die niet te druk zijn. Er is ook een mooie wandelboulevaart lans het strand gemaakt
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datum2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
28-4-2014
sannie14
Toeristisch
Calahonda gekozen als basis voor een rondreis door Andalusia. Lag lekker centraal waardoor je steden als Ronda, Granada, Jerez, Tarifa, Marbella en Malaga met de huurauto kunt bereiken. Calahonda is zeer toeristisch en helemaal volgebouwd, we zaten boven op een berg waardoor een huurauto noodzakelijk was. Wanneer we in de avond een uitje wilde doen moest er altijd iemand nuchter blijven of je moet budget hebben voor een taxi in de avonden. Het strand is vol met kiezels en in de zee liggen stenen. Geen ideale plek om aan het strand te liggen dus. Voor strand kun je beter naar marbella enz. Van cultuur merk je niet veel in Calahonda, er is eigenlijk niks spaans aan (behalve het weer).
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datum2014
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Cultuur 3.0
Omgeving 3.0
Stranden 4.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 7.0
25-3-2014
Ron van der Leden
Hier nooit meer
Geboekt via veiling. Weet nu ook waarom. Zoektocht om er te komen. 5 km de berg op!!! Apartement wel van topklasse. Maar het enige hoogtepunt van de avond was, als er een vuilnisman lang kwam. Een appartementendorp tegen de berg aan , niks spaans en geen boulevard.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2014
Waardering 3.0
Waardering 3.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 2.0
Omgeving 7.0
Stranden 2.0
Sfeer 3.0
Zorg voor natuur 7.0
29-6-2012
naam naam
calahonda
Calahonda - Andalusie: een prachtige centrale plek aan de Costa del Sol om steden als Ronda en Granada te bezoeken, maar ook heerlijk centraal om een mooi strand op te zoeken
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2012
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 7.0
Sfeer 8.0
17-1-2012
f harkamp
mooie omgeving
ik was er om te golfen en heb daarnaast wat rondgereisd Mooie omgeving Marbella oa. ik ben geen uitgaander dus daar kan ik geen mening over geven Zeker een plek om terug te keren in de winter
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumJan. 2012
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Stranden 7.0
Sfeer 7.0
27-9-2011
naam naam
Sitio de Calahonda
Sitio is ee prima uitvalsbasis om Andalusie te ontdekken met als mooie locaties: Costa del Luz, Granada, Sevilla, Mijas.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2011
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Omgeving 7.0
Stranden 9.0
Sfeer 7.0
31-7-2011
Harold
Prima omgeving voor ouders met kinderen
we hebben het crown resort geboekt in Calahunda, een prima resort en een rustige stek voor families.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2011
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
8-5-2010
BJ
Niet voor herhaling vatbaar
Mooi (naakt) strand bij de duinen van Cabopino. De rest van het dorp bestaat uit bugalows en villa's van particulieren. Een snelweg loopt tussen het woon- en standgedeelte.De restuarantjes die er zijn, zijn relatief duur en het eten is gemiddeld niet lekker. Er zijn genoeg andere mooie plaatsen in de buurt. De omgeving, het achterland is echter zeker de moeite waard.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2010
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 2.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 2.0
1-8-2009
natasha savina
vieze stranden!
Heel mooi op zich, maar een echte toeristen attractie. Geen normale Spaanse cultuur!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2009
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Stranden 6.0

Bekijk de beste prijzen