Reviews over Breisach

Breisach

-
Breisach
7
Accommodaties

Bekijk de beste prijzen

4 Reviews

23-6-2013
A. Janssen
Breisach-Oberrimsingen zeer rustig.
Oberrimsingen is een klein rustig dorpje waar nagenoeg niets te beleven valt.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuni 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 3.0
Omgeving 7.0
Sfeer 4.0
14-8-2011
Rob
een dagje Breisach
Het is best wel een leuk stadje. Wel is er veer vernieuwd na de verwoestingen van `45. Je kunt de oude kerk, bovenop de heuvel, bezoeken. Verder is het mooi aan de oevers van de Rijn. Daar kun je een gecombineerde boottocht/stoomtreinreis maken op en langs de Rijn. Een rondje lopen door het dorp en even de Italiaanse ijsboer aandoen in de Rheinstrasse. Heerlijk ijs van een echte Italiaan. Echt genieten Gegeten in Ristorante Pizzeria Rustica Da Giovanni. De derde keer werden wij heel slecht bediend. Als het niet druk is kan je er goed eten, maar als het daar vol zit heb je kans dat de helft van de tafel, wij waren met 6 personen, een pizza krijgt en dat de anderen 5 tot 10 minuten mogen wachten tot zij ook bediend worden. Vervolgens worden lege borden ongevraagd weggehaald, terwijl de rest van je tafelgenoten nog aan het eten is. Schandalig!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2011
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 7.0
27-6-2011
Angélique
Saai
Het is geen leuk Duits plaatsje. Gewoon een rommelig provinciestadje aan de Rijn. De Rijn boulevard heeft de uitstraling van een industrieterrein. Wel leuk met kinderen: bij de Rijn op de brug naar Colmar kijken naar het schutten van de grote rijnaken. Dat gebeurt met een enorm verval en is helemaal te volgen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2011
Waardering 4.0
Waardering 4.0
Cultuur 2.0
Omgeving 8.0
Sfeer 1.0
28-8-2011
Marie- Josee en Bert
Breisach am Rhein
Nooit geweest dus in deze vakantie maar een bezoekje brengen. hadden we niet gedacht dat er achter zo een plaatsnaam zoveel geschiedenis behoort. vanaf de Rhein, via het oude kasteel/ slot met obelix, via het mooie centrum met pitoreske winkeltjes, de wacht- en gevangentorens, de Münster weer terug naar de Rhein. Op de terugweg nog even langs het Italiaanse ijsrestaurant en met de bekende gästekarte weer terug met de trein naar Staufen. Weer een ervaring en wijsheid rijker.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2011
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0

Bekijk de beste prijzen