Reviews over Panama City

Panama City

8.9
Panama City
23 Reviews
75
Accommodaties
18
Bezienswaardigheden
Waardering 8.9
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.8
Omgeving 9.3
Stranden 9.3
Sfeer 8.5
Zorg voor natuur 8.2

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

23 Reviews (1..10)

28-11-2018
Bianca
Fantastisch boattour panama kanaal
Een ochtend het Panama kanaal op geweest en het naastgelegen katun meer. Hier zijn allemaal eilandjes met apen, vogels, leguanen. Ook zagen we schildpadden en baby krokodillen. We waren met panama canal boat tours. De eigenaar hiervan is een Spaanse bioloog, en hij weet en ziet ontzettend veel en heeft respect voor de natuur. Hij neemt voor onderweg wat fruit en snacks mee. De grote boten waar je over het kanaal langs vaart zijn ook erg indrukwekkend. Je wordt rond half 8 in je hotel opgehaald en rond 13u ben je weer terug. Een fantastisch leuke trip!
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
23-4-2018
Charlotte
Once in a lifetime must do
Panama is een geweldig land met een rijke cultuur, moderne stad, ongelofelijke natuur. Zeker een aanrader om te bezoeken. Positief: - Warme mensen - Veel te zien! Casco Viejo, San Blas (eiland), Panama stad, Jungle. - Heerlijk weer! - Samengevat: echt een must om hier een keer heen te gaan. Negatief: - Het is belangrijk dat je wel een woord spaans spreekt, weinig mensen spreken engels. Of neem een tour met een engelse gids. - Panama is een land waar geen openbaar vervoer is, je zal vooral zelf met auto rondrijden. Er zijn geen verkeersborden (minimaal) en GPS werkt niet overal even goed. Ook hier raad ik een gids aan om bv. de stad te verkennen of naar eilanden te gaan. - Neem geen taxi's , Uber is veiliger.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 6.0
3-2-2016
brigitte
Super, indrukwekkend.(niet meer dan 2-3 dagen)
Panamakanaal is heel indrukwekkend. De wijk casco viejo is gezellig, veilig en cultureel interessant (wij zaten in deze wijk in boutique hotel Tantalo erg leuk). De shoppingmalls zou ik links laten liggen, 500 honderd winkels, 500 x prut. Met de taxi voor ong. 10$ daar Parque Natural Metropolitan gaan mogelijkheid tot ong. 2-3 uur vrij wandelen door het regenwoud, wij spotten daar luiaards, aapjes, motmots (soort neusaapje), capibari's, reetjes, toucans en de trogan een prachtige blauw, rode vogel. Gezellig en lekker eten doe je bij Casa Blanco (casco viejo).
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJan. 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
23-4-2014
R.E.
panama kanaal
Panamakanaal 100jr en is nu toe aanverbreding. indruk wekkend
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2014
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Cultuur 8.0
Omgeving 6.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 9.0
16-2-2014
M
Panama, zeker proberen!
Veel mensen kiezen voor Costa Rica, maar ik zou zeker Panama aanbevelen. Minder toeristen, dus je hoeft niet de horde achterna maar lekker je eigen plan trekken
  • Reis vertrek datum2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
3-4-2014
ron
stad vol contrasten
prima plek als uitgangspunt voor rondreis panama. zoek verblijf in casco viejo, de oude stad vol sfeer, restaurants,koffiecafes, waar de Panamezen wonen. zijn aan het renoveren, de leuke vismarkt met kleine restaurantjes voor verse ceviche/corvino, prachtige boulevard, de causeway en aan te bevelen op zaterdag boottocht door Panamakanaal met de sluizen. het zakencentrum met wolkenkrabbbers niet bijzonder, wel veel shoppingmails, wandel langs de zee, pak een boot naar een van de eilandjes niet als de Panamezen in het weekeinde. openbaar vervoer en taxi's plenty. verkeer chaotisch en druk, veel files in de stad. oude stad veilig voor toeristen, veel speciale toeristenpolitie, die oogje in het zeil houdt, veel terrassen en mooie pleinen, aanrader voor een paar dagen!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
16-1-2014
klepka
Een goede vertrekplaats voor een rondreis
Een aantal dagen in Panama City verbleven, zowel aan het begin van onze rondreis, tussendoor en aan het einde van de rondreis. Een drukke stad, waar de verkeersregels nauwelijks gehanteerd worden en waar je makkelijk kunt verdwalen. Accommodaties in de buitenwijken gehad, waar niets te beleven valt. De oude stad word op dit moment gerenoveerd en zal zeker als dit klaar is een bezoek waard zijn. De stad heeft een mooie skyline vanaf de Causeway en het Panamakanaal met de Locks is leuk om te bekijken. Als je van shoppen houd dan is de Allbrook Mall aan te bevelen; een van de grootste shoppingmalls van Midden Amerika. op de Causeway zijn verschillende restaurants; hier twee restaurants geprobeerd, maar niet bijzonder. Het doet wat oubollig aan.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 6.0
1-10-2013
Marielle
Werelds!
Prachtig en veilig land met een onbeschrijflijke natuur. Panama City is een echte wereldstad waar je van alles kunt ondernemen!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
2-9-2013
Nienke
Stad in bloei
Panama stad heeft de potentie om in te toekomst zeer aantrekkelijk te worden. Een bezoek aan het Panamakanaal mag natuurlijk niet ontbreken.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datum2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
19-5-2013
edo en marja spa
fantastische plek
uitstekende plek om panama te ontdekken
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Stranden 5.0
Sfeer 9.0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders