Reviews over Hongkong

Hongkong

8.9
Hongkong
127 Reviews
235
Accommodaties
129
Bezienswaardigheden
Waardering 8.9
Uitgaansleven 8.9
Cultuur 8.9
Omgeving 8.9
Sfeer in stad 8.9
Stranden 8.1
Zorg voor natuur 7.2

Bekijk de beste prijzen

127 Reviews (1..10)

13-4-2019
Yolanda
Heerlijke stad!
Ligging van je hotel Kowloon is handig. Het is centraal gelegen. Vandaar uit kun je gemakkelijk overal naar toe. Je kunt bijvoorbeeld lopen naar de Avenue of Stars.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 9.0
Stranden 8.0
Zorg voor natuur 7.0
22-2-2017
Schipper
Fantastisch
Hong chinezen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Je kan lekker eten op templestreet market,waar de meeste chinezen zitten is het heerlijk. Vooral de barbeceupork. Let niet op de keuken of kleding van het personeel. Voor de mannen! (ik weet het niet voor de vrouwen) vaak komen chinezen al rochelend het toilet binnen. Ik vond Hong Kong zeker niet goedkoop,voor 2 kopjes koffie is 7of 8 € normaal. Om te reizen met de metro(MTR) kun je het beste een octopuskaart kopen voor 3 dagen onbeperkt reizen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
1-9-2018
Carla Teeuwen
Zo weer naar toe
Heerlijke stad waar je dag en nacht als vrouw kunt rondlopen zonder lastiggevallen te worden.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumNov. 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 10.0
23-12-2016
Han
Geweldige stad en omgeving.
Schitterende stad in Azië! er is van alles te doen en te zien. Openbaar vervoer werkt uitstekend en buiten de stad zijn mooie stranden en bosrijke gebieden met wandelpaden om bergen te beklimmen. Mensen spreken er uitstekend Engels en als toerist ben je er meer dan welkom. Zeker ook een aanrader is om niet alleen de stad Hong Kong te bezoeken, maar om ook met het openbaar vervoer het binnenland in te gaan naar andere steden / dorpen. Bijvoorbeeld: Tai O, met de bus op Lantau island en Stanley op Hong Kong Island met zijn (surf)stranden. Verder zijn Ma On Shan en Tai Po goed te bereiken met de metro. Om in de bossen te wandelen moet je zeker Lion Rock Country Park bezoek (Ten noorden van Hong Kong) loop zelfstandig over een wandelpad naar de top van de berg en heb een schitterend uitzicht over de stad! kans dat je ook aapjes ziet is redelijk in het park. Tip: ben voorbereid op een pittige klim, neem voldoende water mee en neem de tijd ervoor, met kinderen is het te doen.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 9.0
Stranden 8.0
Zorg voor natuur 9.0
27-10-2015
de Boer
Super stad!
Aanrader is zeker de markten. Goldfish market is leuk om te zien als je in de buurt bent maar hier zou ik niet speciaal voor reizen. Dagje met een hop on hop off bus is zeker een aanrader! Leuk is om uit te stappen bij Aberdeen en een kleine rondvaart te doen met de Sampan. Aanrader is om eind van de middag bij de Peak uit te stappen. Schitterend uitzicht over Hong Kong en de skyline! zorg dat je er bent wanneer het nog net licht is dan kun je het bij licht zien en ook bij donker. Wij hadden gelezen dat er, elke avond om 8 uur, bij the symphonica of lights een geluid en licht show zou zijn, dit is dus niet het geval. het licht en geluid is hetzelfde als om 7 uur. Prachtig om te zien maar maakt dus niet uit welke tijd je avonds heen gaat. Met de Star Ferry kun je heel makkelijk van Kowloon naar Hong Kong Island. Duurt misschien 10 minuten en kost slechts 40 cent per persoon!! Trams werken daar super! Om de paar minuten komt er een tram.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer in stad 10.0
Zorg voor natuur 8.0
31-5-2015
Ad Matheeuwsen
Te duur in de basis, spreekt ons niet aan
De prijzen zijn in alle opzichten over the Hill, ondanks dat het, het walhalla van shopping moet zijn zijn de prijzen duidelijker hoger als in Europa en er is ook geen belasting de je terug kunt vragen, in Singapore is duidelijk meer te halen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 7.0
Sfeer in stad 6.0
13-11-2014
CKAK
Moet je gezien hebben!
Fantastische stad! Tips: bezoek 'the Big Buddha (halve dag voor reserveren, ga er met de kabelbaan naartoe!), bezoek de Wong Tai Sin tempel, de lichtshow 's avonds vanaf Kowloon en ga met de Peak tram naar boven voor een prachtig uitzicht over Hong Kong (en eet meteen een hapje op grote hoogte).
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 9.0
Zorg voor natuur 8.0
20-9-2014
cktsang
goed
Er zijn heel veel mensen in Hong Kong. Veel restaurants/eetcafés, gewoon te veel keuzen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Stranden 8.0
Zorg voor natuur 8.0
27-8-2014
Dennis
Zeer drukke stad met veel bezienswaardigheden
Hong Kong is een stad waar heel veel mensen wonen. Er zijn erg veel winkels en markten, maar overal is het druk. Naast de vele traditionele restaurants zijn er ook veel restaurants die Europees georiënteerd zijn. Fastfood restaurants zijn er natuurlijk ook! Hong Kong is een erg leuke stad om een paar dagen te verblijven, bijvoorbeeld omdat je een tussenstop hebt (zoals wij hadden). Maak in ieder geval een georganiseerde excursie naar de Peak voor een geweldig uitzicht over Hong Kong Eiland. Wij zaten in Kowloon waar veel markten en winkels zijn. Hong Kong is een schone en veilige stad met vriendelijke mensen. Openbaar vervoer is goed geregeld en niet duur. Wij kochten een treinkaartje op het station of namen een taxi. Het is een illusie dat je goedkoop kunt winkelen in Hong Kong. Bij de haven zijn erg veel luxe en dure winkels. De overige winkels zijn iets goedkoper dan in Nederland. De markten zijn leuk om te bezoeken. Vergeet vooral niet om af te dingen!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 7.0
12-4-2015
Kai
HK bruist
NY in het oosten. Voldoende te zien en te doen!
  • Reisgezelschapzakelijk
  • Reis vertrek datumMei 2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 9.0

Bekijk de beste prijzen