Reviews over Birmingham

Birmingham

8.7
Birmingham
31 Reviews
140
Accommodaties
71
Bezienswaardigheden
Waardering 8.7
Uitgaansleven 8.7
Cultuur 8.7
Omgeving 9.5
Sfeer in stad 9.5
Zorg voor natuur 7.9

Bekijk de beste prijzen

31 Reviews (1..10)

16-4-2018
eddie
Fantastic
Dit is dus echt een stad die het oude liedje van Randy Newman doet herleven. There is no place like Birmingham.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer in stad 10.0
Zorg voor natuur 8.0
2-5-2016
Tom
Sfeerloos
Drie dagen doorgebracht. Sfeerloze stad. Veel nieuwbouw. Voor shopaholics is het een waar paradijs. In Bullring ziet het zwart van de winkels (en mensen). Niet waar ik naar op zoek ben tijdens een stedentrip. Alleen maar de bekende ketens... Voor de massa...Daarnaast zag ik veel onfrisse types op straat. Veel drugsgebruik. De echte sfeer ontbrak.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datum2016
Waardering 3.0
Waardering 3.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 2.0
Omgeving 2.0
Sfeer in stad 2.0
15-9-2014
heer de Jongh
grote stad, beetje smoezelig
Zoals alle grote steden in Engeland is ook Birmingham een beetje smoezelig. De parken zijn mooi en goed onderhouden.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2014
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 6.0
Sfeer in stad 6.0
Zorg voor natuur 6.0
18-9-2014
c.medley
Birmingham is geweldig
Voor het eerst in Birmingham geweest. We hadden 3 dagen geboekt. Veeel te kort. Er is zoveel leuks te doen en moois te zien. Hier kom ik zeker terug
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Zorg voor natuur 8.0
14-5-2014
Lianne
Shopping walhalla
Als je wilt shoppen is Birmingham ideaal. Alle winkels zitten bij elkaar, dus je hebt geen metro of trein nodig
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2014
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer in stad 10.0
2-1-2014
Anne
Mooie stad
Birgmingham is een vrij grote stad, maar vooral uitgestrekt dus wekt niet de indruk een metropool te zijn. Dat is prettig, want je voelt je hier daardoor snel op je gemak. Centrum: veel winkel, Broadstreet en Brindleyplace bezocht. Nadeel: veel oude stadsgebieden zijn vervangen door nieuwbouw.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
4-6-2013
Reiziger64
Prima voor kort verblijf
Als je zakelijk hier moet zijn is het een prima stad. In centrum leuke restaurantjes die gezellig bij elkaar liggen.
  • Reisgezelschapzakelijk
  • Reis vertrek datumMei 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer in stad 7.0
8-5-2013
rob_theunissen
Fantastische plek
Gezellig, groot en druk centrum. Hier hoef je je geen moment te vervelen.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumApr. 2013
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer in stad 10.0
31-3-2013
Efne Twyford
Gave rauwe stad
Het is maar net waar je eigen interesses liggen, maar ik hou van deze stad. Het is een no nonsense stad met ''althans zo lijkt het'' alleen maar werkende mensen en 's avonds lekker ontspannen. De winkels zijn enorm leuk en veel leuke spullen en kleding, dus dames spaar voor je daar naartoe gaat want je kijkt je ogen uit.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 8.0
28-3-2013
carola
Heerlijke plaats voor een shoppingtrip.
Ik ben hier nu een aantal keer geweest om een een beetje te shoppen, uit eten te gaan en uit te gaan . Op nog geen uurtje vliegen...
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumNov. 2012
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 9.0

Bekijk de beste prijzen