Reviews over Kampen

Kampen

9.8
Kampen
97 Reviews
23
Accommodaties
10
Bezienswaardigheden
Waardering 9.8
Uitgaansleven 9.3
Cultuur 9.7
Omgeving 9.9
Sfeer 9.8
Zorg voor natuur 9.3

Bekijk de beste prijzen

97 Reviews (1..10)

8-8-2019
Nel en Wilbert uit Weert
Zeer de moeite waard voor een weekendje weg.
Kampen is één van de Hanzesteden aan de IJssel, met een goed bewaard historisch centrum, waar de rijkdom van 700 jaar geleden nog te zien is. Maar ook leuke ambachtelijke winkeltjes, musea en kunst al om.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
31-7-2019
Daan Janse
Zeer de moeite waard
We kwamen met de boot vanaf Elburg, door het nieuwe Reevediep. Deze korte verbinding naar de IJssel, door een mooi natuurgebied is een aanrader. Kampen is een mooie oude stad met veel monumenten en we hebben een rondleiding gedaan langs de waterkering Kampen midden en bij de sigarenfabriek. Verder zijn de muurschilderingen door de hele binnenstad erg leuk.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 8.0
29-7-2019
Wilhelmien van Mierlo
Aanrader!
Een stad die alles heeft! - watersport - cultuur - mooie natuurlijke omgeving om te fietsen en te wandelen - gezellige horeca met diverse eetgelegenheden voor elke beurs - fantastisch historisch centrum Kortom Kampen heeft alles zonder massaal te zijn!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
29-7-2019
Irina Alexandrova
Fantastisch
Vanaf de eerste dag raakte ik verliefd op Kampen en woon hier al 11 jaar met plezier.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
29-7-2019
Karin
Geweldig
Mooie stad, er is veel te beleven, leuke dingen worden er georganiseerd en zeer vriendelijke mensen. Echt een aanrader om een weekendje naar kampen te gaan.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
29-7-2019
Geke
Geweldig
Super mooie historische stad die veel te bieden heeft . Super vriendelijke mensen en brandschoon
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
29-7-2019
Wiecher
Verrassend en uniek
Heerlijk rondgewandeld, fantastische historische gebouwen gezien en bezocht. Heel bijzonder is het unieke Ikonenmuseum. Zeer vriendelijke mensen, leuke winkels en gezellige terrasje
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
26-7-2019
Minke Hernel
Kampen, daar wil ik naartoe!
Het toffe aan Kampen is dat je er alles hebt, maar dan op kleine schaal. Dus wel en lusten (water, historisch centrum en een prachtig park) maar niet de lasten (enorme drukte, parkeerproblemen en vervuiling)!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
24-7-2019
Van dijk
Fantastisch
In 1 woord super 😁 zelfs met kinderen en super stad
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
24-7-2019
Nathasja
Geweldig
Leuke Hanzestad met prachtige gebouwen, leuke winkels en terrasjes. Aan de Botermarkt kan je leuk zitten en zit een verrassend mooie woonwinkel 😍 Aan de IJsselkade liggen veel bootjes en kan je een rondvaart doen! Verder heb je leuke musea ook voor kinderen en kan je de nieuwe toren beklimmen.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0

Bekijk de beste prijzen