Reviews over Grolloo

Grolloo

7.9
Grolloo
37 Reviews
8
Accommodaties
2
Bezienswaardigheden
Waardering 7.9
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.3
Sfeer 7.9
Zorg voor natuur 8.6

Bekijk de beste prijzen

37 Reviews (1..10)

14-5-2019
Ramona
Een mooie omgeving.
Mooie omgeving om te wandelen en fietsen en Boomkroonpad en Klimpark is geweldig mooi om te ondernemen en daar is ook nog een zwemplas bij.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
3-7-2017
Moon
Leuk dorpje
Er is een supermarkt maar die heeft dan ook een zeer ruim assortiment en het personeel is zeer behulpzaam. Is er iets niet vraag het aan ze , of geef je bestelling door .
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
9-8-2014
Kroon
Rustig plaatsje, in de omgeving veel bos
Mooie fiets en wandel mogelijkheden en in de zomerperiode leuke markten in de omgeving
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
15-8-2014
gerriedevries87
grollo is een klein dorpje
klein dorpje maar je kan er eten en er zit een gemakswinkel
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 1.0
Omgeving 5.0
Zorg voor natuur 4.0
16-8-2014
TinusH
Hier wil je niet dood gevonden worden
Het stoplicht gaat naar rood, het stoplicht gaat naar groen, in Almelo is altijd wat de doen (Herman Finkers) In Grolloo is er niet eens een stoplicht
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 3.0
Waardering 3.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 2.0
Omgeving 6.0
Sfeer 4.0
Zorg voor natuur 8.0
13-8-2014
Sandra
Drenthe is prachtig
Ik was aangenaam verrast door Drenthe, je kunt er prachtig wandelen en fietsen, in de zomer is er in elk dorp wel een (avond-) braderie of iets dergelijks te doen. Assen is een mooie winkelstad. De dichtstbijzijnde supermarkt is in Rolde, op 6 km afstand. De kampwinkel vond ik echt belachelijk duur. Wij hadden prachtig weer, maar weet niet wat te doen bij regen.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 4.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
9-8-2014
Sis
Klein dorp
Klein dorpje waar weinig te doen is. Voor booschapjes ga je naar Borger, Rolde of Assen en Emmen.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 6.0
Omgeving 7.0
Sfeer 5.0
Zorg voor natuur 7.0
30-1-2015
Von Dyck
Gezellig dorp!
Gezellig dorp, mét winkel en 2 restaurantjes.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datum2014
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 9.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
30-9-2013
Kees Versteeg
mooie omgeving voor een stukje rust in het jaar
lekker fietsen en zwemmen,gelukkig heeft de zon zich goed getoond
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2013
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
8-8-2013
Lotte Lanting
Groen, en veel te doen!
Een prachtige omgeving om te fietsen of wandelen. Voor een lekker kopje koffie en een huisgemaakte appelbol is er een pitstop bij Hofsteenge. Voor de cultuur is er het Cuby & the blizzards museum. Met twee kroegen is er iedere avond ruimte voor een drankje en er wordt regelmatig iets georganiseerd. Maar vooral de groene omgeving blijft prachtig.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0

Bekijk de beste prijzen