Reviews over Borger

Borger

8.2
Borger
462 Reviews
15
Accommodaties
3
Bezienswaardigheden
Waardering 8.2
Uitgaansleven 7.2
Cultuur 8.1
Omgeving 8.8
Sfeer 8.1
Zorg voor natuur 8.4

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

462 Reviews (1..10)

18-5-2019
els
fantastisch
alles positief geweest genoten van ons verblijf
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
16-4-2019
Tiny
Fantastiesch
Prachtige omgeving en rustig
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
12-4-2019
G W
Geweldig
Mooi park , mooie fiets routes , hunebed centrum . Van alles te doen in de omgeving
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
9-3-2019
Ina
Gezellig
Klein gezellig stadje, vooral bekend omwille van de hunebedden. De mensen hier zijn heel vriendelijk. Je hebt hier wel een aantal winkels zoals AH, Aldi, Etos . Maar om te shoppen ga je beter naar Emmen
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0
19-4-2019
Frans
huisjes staan vrij in een rustig bospark
Plaatsje Borger ligt op ongeveer 3 km. Klein maar gezellig plaatsje. Er zijn twee supermarkten. Paar terrasjes en restaurants. In de omgeving wandelroutes langs de hunnebedden. Voor de kinderen kan er een spannende boomtoppen wandeling gemaakt worden. Al met al inde omgeving genoeg te doen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
9-1-2019
Susan Versteeg
Erg leuk
Leuk dorp, met de usual winkels als AH, Kruidvat etc. Maar ook winkels zoals de Kaashal. Heerlijke kaas gekocht daar. De keurslager bij de parkeerplaats van de AH, heeft heerlijke bloedworst. Borger heeft redelijk aantal eetgelegenheden en het Hunnebedcentrum-museum. Het museum dit jaar overgeslagen. Is zeker wel een aanrader om een keer te bezoeken.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
18-12-2018
Geert Nijboer
prima
Voor het Hunebed en verder jammer dan
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
15-12-2018
Gelderman
Borger gezellig klein plaatsje met alleen t nodige
Van 7 tm 9 december naar Hunzedal in Borger geweest. Vanwege de aanhoudende plensbuien konden we in Borger niet doen wat we wilden (wandelen). Voor winkelen vonden we t te klein en te beperkt. Borger heeft t nodige maar ook niet meer dan dat. Daarom de Qliner naar Groningen genomen. Borger heeft wel wat leuke restaurants, mensen zijn vriendelijk e de prijzen heel redelijk. Je hoeft voor toilletbezoek niet te betalen wat de grotere plaatsen vaak wel doen. Wij kwamen om fijn te wandelen en hunebedcentrum te bekijken. Dat is vanwege t slechte weer niet gelukt. Binnenactiviteiten zijn er amper. Daarom zou ik Borger vooral aanraden in voorjaar/zomer.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 7.0
9-11-2018
Fam ter Haar
Prima plaats
Borger is een leuke en drukke plaats met genoeg winkels en eetgelegenheden Prima supermarkt voor je dagelijkse boodschappen Mooie omgeving
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 6.0
5-12-2018
Gerard
Gezellig en compleet
Ondanks veel wegwerkzaamheden in het centrum een zeer compleet winkelaanbod en aantrekkelijke horecavoorzieningen . Een levendig dorp.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumNov. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders