Reviews over Terschelling

Terschelling

9.0
Terschelling
1293 Reviews
386
Accommodaties
25
Bezienswaardigheden
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.9
Omgeving 9.5
Stranden 9.5
Sfeer 9.1
Zorg voor natuur 9.3

Bekijk de beste prijzen

1293 Reviews (1..10)

11-5-2019
Gerda
Geweldig eiland
Wat een rust op dit eiland en wat een mooie natuur.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
22-4-2019
gerie laan ligthart
een goede bestemming voor mensen die van de natuur
we hebben heerlijk gewandeld en gefietst op terschelling natuur is prachtig en divers behouden huis bekeken,erg leuk
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
13-4-2019
Johan Nijzink
Mooiste waddeneiland!!
Mooiste waddeneiland die we bezocht hebben
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
2-5-2019
Fam v breukelen
geweldig
Het is een heel fijn eiland om te ontstressen
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
17-3-2019
H. Schoonbeek
Het mooiste Waddeneiland!
Een fijn eiland met een prachtige natuur waar je echt tot rust komt. Wat wij teleurstellend vinden is het vele honde stront. Zelf jaren met hond op vakantie geweest en altijd alles in zakjes keurig gedeponeerd in de daarvoor bestemde afvalbakken. Vraag me af of eilanders hier zelf wel zo secuur op zijn.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 5.0
27-3-2019
Gea van Leeuwen
Rust, ruimte, vrijheid.
Terschelling is een eiland waar je tot rust komt. De breedste en mooiste stranden, de open duinen. De prachtige fietspaden. De dorpen waar je de oude eiland cultuur kunt voelen en beleven.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
17-1-2019
Marc
Fantastisch!
Wat een ontdekking is Terschelling, en dat in eigen land! Prachtige, wijdse stranden, heel vriendelijke bevolking, prachtige natuur op de Boschplaat en fantastische luchten bij zonsondergang. Echt geweldig! We komen zeker nog een keer.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
13-1-2019
Bibi
Verliefd
Komen al jaren op het eiland. Er is elke keer weer een nieuwe ontdekking in de natuur. Prachtig strand, bos en duinen 😍
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
9-1-2019
Rob
Fantastisch
Terschelling is een fantastisch eiland in elk jaargetijde. De rust vind je langs kilometerslange, brede stranden, de waddendijk, polders en duinen. In West-Terschelling en de andere kleinere dorpjes is relatieve reuring door restaurants en cafe’s. Erg gezellig!!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
19-11-2018
Hanneke Noorlander
Fantastisch!
Al vele malen op Terschelling vakantie gevierd in verschillende periodes. Strand Zee Duin alles is er op dit eiland. Wandelen fietsen uitgaansleven ,puur genieten.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0

Bekijk de beste prijzen