Reviews over Steinheim

Steinheim

-
Steinheim
2
Accommodaties

Bekijk de beste prijzen

4 Reviews

6-5-2015
natasha
Uitgestorven dorpje
Wij hebben wat rondgelopen. Vele gebouwen zijn verpauperd en er is niets te doen. Het enige wat leuk is is wandelen langs de rivier. Ga je deze over dan zit je in Duitsland.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2015
Waardering 4.0
Waardering 4.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 2.0
Omgeving 5.0
Sfeer 4.0
Zorg voor natuur 5.0
7-6-2009
Elja en Jan
Prima Hotel
Wederom 2 nachten gast geweest bij Hotel Gruber in Steinheim. Mocht U in deze regio een goed hotel zoeken dit hotel is prima. Gastvrije vriendelijke bediening. Goed ontbijt en nette kamer. Mooie tuin die bij het hotel hoort, waar je in alle rust kunt vertoeven. Goede parkeerplaatsen en openbaar vervoer voor de deur. Prima hotel.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2009
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
16-7-2007
Ferry
Steinheim is vooral het voorportaal voor Echternach als je het mij vraagt. Het plaatsje zelf is erg rustig en daarom door ons gekozen om hier te verblijven zodat je niet altijd in de drukte van Echternach hoeft te zitten. Het is een schitterende omgeving en er is rust, veel rust. Wil je uit eten of een bar bezoeken, dan ligt Echternach op ongeveer 4 km.
  • Reisgezelschap
  • Reis vertrek datumonbekend
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 3.0
Omgeving 8.0
3-7-2007
verplancke - Lievens
Een prachtig, proper en rustig hotelletje die zeer positief, familiaal is uitgegroeid. Een gezellig restaurant, waar het aangenaam is om je goed gevuld en aantrekkelijk geserveerd bord tot de laatste restjes leeg te maken........... een rustig streek om te wandelen,en voor de flinke stappers, enkele km van echternacht ECHT EEN PLAATSJE OM EENS TOT RUST TE KOMEN. Groetjes uit het "verre" WEST-Vlaanderen.
  • Reisgezelschap
  • Reis vertrek datumonbekend
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0

Bekijk de beste prijzen