Reviews over Maulusmuhle

Maulusmuhle

-
Maulusmuhle
29 Reviews
1
Accommodatie

29 Reviews (1..10)

12-8-2016
connie
mooi wandelgebied
prachtig om te wandelen en te mountainbiken
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
25-6-2016
Adrie Okkerman
Wij komen al vele jaren op deze camping.
En we zijn zeer tevreden over het verblijf en over de vriendelijkheid van de beheerders en het eten en de service is perfect. Maar sommige mensen bezorgen de beheerders veel zorgen en als er wat van gezegd word zijn ze beledigd, ze vergeten allen dat een camping onderhouden veel geld en tijd kost vooral als ze de boel vernielen. dan krijg je toch het gevoel dat al hun goede zorgen voor niets zijn. Maar ik bewonder hun geduld en vriendelijkheid.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
6-9-2015
Ingrid
Gehuchtje
maulusmuhle is piepklein: alleen een verlaten stationnetje (niet meer in gebruik), een camping en misschien een paar huizen. Voor winkels, supermarkt 8 km verderop
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 9.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
7-8-2015
Ideale gezinscamping
Prachtige natuur.
Zelf niet gewandeld, maar mensen op de camping hadden vossen, herten en marters gezien. Voor fietsers is het wel fors klimmen.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
27-6-2015
w
mooie natuur
wandelparadijs ! prachtige wandelwegen en MTB routes
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
27-6-2015
Marijke van vliet
We hebben heerlijk veel kunnen wandelen
De MTB route vanaf de camping is 27 KM en Zeker aan te raden
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2015
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0
29-6-2015
Okkerman
het is een fantastische plek.
Het is een klein dorp met 12 huizen dus is er geen uitgaans leven maar niet ver er vandaan is genoeg te doen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2015
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
12-6-2015
olofrensepuntNL
Super ligging
Maulusmuhle is een gemeenschap van zo'n 12 woningen en een leegstaand café. Een verlaten treinstation dat niet meer in gebruik is zorgt ervoor dat de trein met behoorlijke snelheid langs de naastgelegen camping rijd. Prachtige omgeving voor mooie wandel- of fietsroutes.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
17-8-2014
Jeroen
Rustige mooie omgeving
Het plaatsje Maulusmuhle stelt niet veel voor. Wel heeft een een eigen treinstationnetje, waardoor je makkelijk met het goedkope openebaar vervoer kunt reizen. Ideaal voor bijvoorbeeld een bezoek aan Luxemburg stad. De omgeving is werkelijk heel mooi. Kleine plaatsjes en veel wandelmogelijkheden. Leuke grotere plaatsen (Clervaux, Vianden etc) allemaal goed en snel bereikbaar met de auto. Boodschappen kun je in Weiswampach doen. Hier heb je en paar grote supermarkten die ook op zondag open zijn. In Hosingen is een mooi nieuw overdekt zwemparadijs. Heel leuk voor de kinderen (zeker als het weer een dag niet mee zit).
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datum2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
22-8-2014
Robin
Mooie natuur
Echte familiebestemming. Rustig gelegen plaatsje in de buurt van Troisvierges en Clervaux. Perfecte plek voor als je een rustige vakantie wilt vieren in een mooie omgeving.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0