Reviews over Beaufort

Beaufort

8.0
Beaufort
80 Reviews
9
Accommodaties
4
Bezienswaardigheden
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.6
Cultuur 7.1
Omgeving 8.4
Sfeer 7.6
Zorg voor natuur 8.0

Bekijk de beste prijzen

80 Reviews (1..10)

31-7-2019
Jordy S.
Spreekt tot de verbeelding
Prachtige kasteelruïne, spreekt tot de verbeelding. De kinderen van 3 en 5 naar vonden dat ook. Je loopt er in een kleine 30-45 minuten doorheen met bij ieder vertrek een nummer zodat je op de simpele plattegrond kunt zien waar je nu staat. Er is ook een tour door het gerenoveerde deel waar je extra voor moet betalen en alleen met gids kunt doen. Dat hebben wij overgeslagen. Afgezien van de chagrijnige kassa mevrouw hadden we een leuk uitje. De wandelpaden in de directe omgeving zijn ook echt een aanrader.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
15-9-2018
Hans ter Veen
Prima weekend. Voor een rolstoeler met ups en down
Per camper deed ik met mijn rolstoelgebonden partner een weekend Beaufort in Luxemburg aan. Doordat Beaufort op een 350 mtr hoog plateau ligt is alleen met een hele goede scootmobiel de omgeving redelijk te verkennen. Op camping La Page hadden we een mooi plekje, vlak bij de nette gehandicapten douche/toilet. Uit eten geweest in hostelleriebeaufort.lu , waar we wel met de rolstoel door de achteringang moesten, maar voor het ongemak door de eigenaar verrast werden met een gratis dessert en nog als aandenken een fles wijn meekregen. We hebben er fantastisch gegeten. Verse producten en met zorg klaar gemaakt.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
30-7-2017
J&J
weinig sfeer
Vlak bij de camping fijne supermarkt, verschillende eetgelegenheden, echter allemaal aan de doorgaande weg. Fijne bakker. Mooie bossen met prachtige wandelroutes. Als je wilt fietsen, moet je altijd bergop om terug in het dorp te komen!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
26-7-2017
reind702
Geweldig.
Beaufort leuke plaats en is een goede supermarkt van Delhaize gekomen verder is er genoeg te doen ook bij het kasteel moet je een geleide rondleiding nemen dan kom je in de renesance van het kasteel en krijg je uitleg is echt een aanrader verder moet je de route rijden door de vallei der zeven kastelen echt mooi als je van kastelen houdt , alleen de route goed voorbereiden omdat het onderweg lastig staat aangegeven maar goed te doen.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
6-7-2016
A. Nomynus
Prachtig plaatsje
Voor uitgaansleven zit je zo in Luxemburg-Stad
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
17-8-2015
Ruud en Dicky
Prachtige omgeving
Wij waren met 4 oudere personen en hebben erg genoten van de omgeving, prachtig in een woord
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
25-5-2015
wilmac
Mooie plek
Een leuk en gezellig stadje met een mooi kasteel-ruine.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
29-5-2015
Frederic
Uitvalsbasis voor wandelingen
Klein dorpje met een mooi kasteel en een prachtige omgeving. Het dorpje is goed gelegen in het Mullerthal en vormt een goede uitvalsbasis om de Mullerthal Trail te bewandelen, dit is een absolute aanrader!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0
16-2-2015
Heer Broos
Zeer mooie wandelomgeving,vooral voor en najaar de
Bezoek zeker de omgeving van Berdorf , prachtige wandelingen
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datum2015
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
27-2-2015
Wim en Ans van Dijke
Veel gesloten in de wintermaanden.
Wij vonden dat niet erg want we kookten zelf en houden van wandelen en daar heb je niet zoveel voor nodig. Boodschappen halen in de buurt waar je wandelt, bijv. La rochette of Echternach
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2015
Waardering 5.0
Waardering 5.0

Bekijk de beste prijzen