Reviews over Jesolo

Jesolo

7.3
Jesolo
137 Reviews
270
Accommodaties
5
Bezienswaardigheden
Waardering 7.3
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.1
Omgeving 7.4
Stranden 8.5
Sfeer 7.5
Zorg voor natuur 5.4

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

137 Reviews (1..10)

15-6-2019
Leen
Voor het strand en boulevard 👍🏻, muggen 👎🏼
Een gezellige km’s lange boulevard/winkelstraat met heel veel eet-/drinkgelegenheden in elke prijsklasse. Wel heel veel winkels met ‘kitch’ en kleding ‘Made in.....’. !!! Grote nadeel in de avond zijn de vele vele muggen, niet echt relaxed zitten in zomerkleding (lek gestoken). Het strand is geweldig (fijn zandstrand) met ligbedden en parasols (huren of behorende bij accomodaties).
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 5.0
Omgeving 7.0
Stranden 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 5.0
30-7-2017
Yvonne-Alk
8/10 dagen, strand en bezoek aan Venetië
Wij zaten met z'n 2-en in een hotel en dan is strand super en schoon en netjes. De boulevard ,15 km, is heerlijk om te wandelen. Genoeg terrasjes, eettentjes, winkeltjes, goed openbaar vervoer om met de boot van Punta Sabbioni naar Venetië te gaan. Leuk om fietsen te huren. Genoeg vertier savonds.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 6.0
Stranden 9.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 4.0
27-5-2017
Johan
Super bestemming, aan het strand en bij Venetie!
Lekker flaneren over de boulevard, langs vele winkels en restaurantjes, ontspannen op het langgerekte zandstrand en genieten van de wereldstad Venetie. Lekker dichtbij en toch betaalbaar.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
18-9-2016
ronaldengaby
Geweldig stadje met veel vertier
Als je rust wil kun je aan de strandzijde van je hotel vertoeven (Je moet dan wel een hotel kiezen met strandligging) en als je vertier wil ga je naar de winkelstraat. Deze is kilometerslang en heeft voor elk wat wils. Goedkope en designer winkels. Goedkope en dure restaurants. Live muziek. kinderspeeltuinen. In Jesolo zijn hoofdzakelijk Italiaanse toeristen en een handjevol Oostenrijkers. Over het algemeen zijn dit zeer beschaafde en rustige mensen ( ook de kinderen!) Je ziet hier geen onrustzaaiers want dan is de politie er gelijk bij. Uitstapje met de boot naar Venetië is een aanrader. Venetië is minder duur dan verwacht. Vooral als je een drankje doet in een zijstraatje. Het was wel ontzettend druk. Daardoor lijkt het meer op een pretpark dan op een historische stad.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
17-9-2016
S. vd S.
Druk en toeristisch maar zeker erg gezellig!
Gezellige atmosfeer; strand/winkels/restaurants/uitgaansleven allemaal dichtbij elkaar!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 7.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 6.0
4-9-2016
John en Nel
Gezellig
Lido di Jesolo is een gezellig stadje met vele winkeltjes en restaurants
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
22-8-2017
Addy
Echt toeristisch
Jesolo is een leuke plaats met veel winkels, bars en restaurants.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
25-6-2016
M. van Geenen
Prima voor strandvakantie en als uitvalsbasis.
Goed strand met ligstoelen en strandtentjes voor een hapje of drankje. Goede uitvalsbasis voor excursies naar Venetië, Padua, Vicenza e.d. Burano en Murano ook de moeite waard. Een grote outlet in de buurt die met de bus bereikbaar is. Tip: huur in Venetië een taxiboot voor een rondvaart in de grote kanalen. €18.00 pp als je met 10 personen bent.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
15-9-2016
Gioia
Grandioos
Dit is de plaats waar je heerlijk kunt genieten van de zon, zee, strand het lekkere eten. Echt alles is hier geweldig. Er is niets negatief over Jesolo. Wij gaan er elk jaar 1 week naar toe.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 7.0
5-5-2016
Gerard
Schitterend strand
het massale toerisme, met veel wat oudere hotels, al zitten er ook veel goed onderhouden hotels tussen. Veel restaurants en barretjes. En vooral een schitterend lang strand. Fiets mogelijkheden zijn er ook! En tevens gunstig gelegen tov punte sabbione
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Cultuur 4.0
Omgeving 7.0
Stranden 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders