Reviews over Caorle

Caorle

7.1
Caorle
205 Reviews
113
Accommodaties
2
Bezienswaardigheden
Waardering 7.1
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.5
Omgeving 7.9
Stranden 7.0
Sfeer 7.1
Zorg voor natuur 6.8

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

205 Reviews (1..10)

19-8-2018
Linda
Leuke stad, groter dan gedacht, de moeite waard
Caorle is een erg leuke plaats. Groter dan we verwacht hadden met veel leuke winkeltjes, ijssalonnetjes en restaurants. Wij hadden van een serveerster op de camping de tip gekregen om pizza te gaan eten bij 'Ae Do Rode' en dat was idd héérlijk. We zijn zelfs voor een 2e keer gaan eten daar. De pizza en pasta is perfect, de andere gerechten die we hadden met hamburger en gegrilde kip waren zéér eenvoudig. Daarna nog een lekker gewinkeld en rond gekeken. Ook een rondvaart gemaakt vanuit het haventje. Heerlijk ontspannend en leuk om even af te stappen bij een traditionele hut.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
2-8-2018
Jos Boerman
Top goede plek gezellig dorp zeker 's avonds
Gezellige Italiaanse plaats
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
27-7-2017
Fam vd Voort
Gezellig
Erg toeristisch maar gezellige sfeer met veel winkeltjes en restaurants
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 7.0
Stranden 7.0
Sfeer 8.0
6-9-2017
Jeannette
Gezellig dorp
Caorle is een klein dorpje met een leuk haventje en een gezellige winkelstraat. De wandelboulevard is mooi en goed aangelegd. De stranden zijn ruim. Er zijn verschillende leuke restaurantjes en terrassen.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
28-8-2016
Vulpen
Superleuke plek
Wij kwamen vanuit het Gardameer naar Caorle. Wij begrijpen niet waarom er zoveel Nederlanders zo enthousiast zijn over t Gardameer. Het is daar ontzettend duur en kiezelstranden. Caorle was voor ons een veel betere plek. Super mooi dorpje wat goed onder houden wordt en eten en drinken stukken goedkoper dan aan het gardameer. S avonds is er in het oude centrum van alles te beleven. Veel winkeltjes bars restaurantjes. Kortom erg leuke vakantie plek waar we zeker nog x naartoe gaan
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
28-8-2016
ricardo
tegenvallend
de mensen zijn er niet echt vrolijk maar dat zijn Italianen over het algemeen niet voor de rest zeer duur in vergelijking met nederland en andere vakantie landen de goede dingen zijn we snel klaar mee schoon en warm
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 5.0
Omgeving 4.0
Stranden 6.0
Sfeer 4.0
Zorg voor natuur 4.0
11-4-2018
Trijntje
Echt een aanrader we gaan nu voor de 3x heen
Er is genoeg in de omgeving te zien en te doen, bijv. Venetië om te zien, er zijn pretparken (redelijk)in de buurt.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
31-7-2016
Natascha Collas
Super
Kan eigenlijk niks negatief over de omgeving van Caorle zeggen. Super ervaring gehad. Daar wij er waren met onze kleine kinderen, weet ik niet of er voor jongeren uitgangsleven is en kan ik dat dus ook niet beoordelen.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
2-8-2016
haan160571
Stadje met super sfeervolle pleinen en steegjes
Top plek voor het echte Italiaanse gevoel. Vooral veel Locals. Omgeving is niet echt super, maar Caolrle is echt de moeite waard!!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 9.0
Omgeving 7.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
11-8-2016
Pieske
klein en gezellig stadje
Erg leuk met een boulevard en kleine straatjes waar je goed kan eten en shoppen.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders