Reviews over Skala Eressos

Skala Eressos

8.8
Skala Eressos
20 Reviews
20
Accommodaties
1
Bezienswaardigheid
Waardering 8.8
Uitgaansleven 7.3
Cultuur 7.3
Omgeving 8.8
Stranden 8.1
Sfeer 8.8
Zorg voor natuur 8.8

Bekijk de beste prijzen

20 Reviews (1..10)

3-6-2017
Naomi
Heerlijke strandtentjes en eten!
Prachtige plaats met mooi lang strand en heel veel heerlijke strandtentjes om uit te kiezen! Overal kan je uitstekend eten met prachtige uitzichten over de zee en een heerlijk sfeertje. Aanrader!
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
14-7-2015
Conny
voor de strandliefhebber
Skala Eressous is een gezellig plaatsje met veel restaurantjes aan de zee. Er is een goed strand en er staat een imposant beeld van de dichteres Sappho. Maar ga ook eens 4 km in het binnenland in naar het dorp Eressos waar je een gezellig dorpsplein met terrassen hebt en mooie [oude] huizen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 7.0
8-7-2014
annnn
Heerlijk
Prachtig strand en leuke plaats. Genoeg horeca en winkeltjes om te vertoeven. Als je doorloopt naar achter de restaurants op palen kun je bedden en parasols huren voor een schappelijke prijs.
  • Reis vertrek datum2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
26-12-2012
Dodo2
Buiten het hoogseizoen een aanrader
Kosmopolitische sfeer en toch Grieks, behoorlijk relaxed, behalve in augustus (hoogseizoen) en september (vrouwenfestival). Mooie wandeltochten in de omgeving, veel vogels.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datum2012
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 7.0
2-9-2014
L vd Sluis
Skala Eressos, aanrader
Gezellig, gastvrij dorpje aan de zuidkant van Lesbos. Alle voorzieningen aanwezig, vele restaurantjes en bars aan de intieme boulevard, zandstrand, helaas niet altijd schoon, rustige zee, mooie zonsondergangen bij de 'rots'. Meerdere jaren Skala Eressos in september bezocht, altijd fantastisch weer, rond 30 gr.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2012
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 7.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
5-2-2014
erik
Veel archeologie
Mooi stadje op Lesbos. Als je van archeologie houdt, zit je hier helemaal goed.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2009
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
7-2-2009
Dianne
Ik vind het SUPER hier!
Voor een super relaxte vakantie met vrienden zit je hier goed! Lekkere tentjes waar je gerust de héle dag kan blijven zitten, groot strand.. Mijn ideale vakantie in september met het 2weken durende festival!!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2008
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
20-8-2008
Kim
Leuk Grieks plaatsje.
Erg leuk klein plaatsje. Gezellig plein met restaurantjes en wat winkeltjes. Mooi strand! Wij vonden het het mooiste strand op Lesbos. Zandstrand en een prachtige heldere blauwe zee. Snelaflopend, dus je hoeft niet eerst meters door zo'n pis poel om in mooi water te komen. Er zaten veel Grieken, in het hoogseizoen. Je zit alleen wel overal een stuk vandaan, dus een auto huren is wel noodzakelijk.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumonbekend
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
25-5-2008
E.Plokker
Mooi dorpje aan een prachtig strand in een dito omgeving. Ik vind dit het mooiste deel van Lesbos, maar je zit wel bijna overal ver vandaan, naar Molyvos is het 1,5 uur rijden.
  • Reisgezelschap
  • Reis vertrek datumonbekend
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
7-7-2007
Ilse en Sylvia
Heerlijk kleinschalig dorpje,met heel vriendelijke mensen.Nog echt een griekse sfeer.Erg leuke terrasjes op palen boven het strand gebouwd.Gelukkig nog niet erg toeristisch.Het dorpje heeft een heel gezellige sfeer,ongedwongen en vrij.Je kan zijn wie je bent.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2007
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0

Bekijk de beste prijzen