Reviews over Bougé-Chambalud (Isere)

Bougé-Chambalud (Isere)

4.9
Bougé-Chambalud (Isere)
22 Reviews
1
Accommodatie
Waardering 4.9
Uitgaansleven 4.4
Cultuur 4.9
Omgeving 4.9
Sfeer 4.9
Zorg voor natuur 5.2

22 Reviews (1..10)

3-8-2018
Alwin
Mooi dorpje
Bouge is een pittoresk Frans dorpje. Het heeft alle basisvoorzieningen in de kern, winkeltje, bakker, restaurant/bar. Binnen een straal van een uur rijden is er voldoende te ondernemen. Wij vonden het een leuke omgeving.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
1-8-2017
Ralph
Uitgestorven
Niets voor kids. Als je van rust houdt met niemand om je heen zit je goed. Niemand spreekt er engels als je ze moet geloven
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 1.0
Waardering 1.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 1.0
Omgeving 1.0
Sfeer 1.0
Zorg voor natuur 2.0
12-5-2015
jolan
klein frans dorpje, ziet er verzorgd uit
klein frans dorpje met kapster en restaurantje. ziet er verzorgd uit en ouderhouden uit. (in meivakantie geen fruit te koop gezien)
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 3.0
Omgeving 3.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 6.0
22-10-2013
Money72
Leuke omgeving
Uitstekende plek als je het niet erg vindt om de auto te moeten pakken voor bezienswaardigheden
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 7.0
8-9-2013
Danny
Mooi maar beetje saai
Er was niet heel veel te doen in de omgeving. Als je een stukje wilde rijden vond je meer bergen en meer vertier.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 5.0
Omgeving 7.0
Sfeer 7.0
22-8-2013
Van Ham
Niks te beleven, ook niet in nabije omgeving.
Alleen klein supermarktje en sigarenboertje. Prima als er in de nabijheid wel leukere, grotere dorpjes met een beetje sfeer waren, maar helaas. Je moet overal ver voor rijden en dan heb je nog niks. Niet prettig. Je gaat toch niet helemaal (terug) naar Lyon rijden. Dan rij je lekker door naar NL!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2013
Waardering 2.0
Waardering 2.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 2.0
Omgeving 2.0
Sfeer 2.0
25-8-2013
DeKleine
Goed voor 1 maal
goed voor gezinnen met jonge kinderen die niet graag op uitstap gaan en enkel op de camping blijven dichtste bezienswaardigheden allemaal op 100 km
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 1.0
Omgeving 3.0
Sfeer 9.0
24-8-2013
Patricia Choi
Dood's dorp
Hahaha, wij gingen de huizen van 'de echte mensen' zoeken. 2 straten en we waren t dorp al weer uit. Geen probleem super markten rondom zijn makkelijk en goed berijkbaar en er is genoeg leuks te doen wat verder hier vandaan.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 1.0
Waardering 1.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 1.0
Omgeving 1.0
Sfeer 1.0
29-7-2013
r.lommert
frans dorp
een frans dorp net als alle andere franse dorpen. bakker, winkel, stadshuis, oorlogsmonument, parkbankje, rotonde, begraafplaats enz. dus ik zei het al, net als alle andere franse dorpen. maar......... met een fantastisch leuke camping!!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 5.0
Omgeving 7.0
Sfeer 6.0
18-7-2013
Agtersmit
Rustig klein dorpje met alles in de buurt.
zeer klein dorpje met niet veel voorzieningen, maar binnen de 5 kilometer is alles te vinden. Van discotheek tot supermarkt.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0