Reviews over Fréjus

Fréjus

7.9
Fréjus
272 Reviews
69
Accommodaties
2
Bezienswaardigheden
Waardering 7.9
Uitgaansleven 7.2
Cultuur 7.0
Omgeving 7.5
Stranden 7.9
Sfeer 7.9
Zorg voor natuur 7.6

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

272 Reviews (1..10)

26-1-2019
Bilal
Fantastisch
Omgeving, sfeer, stranden
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Omgeving 1.0
21-8-2018
Vakantie ganger
Mooie streek
Leuke plaats met leuke markt op woensdag en zaterdag ochtend. Strand is prima, grote parkeerplaats vlakbij. Elke avond markt van frejus naar saint raphael. Alles is prima verzorgd in de omgeving. Prima uitvalbasis voor andere uitstapjes naar monaco, st tropez, grand canyon du verdon , grasse en saint paul du Vence.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
15-3-2019
Rob Ent
Mooie, goed onderhouden camping!
Strand op 10 min. rijden, mooie baaitjes aan de westkant van Frejus. Avondmarkt in Frejus is een aanrader. Monaco, Canne, Saint-Tropez zijn leuke plaatsen om te bezoeken.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
11-2-2019
Anita
Leuke plaats afgezien van verkeer
Was erg mooi weer toen wij er waren eind augustus. Genoeg te doen in de omgeving zoals een waterpark, naar het strand en haven bekijken waar ook vele restaurantjes waren. Wel moet ik zeggen dat de wegen echt verschrikkelijk druk zijn. Wij konden nergens komen met de auto zonder een ruime tijd in de file te staan. De kustwegen staan heel vaak vast. Lag misschien ook aan de periode dat wij er waren omdat de Fransen zelf dan ook vakantie hebben. Afgezien van het verkeer kun je vanaf frejus wel naar leuke plaatsen rijden zoals Saint tropez, ramatuelle en Monaco. Ook zijn wij met de auto op zoek gegaan naar mooie rotsstranden die ook redelijk dichtbij lagen maar niet in frejus zelf.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 6.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
15-9-2017
Dirk Valcke
Niet bijzonder
Druk, Druk, Druk Met de auto niet te doen en de omgeving vooral strand files!!!!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 5.0
Omgeving 5.0
Stranden 5.0
Sfeer 5.0
Zorg voor natuur 5.0
17-8-2017
Familie Swart
Fréjus is leuk
In Fréjus is er van alles wat te beleven. Mooie rotsenstrandjes vooral bij St. Rafaël waar je leuk kunt snorkelen etc. Leuke avondmarkten elke avond weer. Reuzenrad aan zee in St. Rafaël. Mooi vuurwerk in de haven van Fréjus. Veel eettentjes en winkels. Als je van palmbomen houdt zit je hier goed. Enkele oude gebouwen etc te bezichtigen (prehistorie/Romeinse tijd/Middeleeuwen etc). Stel je wel in op druk (auto)verkeer.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
1-9-2017
VosS4
Fantastische omgeving en zeer fraaie stranden.
Mooie omgeving, zeer leuke uitstapjes naar stranden, Monaco, St. Tropez, Aqualand (Frejus) avondmarkt (1 Juli t/m 31 Aug) Wel druk in hoogseizoen maar altijd kunnen parkeren.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
31-7-2017
Vincent
Geweldig hier.
Heerlijk leven hier. Ook met kleine kinderen zeer prettig. Iedere avond een leuke markt en je kunt zeer goed eten overal.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Stranden 9.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
24-8-2017
Jurgen Fleerakkers
Frejus is top.
Mooi strand, parkeren op de boulevard aan het,strand. Gezellige jachthaven met leuke terasjes/restaurants. Vanalles te doen: kermis, carting, aquapark, enz. Parasailing is een echte aanrader. Achterland met superdruk autoverkeer waar je op elk rondpunt je leven riskeert. Wanneer je de rechterrijstrook neemt moet je wel de eerstvolgende afrit nemen of je wordt gewoon in de flank gegrepen. Oude centrum is ook heel mooi en gezellig.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
7-2-2018
Lischer
Fantastisch.
Fréjus is gezellig. Lekkere restaurants aan de boulevard vooral Le Sable.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 8.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders