Reviews over Obernai

Obernai

8.9
Obernai
18 Reviews
13
Accommodaties
1
Bezienswaardigheid
Waardering 8.9
Uitgaansleven 8.2
Cultuur 8.2
Omgeving 8.9
Sfeer 8.9
Zorg voor natuur 9.6

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

18 Reviews (1..10)

20-7-2017
Elvis 1 euro
Fantastisch en zeer vriendelijke mensen overal!
Je moet naar toeristisch bureel om een stadsplan. Het is niet kosteloos, maar is maar 0,50 cent. Je moet je activiteiten dus ook zelf plannen. (dat vonden wij wel spijtig, omdat we met touroperator kwamen en hoopten op informatie van hen in een boekje of envlop of zo aan de balie bvb) Het stadje is zeer gezellig en men doet er veel activiteiten. Wij hadden het muziekfestival met op ieder pleintje rondom de kerk een ander gerne. Geweldig toch he! Zeker het toeristisch treintje niet te missen. Zo kom je ook wat te weten, alsook de tamelijk grote markt donderdag langs te kuieren. Wel is alles aan de prijselijke kant. Alsook dat alles nogal vroeg sluit maar zo geniet je ten volle van je verdiende rust en de werknemers ook in de horeca.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
5-8-2016
Magdalena
Leuk stadje.
Heerlijke restaurants. Leuke winkels. Mooie natuur.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
13-6-2016
Mario en Karine Marijnissen-De Grauwe
Een leuk plaats om regelmatig naar toe te gaan.
Het kan druk zijn. Veel toeristen maar dat maakt het ook gezellig.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
5-9-2015
AnnD
Aangenaam
Zeer mooi toeristisch stadje in de Elzas. Gezellig en aangenaam vertoeven.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
5-10-2014
John
Schitterend stadje.
Bijzonder leuk stadje, onderdeel van de Route du vin d'Alsace. Allerhande schilderachtige vakwerkpandjes, torentjes. Leuke winkeltjes, veel restaurants. Frans maar bijzonder op Duitsland georiënteerd (niet vreemd gezien de geschiedenis)
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2014
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
17-9-2014
marco
Prachtig stadje!
Prachtig stadje om te bezoeken met mooie vakwerkhuizen en goede horeca. Is goed te voet te bereiken vanaf de camping, ideaal.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
21-8-2014
Familie Hagmeijer
gezellig plaatsje
Gezellig plaatsje ook voor gezinnen met kinderen wat te beleven uitvalsbasis voor Straatsburg, Selestat en Vogezen
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
21-7-2014
Tineke Wielhouwer
Prima plaatsje
Toeristisch maar toch ook wat goede winkels en eettentjes.
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumJuni 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
20-8-2013
Antoinette
Prachtige vakwerkhuizen
Er is veel te zien in Obernai aan oude vakwerkhuizen, kerkjes, pleinen en gedeelten van de oude stadsmuur. Verder zeker Mont Saint Odile bezoeken!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 9.0
29-7-2012
Schoenmaekers
Goed voor halve dag.
Wel eens leuk voor een half dagje. Maar wij hadden helaas regenweer, wat het wat minder gezellig maakte.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2012
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 7.0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders