Reviews over Ayia Napa

Ayia Napa

6.7
Ayia Napa
102 Reviews
109
Accommodaties
7
Bezienswaardigheden
Waardering 6.7
Uitgaansleven 6.7
Cultuur 6.1
Omgeving 7.1
Stranden 7.7
Sfeer 6.2
Zorg voor natuur 6.5

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

102 Reviews (1..10)

17-4-2019
Paula
Prachtige uitzichten vanaf de rotsen
Heerlijk rustig in het voorseizoen
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0
8-4-2019
Ghiulnar
Nooit meer naar Ayia Napa
Een saaie dorpje, op straat lopen honderden zwerf katten. De restaurants zijn erg duur . Mensen niet zo vriendelijk in de winkels, misschien waren ze zat van touristen aan het eind van de zomer.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 1.0
Waardering 1.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 1.0
Omgeving 1.0
Stranden 1.0
Sfeer 1.0
Zorg voor natuur 1.0
10-11-2018
J. Kevers
Geweldig
Eind september 10 dagen naar ayia napa geweest, het was nog steeds geweldig weer en goed warm, geen enkele dag slecht weer gehad. Verder een prachtige blue lagoon in de buurt, veel te doen savonds op de boulevard, leuke bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Veel mooie baaien en het troodosgebergte makkelijk te bereiken met auto, alleen opletten met links rijden. Ook het archeologisch openlucht museum in paphos is de moeite waard!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
20-11-2018
Manon S
Super vakantie die voor herhaling vatbaar is!
Mooie omgeving, heerlijke temperatuur, super leuke restaurantjes en mooie stranden waar je heerlijk kunt genieten. De stad leeft 24/7. Een absolute aanrader om met vrienden naar toe te gaan! Ook als je van cultuur snuiven houdt.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
28-9-2017
Ralph
Typische toeristenplaats met veel Engelse invloed
Het is een langgerekte plaats met zeer veel toeristenwinkels. Wij konden weinig sfeer en authentieke elementen ontdekken. De bars en restaurants zijn erg 'Engels' georienteerd. Al met al niet veel soeps.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 2.0
Omgeving 5.0
Stranden 8.0
Sfeer 3.0
Zorg voor natuur 2.0
27-11-2018
Kim Withagen
De beste vakantie tot nu toe!
Het was de leukste vakantie ooit. Het is een gezellige stad met leuke winkels, aardige mensen een prachtig strand met een mooie blauwe zee. Je kan er vanalles doen! Je hebt ook een leuk uitgaan’s gebied met barretjes in een leuke thema stijl. Heel gaaf om te zien. Zelfs de propers waren aardig en niet zo opdringerig. Ook is er een kermis aanwezig, zeker aan te raden om er is heen te gaan en vanaf het reuzenrad over de stad te kijken. Geweldig om te zien!! Ik raad het plaatsje agia napa zeker aan omdat er genoeg te doen is voor jong en oud. Wij zaten half pension maar zijn een paar keer uiteten geweest omdat er heerlijke restaurantjes in de omgeving zijn te vinden! Kortom de beste vakantie tot nu toe!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
21-9-2016
Leo&Chris
na 1x wel gezien
Mooi druk uitgaan gebied. Ontzettend veel winkels en barretjes. Voor iedereen wat wils. Diverse karaokebars, cocktailbars, gewone bars, eetgelegenheden te over en niet echt duur. De Cyprische cultuur is hierdoor, zeker in het centrum, verdrongen dus die moet je inlands zoeken. De directe omgeving is net als op andere middellandse zee eilanden een beetje dor en verlaten. De sfeer in Ayia Napa is goed. Het strand bij de haven is prima, verder is het veel rots en steen achtig. De mensen op het eiland zijn aardig en behulpzaam en, zelfs rond de toeristengebieden, niet opdringerig.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 5.0
Omgeving 7.0
Stranden 4.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 3.0
6-10-2016
Linsey
Genoten
Ayia napa is een leuke levendige plaats. In september/oktober nog lekker zonnig (30/32 graden).
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Stranden 7.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
24-8-2016
Alice
internationaal toerisme en uitgangs gebied
Wij zaten in het rustige Kermia beach 4 km van Aya Napa en dat was maar goed ook. Je hebt in Aya Napa een strandstrook, daarachter hotels en daar weer achter rijden auto's (links). De gebieden waar geen auto's mogen komen zijn uitgangsgebieden vol chersonisos vermaak. Geen gezellig restaurantjes afwisselend met winkeltjes waar geen auto's mogen komen. Kortom geschikt voor internationaal (veel Russen en Engelsen) massa toerisme maar niet voor mensen die een "gezellig" Grieks/Cypriootjes stadje zoeken.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 3.0
Omgeving 3.0
Stranden 7.0
Sfeer 4.0
Zorg voor natuur 3.0
27-6-2016
Tessa
drukke jongeren uitgaansplek!
super mooie locatie met een van de mooiste stranden van Cyprus maar super druk! echte jongeren uitgaansplek. ook op het strand super druk en housemuziek met dansende drinkende jongeren. Als je dit zoekt of ga je met een vriendengroep is het aan te raden. Wil je meer rust en cultuur ga hier dan niet heen.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 4.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders