Buenos Aires

La Boca

8.1
La Boca
3 Reviews
Adres
Caminito
1-12-2018
Niki
Kleurrijke buurt maar erg toeristisch
Een gezellige kleurrijke wijk waar het erg druk is. Gezellig even wat drinken en rond lopen, verder stelt het niet heel veel voor. Ook leuk om foto's te maken, en een van de oude shops in te duiken met " vintage" . spulletjes. Laat je vooral niet inpalmen om de Tango te dansen op straat, scams!
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
1-9-2008
T. van de Laar
Een van de leukste plekken van Buenos Aires is La Boca, een echte arbeiderswijk. De Europese havenarbeiders schilderden hun huizen met de verf die over was op de scheepswerf, wat de wijk een kleurrijk geheel maakt. In de wijk is ook het voetbalstadion van Boca Juniors. Alle voetballiefhebbers moeten hier zeker heen. Er is ook een museum. Let wel op dat maar een paar straten in de wijk (daar waar alle toeristen komen) veilig zijn.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumonbekend
Waardering 8.0
Waardering 8.0
21-5-2012
Conny
oude arbeiderswijk
La Boca is een oude, kleurrijke arbeiderswijk. De huizen hebben allemaal een verschillende kleur en je vindt er leuke winkeltjes en restaurantjes. De wijk is natuurlijk bij voetballiefhebbers bekend door de Boca Juniors en zijn bekendste speler, Maradonna. Loop een rondje rond het stadion om sfeer te snuiven. In La Boca is ook de tango geboren en je kunt hier bij Caminito een goede tangoshow zien, beslist een aanrader.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumDec. 2001
Waardering 8.0
Waardering 8.0