Reviews over Boquete (Chiriqui)

Boquete (Chiriqui)

8.0
Boquete (Chiriqui)
9 Reviews
7
Accommodaties
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.9
Cultuur 8.0
Omgeving 9.7
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.2

Bekijk de beste prijzen

9 Reviews

13-3-2019
jac meaux
fantasties
heerlijk en mooi natuur omgeving
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
15-7-2016
M. Wagemans
Zeer Mindfull Verblijf
In de bergen op 10km afstand van Boquete ligt deze zeer sfeervolle plek. Het is een koffieplantage, maar er is ook een prachtige uitgestrekte bloementuin, waar je heerlijk kunt wandelen. Je kunt trektochten / hikes door de bergen in de omgeving maken. Er staan tochten uitgezet vanaf je verblijf. Het eten is zeker een Michelinster waard. We zijn geen koffiedrinkers, maar de koffie is beroemd (zeer smaakvol). Ze hebben ook heerlijk eigengemaakt bier trouwens. Paradijsje op aarde. Ondanks de regentijd enorm genoten.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
7-4-2014
ron
prachtig gelegen stadje
boquete is gezellig plaatsje van waaruit trips naar de bergen/vulkanen en omgeving gemaakt kunnen worden. in plaatsje zelf wonen veel amerikaanse pensionado's vanwege heerlijke klimaat, de goedkope levensstandaard en de omgeving. ook koffieplantages in de buurt, marktjes, veel cafes en restaurants waar je voor zo'n 5 dollar prima eet.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
11-9-2012
Mieke
bijzondere plek
Als je genoeg hebt van de warmte dan is dit een plaats om even bij te komen
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datum2012
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
1-9-2012
Mieke
bijzonder!
Leuke cafeetjes en terrassen, prachtige natuur.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumMrt. 2012
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
31-3-2011
kevin
Prachtige natuurgebied!!
Dit mooie gedeelte in Pananma is zeker de moeite waard.Het oude koloniaale Panama.En wat een prachtige natuur daar!!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumFeb. 2011
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
31-3-2011
kevin
Wat een Prachtig stukje Pananma
Wij zijn er 2 dagen geweest en heb er echt genoten!Het mooie koloniale Pananma met nog indiaanse bewoners en met een prachtige natuur!Zeker de moeite waard!!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumFeb. 2011
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
4-12-2011
Backpackguru
Mooi gelegen
Mooi gelegen plaatsje, met een klei centrum. De omgeving is geweldig mooi en er zijn tal van activiteiten om te ondernemen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datum2008
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
4-8-2008
Marijke van Rijt
bergdorpje in west Panama
Wij hebben 4 nachten doorgebracht bij villa Marita, ongeveer 3 kilometer buiten het plaatsje Boquete, in het westen van Panama. Mooie cabins, kleine huisjes in een mooi gebied met schitterend uitzicht. Alles schoon en goed verzorgd. Heel vriendelijke en behulpzame eigenaren. Er is een grote open gezamenlijke ruimte met bibliotheek, waar de huisdieren, pappegaaien en toekans af toe rondfladderen en nieuwsgierig bij je komen zitten. Gratis internet en overheerlijke gratis versgezette koffie is hier verkrijgbaar. Wel reserveren want ze zijn vaak volgeboekt. ONtbijt is goed. Voor lunch en diner kan je hier niet terecht.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumonbekend
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 6.0
Omgeving 9.0

Bekijk de beste prijzen