Reviews over Shanghai

Shanghai

8.0
Shanghai
61 Reviews
654
Accommodaties
73
Bezienswaardigheden
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.4
Cultuur 9.1
Omgeving 6.8
Sfeer in stad 8.5
Stranden 7.4
Zorg voor natuur 7.4

Bekijk de beste prijzen

61 Reviews (1..10)

10-5-2017
Martinus
Prachtige stad
Enorme grote stad met 24 miljoen inwoners met alle moderne faciliteiten en doet denken aan een stad in Europa !
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMrt. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 10.0
Omgeving 6.0
Sfeer in stad 9.0
Stranden 7.0
Zorg voor natuur 7.0
15-6-2016
Angela
Bijzondere stad
Shanghai is een stad waar je aan moet wennen. Wanneer je net aankomt, kan het wat onpersoonlijk voelen door de vele hoge gebouwen en snelwegen. De stad is er 1 vol van contrasten, kleine en lage huisjes en torenhoge wolkenkrabbers pal naast elkaar. Het is absoluut een aanrader om de wolkenkrabbers te bezoeken, zowel overdag als 's avonds. De oude stad is ontzettend leuk en gezellig druk en je kunt er een hoop leuke souvenirs vinden. Je kijkt je ogen uit. De Urban planning exhibition is leuk om te bekijken, zo zie je hoe Shanghai is veranderd en nog zal gaan veranderen. Andere aanraders zijn de Oriental Pearl Tower bij dag en de Jin mao Tower in de avond. Verder is het leuk een tijdje over de Bund te lopen. In Nanjing road vind je verder een hoop winkels. De Jaden buddha tempel is een oase van rust temidden van wolkenkrabbers. De stad is leuk en divers en je kunt je er zeker een paar dagen vermaken. De Franse concessie is opgeknapt en daardoor er gemaakt, weinig sfeer.
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 6.0
2-5-2014
Sandra Snel-Poelman
De moeite waard om een keer in je leven te doen!!
Leuk om de Jin Mao skyscraper te bezoeken evenals de 2 naastliggende nog hogere skycrapers en de skyline van Shanghai te zien. Zowel overdag als 's avonds een mooi gezicht.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Zorg voor natuur 8.0
26-7-2013
Astrid
In rap tempo op weg naar het westen
Gelukkig is er wel wat cultuur achtergebleven, want Shanghai ontwikkelt zich als een zakenstad met momenteel 23 miljoen inwoners, voornamelijk wonend in gigantische woongebouwen. De Bund is een mooie wandelpromenade met uitzicht op de nieuwe wijk Pudong, met een echte skyline
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 5.0
Omgeving 6.0
Sfeer in stad 7.0
14-8-2013
laurena
Gave stad!
Shanghai is een moderne stad met een vleugje Britse en Franse invloeden. Het is er erg druk bij de grote highlights waar Chinezen ook dol op zijn. Maar een wandeling door Fuxing Park en de French Concession is heerlijk. Shanghai is niet te vergelijken met de andere grote Chinese metropolen en is alleen daarom al een bezoekje waard!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
13-7-2013
floris
Levendige stad!
iedereen die graag een grote levendige stad wil bezoeken, moet hierheen gaan! Deze stad wordt ook wel ´The big apple of China´ genoemd.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datum2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Sfeer in stad 9.0
24-9-2013
amcdevries
Fantastische stad!
Hier moet je echt geweest zijn; wat een stad!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer in stad 9.0
11-5-2013
strootman
leuke stad
leuke stad, veel te doen en te zien
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumApr. 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
13-6-2013
Kummu
Enorme grote drukke stad
Shanghai is zo enorm groot, druk enz. Enz. Dat je minstens een jaar nodig hebt om alles te ontdekken. Verliest snel zijn Chinese identiteit door de enorme expansie, wolkenkrabbers schieten de grond uit, wegen lopen vijf lagen over elkaar, shoppingmalls schieten als paddestoelen uit de grond. Toch wie op zoek gaat zal snel nog stukjes van het oude Shanghai vinden, toeristisch of niet.
  • Reisgezelschapzakelijk
  • Reis vertrek datumMrt. 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Sfeer in stad 6.0
11-5-2013
Stefan
Mooi, om even uit te rusten van het werk
Na een week business, is een dag vrij in Shanghai een aanrader alvorens de lange terugvlucht te nemen.
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumMrt. 2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Sfeer in stad 10.0

Bekijk de beste prijzen