Reviews over Reisdorf

Reisdorf

7.9
Reisdorf
32 Reviews
2
Accommodaties
Waardering 7.9
Uitgaansleven 5.7
Cultuur 7.1
Omgeving 9.3
Sfeer 9.3
Zorg voor natuur 9.3

32 Reviews (11..20)

8-12-2015
Augustijn
Leuk
Kleine, maar leuke plaats. En prima uitvalsbasis voor tochtjes in de omgeving. Je hoeft de auto niet mee te nemen. Voor een paar centen koop je een dagkaart voor het openbaar vervoer. Je kunt dan reizen met bus en trein.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
23-9-2014
birgit_birgit
Leuke wandel omgeving
Wij hebben er een aantal mooie wandelingen gemaakt met onze hond.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2014
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
22-9-2014
Ilco
Prachtige omgeving!
Prachtige omgeving.....Het Mullerthal is prachtig om te wandelen en te biken!!!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2014
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
2-10-2014
flupperke15
de bonzai
heel goed restaurant heel vriendelijk en goed van eten en prijs en dat is maar 2 straten van de camping en je mag er ook met je hondje binnen we hebben buffet ge eten en niet duur 11€ per persoon en in Belgié betaal je van 18€ tot 24€ per persoon foto's komen nog
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2014
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
3-8-2014
frank waalboer
RIESDORF
Dit gedeelte van luxenburg kun je eigen goed verstaan baar maken met de duitse taal in de winkels ,
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datum2014
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
29-7-2014
Familie_Klarenaar
Reisdorf
Reisdorf is een klein plaatsje met alleen een bakker, die ook wat kruidenierswaren verkoopt. Verder een VVV, pinautomaat en een chinees. Er vertrekken een aantal mooie wandelingen vanuit Reisdorf. Wandelkaart bij de VVV te koop.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Cultuur 5.0
Omgeving 9.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 7.0
29-7-2014
Bert Kats
Schitterende omgeving
Leuke rustige gemeente in de buurt van Diekirch
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 5.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
5-9-2014
Fam. Jooren
Pap, mogen we vandaag weer wandelen?
Als we onze kinderen (11, 9 en 5jr) de volgende keuze gaven: Zwembad of wandelen?? Kon de zwembroek weer in de koffer, want wat is de omgeving daar toch sprookjesachtig mooi. En wat kun je daar toch een avontuurlijke tochten maken.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
24-7-2014
T.M de Jong
pracht dorp
geen aanrader als je kinderen hebt, zwembaden e.d te ver van het dorp.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
25-8-2013
M.
Geen uitgaanscentrum, wel mooie omgeving.
Camping La Rivière is de reden dat we Reisdorf hebben gekozen als bestemming. De omgeving is mooi, maar in het dorp zelf is weinig te doen qua uitgaan. Er is een Chinees restaurant (nog nooit gegeten) en direct tegenover de camping een prima bakker. Maar geen disco, uitgaanscentrum of wat dan ook. Is dat een gemis? Hangt ervan af wat je zoekt. Voor ons is dit geen vereiste.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Sfeer 6.0