Reviews over Marloth Park

Marloth Park

9,1
Marloth Park
36 Reviews
28
Accommodaties
Waardering 9,1
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,9
Omgeving 9,4
Sfeer 9,2
Zorg voor natuur 9,5

Bekijk de beste prijzen

36 Reviews (1..10)

30-3-2016
Christophe & Miranda
Mooi park
Marloth Park is zeker een aanrader, het is een mooi park met veel dieren. 2 zewembaden en 2 restaurants waarvan 1 met een prachtig uitzicht over de rivier. Er zijn ook diverse shops in het park voor de dagelijkse inkopen. Het park is een goede uitvalsbasis om het Kruger te bezoeken of om enkele dagen tot rust te komen tijdens een rondreis.
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMrt. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
18-3-2016
Simon en Marja
Verslavend mooi....
Marloth park is een ruim opgezet vakantie dorp vlakbij het Kruger Park waar diverse soorten wild vrij rondlopen, dus ook in de tuin!. De huizen staan op ruime stands en bieden veel privacy. Verschillende goede en betaalbare restaurants zijn aanwezig. Voor de boodschappen kun je in het park terecht er is een tankstation, div. winkels, zwembaden etc In de omgeving zijn vele activiteiten mogelijk zoals wildspotten in Lionspruit in Marloth zelf en Kruger Nationaal Park. Zwemmen, Golfen, Paardrijden enz. enz. enz. Teveel om op te noemen. Zeker weten dat we hier terugkomen!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
6-2-2016
M.Graber
geweldig wildpark
mooi park met veel natuur en prachtige huizen. goede winkels en benzinepomp.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumDec. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
16-12-2015
Annemarie van der Laan
Geweldig
Het is een prachtig park. Dichtbij het Krugerpark. Maar het park zelf heeft ook veel dieren...zelfs giraffes lopen langs de huizen. De crocodile river is een must om tegen de avond heen te gaan om dieren in het Krugerpark te spotten. Kortom als je op safari wil huur het huis of lodge in het Marloth Park en je zult er geen spijt van krijgen.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumDec. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 10,0
27-4-2016
hans koning
Geweldige vakantieplek!
Er is alles wat je voor je verblijf nodig hebt, de sfeer is zeer aangenaam en gemoedelijk en je kunt er zelfs op bepaalde plekken bijzonder lekker eten!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 6,0
Omgeving 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
25-8-2015
Harm
Fantastische plek
Leuk als je van de rust en natuur houdt.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Omgeving 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
7-9-2015
Renate van der Kraan
Voor de rustzoeker!
Geniet van de rust, ruimte en de bush.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
23-8-2015
r_floor
Komen zeker terug
Helaas zit er nu een hek tussen het Marloth en Krugerpark. Wat mooi zou het zijn als dit zou komen te vervallen waardoor de dieren nog meer ruimte hebben om te wonen. Het gebrul van de leeuwen is moet voor te stellen als je het niet zelf hebt ervaren.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Omgeving 10,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
10-5-2015
Barbara van der Vliet
Heerlijk in de natuur!
Het park is behoorlijk groot. De huisjes staan allemaal ruim genoeg uit elkaar dus je hebt je privacy. Er zijn veel diersoorten in het park die je gewoon tegen het lijf kunt lopen, op de eerste dag kwamen we gewoon een giraf tegen op ons wandelpad, maar het is gewoon veilig. Er zijn genoeg winkeltjes en restaurantjes en andere voorzieningen maar wij zijn alleen in het supermarktje geweest. De wegen, behalve de hoofdweg, zijn grove gravel wegen maar dat hoort er gewoon bij. Met onze gehuurde 2-wiel aangedreven auto was het prima te doen. Ik vond ook de parkwachten bij de ingang erg vriendelijk.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
2-4-2015
Bennie en gerda
Super
Super park om veel natuur en dieren te zien
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 10,0