Reviews over Gent

Gent

8,6
Gent
529 Reviews
109
Accommodaties
47
Bezienswaardigheden
Waardering 8,6
Uitgaansleven 8,5
Cultuur 8,8
Omgeving 8,5
Sfeer in stad 8,8
Zorg voor natuur 7,8

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

529 Reviews (1..10)

27-5-2017
France Dumas
Fantastisch. Gezellig.
Dat men in 1 dag niet uitgekeken is
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 9,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 9,0
19-5-2017
Marijke
Gent: een fantastische stad, veel cultuur!
Hele mooie stad met middeleeuwse sfeer, veel jonge mensen, echt een studentenstad.er zijn veel industriele erfgoed-gebouwen verbouwd tot een nieuwe bestemming. Veel terrassen, waar je ook droog zat als het hard regende. Prachtige kerken, o.a. St Baafs kathedraal, waar het 3-luik Lam Gods van de gebroeders van Eijck tentoongesteld wordt.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 7,0
5-5-2017
Patrick
Prima
Rondvaart is mogelijk. Leuk zitten (met bier) langs de gracht. Genoeg te zien. We hebben het fort bijv. overgeslagen om nog wat over te houden voor een volgende keer.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 7,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 9,0
Zorg voor natuur 8,0
1-5-2017
De hezerkes
Betoverende stad
We waren aangenaam verrast door de schoonheid van deze stad ,mooie oude gebouwen,alles zeer goed verzorgd en proper,aangenaam om hier te vertoeven en voor elk wat wils ,wij keren zeker nog eens terug.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 10,0
12-1-2017
Karin
Super mooie oude stad
Een mooie oude stad om te bezoeken
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 9,0
28-12-2016
Hans
Mooi historisch centrum
Mede dankzij kerstmarkt een heel leuk weekend gehad.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 7,0
Sfeer in stad 9,0
7-1-2017
BART001
mooie stad
eerste keer in gent geweest en we komen zeker terug mooie historische stad met veel bezienswaardigheden zeer knusse pleinen en een leuke winkelstraat. tip : lekker restaurantje L'incontro in de hoogpoort
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 10,0
4-11-2016
Jan
Geweldig levendige stad.
Het centrum ademt een historische geschiedenis zonder dat het saai is. Integendeel door de 70.000 studenten is het er echt levendig, en kan veel. Heel veel knusse kroegjes met heel veel soorten bier. Een must is de Dulle Griet met 350 soorten. Alle mooie gevels zijn in de avond verlicht wat weer een bijzonder sfeertje geeft. Buurstad Brugge heeft een vergelijkbaar centrum maar is meer als een saai museum t.o.v. Gent. Prima stad voor stedentrip waar je volop kan winkelen, eten, drinken en cultuur snuiven.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 7,0
5-10-2016
Leny en Karel
Wat een mooie stad !
Hou je van mooie gebouwen en prachtige kerken op een relatief klein gebied, oer-gezellige terrassen, interessante rondvaart en heb je "goede benen", dan is Gent een buitengewoon aantrekkelijke bestemming. Wij hadden het geluk van mooi weer en dan krijgt een bezoek een gouden randje. Tip. Sommige bestrating is fraai, maar de ornamenten aan de gebouwen laat je van de ene verbazing in de andere vallen. Warm aanbevolen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 9,0
21-8-2016
MaschaG
Prachtige stad
Mooi oud en alles goed te lopen. Boottochtje, kroegjes, Gravestijn, Belfort en kathedraal. Leuke restaurantjes en kroegjes.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 9,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders