Reviews over Gent

Gent

8,6
Gent
525 Reviews
109
Accommodaties
47
Bezienswaardigheden
Waardering 8,6
Uitgaansleven 8,5
Cultuur 8,8
Omgeving 8,5
Sfeer in stad 8,8
Zorg voor natuur 7,8

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

525 Reviews (1..10)

12-1-2017
Karin
Super mooie oude stad
Een mooie oude stad om te bezoeken
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 9,0
28-12-2016
Hans
Mooi historisch centrum
Mede dankzij kerstmarkt een heel leuk weekend gehad.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 7,0
Sfeer in stad 9,0
7-1-2017
BART001
mooie stad
eerste keer in gent geweest en we komen zeker terug mooie historische stad met veel bezienswaardigheden zeer knusse pleinen en een leuke winkelstraat. tip : lekker restaurantje L'incontro in de hoogpoort
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 10,0
4-11-2016
Jan
Geweldig levendige stad.
Het centrum ademt een historische geschiedenis zonder dat het saai is. Integendeel door de 70.000 studenten is het er echt levendig, en kan veel. Heel veel knusse kroegjes met heel veel soorten bier. Een must is de Dulle Griet met 350 soorten. Alle mooie gevels zijn in de avond verlicht wat weer een bijzonder sfeertje geeft. Buurstad Brugge heeft een vergelijkbaar centrum maar is meer als een saai museum t.o.v. Gent. Prima stad voor stedentrip waar je volop kan winkelen, eten, drinken en cultuur snuiven.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 7,0
5-10-2016
Leny en Karel
Wat een mooie stad !
Hou je van mooie gebouwen en prachtige kerken op een relatief klein gebied, oer-gezellige terrassen, interessante rondvaart en heb je "goede benen", dan is Gent een buitengewoon aantrekkelijke bestemming. Wij hadden het geluk van mooi weer en dan krijgt een bezoek een gouden randje. Tip. Sommige bestrating is fraai, maar de ornamenten aan de gebouwen laat je van de ene verbazing in de andere vallen. Warm aanbevolen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 9,0
21-8-2016
MaschaG
Prachtige stad
Mooi oud en alles goed te lopen. Boottochtje, kroegjes, Gravestijn, Belfort en kathedraal. Leuke restaurantjes en kroegjes.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 9,0
18-8-2016
Wilma
Eens naar Gent, voor altijd verliefd
Schitterende, bruisende stad, als je één keer gaat, ben je voor altijd verliefd! Kunst, cultuur, rijke geschiedenis, sport, leuk winkelaanbod maar ook gezellige restaurants en een swingend uitgaansleven. Stadse alure, maar wel met bourgondische gemoedelijkheid. Het hele jaar door topevenementen zoals de kerstmarkt, het jazzfestival en als absolute topper de Gentse feesten. Voor elk wat wils en zelfs als je meerdere dagen in de stad verblijft, kom je ogen en oren te kort!
  • ReisgezelschapAlleenreizend
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 8,0
22-4-2017
rtvd
Prachtige stad
Gent is een prachtige stad met een mooi historisch centrum. Met uiteraard de prachtige kathedraal en de belfort. Wij zijn hier voor het laatst 10 jaar geleden geweest. Sindsdien is het centrum echt fors opgeknapt. Voor herhaling vatbaar!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 10,0
8-9-2016
kodokje
prachtig en zeer goed onderhouden
Doe makkelijke schoenen aan als je door het stadje wilt zwerven; er zijn vnl. "kinderkopjes "" Ze zijn erg trots op hun historie en je merkt aan alles dat dit door de bewoners, en stadsbestuur, gekoesterd wordt. De sfeer is erg relaxed, het is een echte studentenstad.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 9,0
Zorg voor natuur 8,0
1-8-2016
Dizz
Gezellig
Leuke stad, veel te bezichtigen, leuke terrassen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 10,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders