Reviews over Gent

Gent

8,6
Gent
518 Reviews
108
Accommodaties
47
Bezienswaardigheden
Waardering 8,6
Uitgaansleven 8,5
Cultuur 8,8
Omgeving 8,5
Sfeer in stad 8,8
Zorg voor natuur 7,8

518 Reviews (1..10)

21-8-2016
MaschaG
Prachtige stad
Mooi oud en alles goed te lopen. Boottochtje, kroegjes, Gravestijn, Belfort en kathedraal. Leuke restaurantjes en kroegjes.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 9,0
18-8-2016
Wilma
Eens naar Gent, voor altijd verliefd
Schitterende, bruisende stad, als je één keer gaat, ben je voor altijd verliefd! Kunst, cultuur, rijke geschiedenis, sport, leuk winkelaanbod maar ook gezellige restaurants en een swingend uitgaansleven. Stadse alure, maar wel met bourgondische gemoedelijkheid. Het hele jaar door topevenementen zoals de kerstmarkt, het jazzfestival en als absolute topper de Gentse feesten. Voor elk wat wils en zelfs als je meerdere dagen in de stad verblijft, kom je ogen en oren te kort!
  • ReisgezelschapAlleenreizend
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 8,0
1-8-2016
Dizz
Gezellig
Leuke stad, veel te bezichtigen, leuke terrassen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 10,0
11-5-2016
Kvandenb
Leuk historisch centrum
Heel leuk historisch centrum. Wij hebben free walking toer gedaan. Dat is erg leuk om te doen en heel informatief. Rondvaart is ook leuk en je kunt meteen even uitrusten van al het wandelen. Het is een levendige stad vanwege de studenten. De horeca is vrij duur.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 8,0
10-4-2016
Ham
Leuke stad!
Je kan er super goed fietsen!! Veel te zien!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 9,0
Zorg voor natuur 9,0
2-5-2016
Tilly Duijts
Fijne, levendige stad
Gent is een gezellige stad met prachtige historische gebouwen. Er valt veel te zien en beleven. Ik vind het zowel bijzonder als vreemd dat in Gent allerlei stijlen ogenschijnlijk willekeurig door elkaar gehusseld worden. B.v. midden in het centrum, tussen allemaal eeuwenoude kerken, staat zomaar plotseling een hypermoderne kolos, de Stadshal genaamd. Dat valt in de categorie "What were they thinking?!", maar dat is dan ook wel weer grappig. Dit soort rare/leuke verrassingen zijn we veel tegen gekomen, ook in musea. Er is een fijnmazig OV-net en je kunt met de CityCard voor slecht 35 euro 3 dagen lang met alle trams en bussen, in alle belangrijke musea, een dag een fiets huren én een boottocht maken! Of 30 euro voor 48 uur. Met deze kaart moet je wel oppassen. Je moet de startdatum erop schrijven en in het bijbehorende boekje staat dat de 72 uur bij het eerste inchecken beginnen te tellen. Dat klopt niet, want in het OV kun je niet inchecken! De dag die je erop schrijft is je eerste dag.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 8,0
Zorg voor natuur 8,0
21-11-2015
Kristine en Cees
Fantastisch
Ondanks de regen een fantastisch (veel te kort) driedaags bezoek. Gent is 1 groot historisch gebied met ontzettend veel oude mooi gebouwen. Vriendelijke mensen en heel veel vegetarische en veganrestaurants. Komen hier beslist weer terug!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 8,0
24-10-2015
Pascale
Prachtige, historische stad
Geen moment verveeld! Bij de VVV een 3 daagse toeristenkaart gekocht, daarmee kom je verder gratis in alles wat er te zien is, gratis bus/tram en je kunt een rondvaart maken. Wij hebben Gent met de fiets gedaan, ideaal. Aanraders: Burcht Gravensteen, Belfort-toren, Sint Bataafs kerk, Alijn museum, museum SMAK en Museum voor Schone Kunsten. Tip: ga als lunch soep eten in de Soup Corner bij de Zuivelbrug.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 8,0
15-11-2015
Marjolein Razenberg
Terug in de tijd in Gent
In Gent kan jong en oud genieten. Een aantal redenen waarom Gent een aanrader is: 1. Gent is een bruisende stad met een goede sfeer 2. De oude gebouwen en het kasteel geven je het gevoel dat je in de Middeleeuwen bent. Even terug in de tijd. 3. Over de kanalen van Gent kan je varen: pure ontspanning 4. Belgisch bier en bonbons: een geniet moment voor zowel man als vrouw.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 9,0
Zorg voor natuur 7,0
28-9-2015
Gert Noels
Fantastisch
Zeer mooie stad. Leuke sfeer. Historische kanjers !! Super restaurant: de Gekroonde Hoofden aan het Gravensteen !!!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 10,0