Reviews over Gent

Gent

8,6
Gent
513 Reviews
107
Accommodaties
47
Bezienswaardigheden
Waardering 8,6
Uitgaansleven 8,5
Cultuur 8,8
Omgeving 8,5
Sfeer in stad 8,8
Zorg voor natuur 7,7

513 Reviews (1..10)

10-4-2016
Ham
Leuke stad!
Je kan er super goed fietsen!! Veel te zien!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 9,0
Zorg voor natuur 9,0
21-11-2015
Kristine en Cees
Fantastisch
Ondanks de regen een fantastisch (veel te kort) driedaags bezoek. Gent is 1 groot historisch gebied met ontzettend veel oude mooi gebouwen. Vriendelijke mensen en heel veel vegetarische en veganrestaurants. Komen hier beslist weer terug!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 8,0
24-10-2015
Pascale
Prachtige, historische stad
Geen moment verveeld! Bij de VVV een 3 daagse toeristenkaart gekocht, daarmee kom je verder gratis in alles wat er te zien is, gratis bus/tram en je kunt een rondvaart maken. Wij hebben Gent met de fiets gedaan, ideaal. Aanraders: Burcht Gravensteen, Belfort-toren, Sint Bataafs kerk, Alijn museum, museum SMAK en Museum voor Schone Kunsten. Tip: ga als lunch soep eten in de Soup Corner bij de Zuivelbrug.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 8,0
15-11-2015
Marjolein Razenberg
Terug in de tijd in Gent
In Gent kan jong en oud genieten. Een aantal redenen waarom Gent een aanrader is: 1. Gent is een bruisende stad met een goede sfeer 2. De oude gebouwen en het kasteel geven je het gevoel dat je in de Middeleeuwen bent. Even terug in de tijd. 3. Over de kanalen van Gent kan je varen: pure ontspanning 4. Belgisch bier en bonbons: een geniet moment voor zowel man als vrouw.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 9,0
Zorg voor natuur 7,0
28-9-2015
Gert Noels
Fantastisch
Zeer mooie stad. Leuke sfeer. Historische kanjers !! Super restaurant: de Gekroonde Hoofden aan het Gravensteen !!!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 10,0
21-9-2015
daveenchrista
Leuke stad
Leuke stad om een dagje te vertoeven. Gezellige terrasjes. Qua restaurants viel het ons ietwat tegen. De kathedraal is meer dan de moeite waard om te bezoeken, zeer indrukwekkend. Café de dulle griet is een erg leuk café met 350 soorten bier en een gezellige sfeer.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 8,0
Sfeer in stad 8,0
Zorg voor natuur 6,0
6-9-2015
max van de Sande
Fijn.
Mooie stad qua gebouwen. Leuke café's. Veel en goed aanbod van cultuur (bijvoorbeeld concerten).
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Sfeer in stad 8,0
5-9-2015
Jan Beijer
Mooiste stad van Belgie
Gent heeft een historische centrum met volop sfeer en gezelligheid. Niet zo Anton Pieck als Brugge en niet zo commercieel als Brussel;. Gent is typisch Gent.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 10,0
24-8-2015
speedy_d_27
schitterende stad
Een schitterende stad als je van cultuur houdt. Er zijn erg veel mooie oude gebouwen en er is op elke hoek van de straat elke keer weer een verrassing wat je nu weer ziet. Nadeel vond ik wel de slechte bediening in de restaurants op de grote pleinen. Zoek een wat minder goed gelegen restaurantje of barretje op en ervaar het verschil
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 8,0
Zorg voor natuur 6,0
15-8-2015
Mariska
wonderschoon
Prachtige stad. Sfeer. Smaakvol. Klasse. De stad Gent voelt soms een beetje als de Efteling, zoveel mooie kathedralen en kades maar dan is alles authentiek. Heel heel mooi. De mensen zijn bijzonder hoffelijk.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 9,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 9,0