Reviews over Gent

Gent

8,6
Gent
533 Reviews
109
Accommodaties
47
Bezienswaardigheden
Waardering 8,6
Uitgaansleven 8,5
Cultuur 8,8
Omgeving 8,5
Sfeer in stad 8,8
Zorg voor natuur 7,8

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

533 Reviews (1..10)

30-9-2017
Anita suiker
Was leuk
Erg moeilijk te bereiken met de auto verstandig is het met openbaar vervoer
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 8,0
Zorg voor natuur 5,0
31-8-2017
Wilma Heemskerk Bruin
Prachtige historische stad
Wat je zeker moet doen is een boottochtje maken de gidsen weten je zoveel te vertellen over Gent. De vele historische en vaak middeleeuwse gebouwen laten je terug voeren in de tijd. Trek wel een paar goede schoenen aan want de straten bestaan uit kinderkoppen die glad kunnen zijn. In de stad zijn vele terrassen en restaurantjes. kortom een mooie stad met een grote historie
  • ReisgezelschapAlleenreizend
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 10,0
11-8-2017
Laura
GENT = TOP
Gent is een fantastische stad. Vooral bij de Graslei is het gezellig en mooi. De stad heeft net als Brugge mooie middeleewse gebouwen, maar het is minder toeristisch en minder pittoresk. Brugge lijkt 1 groot openlucht museum, Gent leeft meer. De Gentenaren zijn vriendelijk en trots op hun stad. Vele leuke winkelstraten en terrasjes. Als het goed weer is, kun je een boottochtje maken over de vele grachten. Ook de burcht (tevens museum) was erg mooi. Alles is beloopbaar. Vooral tijdens de Gentse feesten is de stad een aanrader. Tijdens deze dagen gaat de gezelligheid door tot in de vroege uurtjes op verschillende pleinen en markten. Wij vonden Pole Pole en het Baudelopark erg leuk. Lekker eten en veel soorten biertjes vind je op elke straathoek. Met zomerse temperaturen van dubbel succes verzekerd! Enorm de moeite waard om eens te bezoeken. Na drie dagen heb je het meeste wel gezien. Een aanrader voor een weekendje weg!
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 7,0
Sfeer in stad 9,0
27-5-2017
France Dumas
Fantastisch. Gezellig.
Dat men in 1 dag niet uitgekeken is
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 9,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 9,0
19-5-2017
Marijke
Gent: een fantastische stad, veel cultuur!
Hele mooie stad met middeleeuwse sfeer, veel jonge mensen, echt een studentenstad.er zijn veel industriele erfgoed-gebouwen verbouwd tot een nieuwe bestemming. Veel terrassen, waar je ook droog zat als het hard regende. Prachtige kerken, o.a. St Baafs kathedraal, waar het 3-luik Lam Gods van de gebroeders van Eijck tentoongesteld wordt.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 7,0
5-5-2017
Patrick
Prima
Rondvaart is mogelijk. Leuk zitten (met bier) langs de gracht. Genoeg te zien. We hebben het fort bijv. overgeslagen om nog wat over te houden voor een volgende keer.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 7,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 9,0
Zorg voor natuur 8,0
1-5-2017
De hezerkes
Betoverende stad
We waren aangenaam verrast door de schoonheid van deze stad ,mooie oude gebouwen,alles zeer goed verzorgd en proper,aangenaam om hier te vertoeven en voor elk wat wils ,wij keren zeker nog eens terug.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 10,0
12-1-2017
Karin
Super mooie oude stad
Een mooie oude stad om te bezoeken
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 9,0
28-12-2016
Hans
Mooi historisch centrum
Mede dankzij kerstmarkt een heel leuk weekend gehad.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 7,0
Sfeer in stad 9,0
7-1-2017
BART001
mooie stad
eerste keer in gent geweest en we komen zeker terug mooie historische stad met veel bezienswaardigheden zeer knusse pleinen en een leuke winkelstraat. tip : lekker restaurantje L'incontro in de hoogpoort
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 10,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders