Reviews over Kuta (Beach) / Legian

Kuta (Beach) / Legian

7,2
Kuta (Beach) / Legian
261 Reviews
175
Accommodaties
10
Bezienswaardigheden
Waardering 7,2
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 6,5
Omgeving 7,0
Stranden 7,2
Sfeer 7,2
Zorg voor natuur 4,9

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

261 Reviews (1..10)

6-3-2018
Jan
Kuta is geen Bali
Na 3 weken op de mooiste plaatsen van Bali te zijn geweest, was Kuta een enorme afknapper. Druk, vuil en veel dronken Australische jongeren, die met flessen bier op straat lopen. Je kan geen meter lopen zonder te worden aangesproken. Het verkeer is een chaos. Enorme stank van uitlaatgassen. Veel lokale bewoners rijden met mondkapjes voor. Het strand is smerig, ondanks alle moeite die men doet om de aangespoelde bende op te ruime. Als je er heengaat om te feesten, oke, maar daar hoef je niet zo'n eind voor te gaan vliegen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2018
Waardering 2,0
Waardering 2,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 1,0
Omgeving 1,0
Stranden 1,0
Sfeer 1,0
Zorg voor natuur 1,0
9-2-2018
Piets
Gekkenhuis, voor ons nooit meer.
Jammer genoeg is het in Kuta zo druk dat je niet zo makkelijk iets gaat ondernemen omdat je een uur bezig bent om Kuta uit te komen en ook weer om Kuta in te komen. Er zou daar echt iets aan de verkeersdrukte gedaan moeten worden anders is er over een jaar of 2 niet meer te leven. Het strand was verschrikkelijk vies ondanks de moeite die ze nemen om het schoon te houden maar er spoelt zo veel plastic, bomen en bambu e.d. aan. Ze zeggen dat dit alleen in de regentijd is maar ik kan het me haast niet voorstellen. Zo jammer!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2018
Waardering 4,0
Waardering 4,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 3,0
Omgeving 3,0
Stranden 3,0
Sfeer 4,0
Zorg voor natuur 3,0
28-9-2017
F Nijborg
Super
Leuke plaats voor iedereen wat te doen,veel shops uitgaan en restaurants Tevens vlakbij het strand
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
14-4-2018
Wendy Klomp
Fantastisch!
Heerlijke vakantie gehad in Bali veel gezien hotel aan het strand waar je ook heerlijk kon surfen veel winkels in de buurt. Top vakantie gehad! Eerste vliegreis en ook die is goed bevallen! Echt een aanrader om naar Bali toe te gaan als je een ver weg reis wilt gaan maken!
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 10,0
Omgeving 7,0
Stranden 6,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 6,0
13-8-2017
Simon S
Erg druk
Kuta is ideaal voor jongeren en anderen die houden van uitgaan en surfen. De stranden zijn te onstuimig om te zwemmen en elke meter hoor je een claxonnerende taxi en/of verkoper van souvenirs. Er zijn voldoende restaurantjes en barretjes, maar men probeert je elk restaurantje in te trekken de ene aanbieding nog beter dan de andere. Kom je voor het authentieke Bali en/of rust. Sla Kuta dan over.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 6,0
Omgeving 6,0
Stranden 6,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 2,0
11-8-2017
Mozes
Nooit meer!
Voor jonge mensen die genoeg hebben aan het uitgaansleven zal het wellicht een goede bestemming zijn. Maar dat kan je m.i. dichterbij ook vinden. Bali is gewoon volgebouwd. Zeker het Zuiden (Kuta, Legian, Seminiyak, Kerobokan tot Canggu) t/m Ubud. Als je van hieruit naar het iets "rustiger" Noorden en Noord-Oosten wil sta je eerst zeker 2 uur in een van benzine- en dieseldampende file. Een grote onvoorstelbare verkeerschaos bijna de hele dag door. Vindt je uiteindelijk een spaarzaam stukje mooie natuur dan moet je dat delen met honderden toeristen. Van het mooie Bali van 20 en 30 jaar geleden is niets meer over. Sterkte als u binnenkort toch gaat.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 2,0
Waardering 2,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 1,0
Omgeving 1,0
Stranden 2,0
Sfeer 1,0
Zorg voor natuur 1,0
18-4-2017
Jan Piek
Geen zee om in te zwemmen
Mooi strand met vele leuke strandtentjes en veel verkopers , maar ze zijn niet vervelend en dringen niet aan als je nee zegt Ik heb wel 3 leuke lantaarntjes gekocht 7 euro p.st. werkt op de zon , batterijen of elektrisch.. Hebben tussen de middag bijna altijd op het strand gegeten.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 6,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 6,0
8-4-2017
Hugo
Niet meer hier naar toe
We zijn jaren geleden ook in Legian geweest en toen was het hier zeer landschappelijk, dorpjes en rijstvelden. Destijds kon je een mooie wandeling over het stranmaken naar Kuta. Nu is alles volgebouwd met langs de aangeleged kustweg aan de landzijde hotels en aan de strandkant staat het vol met eettentjes, verhuurbedrijfjes, etc. Ook de toeristen, voornamelijk Australiers en Nieuw Zeelanders bepalen in hoge mate het straatbeeld in negatieve zin en lopen er er onverzorgd bij. Voor ons hoef je hier niet heen te gaan om een senang gevoel te krijgen. Het echte Bali moet je elders op het eiland zoeken.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2017
Waardering 5,0
Waardering 5,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 5,0
Omgeving 5,0
Stranden 6,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 1,0
31-3-2018
willem
fantastisch en gezellig
Kuta is voor mij altijd een gooie plaats groote warenhiuzen en mooie en supermarken en leuke winkels en restorants
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 5,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 6,0
5-11-2016
Tineke
Als je van drukte houdt is dit een hele goeie keus
Kuta is een hele gezellige drukke plaats , met zowel de hele luxe shopping malls zoals Beach Walk en Discovery,.en de echt Balinese winkeltjes, en niet te vergeten de veelheid aan massage salons voor een heerlijke voet of body massage. Het strand is langgerekt en mooi. De zee is minder geschikt voor zwemmers maar ideaal voor surfers.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 7,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders