Reviews over Dwingeloo

Dwingeloo

8,3
Dwingeloo
698 Reviews
36
Accommodaties
7
Bezienswaardigheden
Waardering 8,3
Uitgaansleven 6,9
Cultuur 7,8
Omgeving 9,1
Sfeer 8,6
Zorg voor natuur 9,0

698 Reviews (1..10)

19-7-2016
Suzanne
Mooi, Drents dorp met leuke horeca
Leuke horeca, mooie kleine winkeltjes. Prachtige omgeving. Rust.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
4-7-2016
Jos Hoitink
Heerlijk vertoeven in Dwingeloo en omgeving.
Alleen maar positieve dingen. Goede hotels, prima restaurants, geweldige omgeving om te fietsen, ook voor scootmobiels.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
30-6-2016
J.J.Noorland
Fantatisch
De liggen van het hotel is prima en de omgeving is prachtig. Heideveld en schaapkuddes en schaapskooi in de om,geving
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Zorg voor natuur 9,0
25-6-2016
PhiLir
Leuk dorp met een grote verscheidenheid winkels.
Een leuk toeristisch dorp aan fietsroutes met nog een originele brink.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
20-6-2016
Alex
fijn verblijf in een prachtige en rustige omgeving
hou je van natuur, wandelen en fietsen zit je goed daar.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
19-6-2016
Piet
kort bezoekje voor vertrek naar huis
Dwingelo is een prachtig landelijk gelegen dorp met een heel gezellige dorpskern, met daaromheen nieuwe maar ook schitterende antieke boerderijen en woonhuizen. Maar winkels en postkantoor ontbreken niet! Voor de liefhebber van landelijk Drenthe.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
3-7-2016
Olde Engberink
voorlopig niet meer
Er valt hier weinig te beleven.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 5,0
Waardering 5,0
Uitgaansleven 4,0
Cultuur 4,0
Omgeving 8,0
Sfeer 4,0
Zorg voor natuur 6,0
26-6-2016
m&m
zalig brinkdorp
Reken niet op nachtleven want dat is er niet, maar wat een rust. Dwingeloo leeft, het is geen museumdorp maar een plaats waar je een terrasje kan doen en lekker kan eten na fietsen of wandelen in de omliggende natuur.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 7,0
Omgeving 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
25-6-2016
hr.W.Buitenhek
Prachtig park met goede bungalows, fijn wandelen
natuur, wandelmogelijkheden, rust rust en n og eens rust!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
24-5-2016
de Jager
Mooi en rustige omgeving.
Hebben geen gebruik gemaakt van het uitgaansleven( wij zaten in een goed hotel) , cultuur geen mening. Wij 10 familieleden zijn naar Dwingeloo gekomen om te fietsen.( 4 dagen); dat is goed gelukt, hebben mooie fietstochten ( knooppunt routes) gefietst die wij thuis al hadden samengesteld! Wij fietsen regelmatig in Drenthe, hopelijk kunnen wij dat nog vele malen doen!
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 1,0
Cultuur 1,0
Omgeving 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0