Reviews over Dwingeloo

Dwingeloo

8,3
Dwingeloo
715 Reviews
36
Accommodaties
7
Bezienswaardigheden
Waardering 8,3
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,8
Omgeving 9,1
Sfeer 8,6
Zorg voor natuur 9,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

715 Reviews (1..10)

26-11-2016
A.Alewijnse
mooie omgeving, vriendelijke mensen
Geen jachtige indruk vestigen
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
30-10-2016
Broekhuijsen
misschien
Dwingeloo is een klein plaatsje . Er is niet veel te beleven . Echter in de omgeving is heel veel te zien en de natuur is daar erg mooi .Wij hebben daar toch een hele mooie wandeling in de omgeving gemaakt . W e zijn daar de laatste dagen van oktober geweest en het was toen mooi weer .
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
24-10-2016
Dennis
Met recht het groenste dorp van Europa
Heerlijk eten bij Hof van Dwingeloo
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 10,0
23-10-2016
Tilly Duijts
Mooi, uitgestrekt natuurgebied
De dorpjes zijn vriendelijk en rustiek. We hebben vooral veel bruine inrichtingen gezien, maar dat is wel warm en sfeervol. (Als je design wilt zien, moet je niet in dit gebied zijn). De natuur is heerlijk. Wij waren er wel in een rustig naseizoen (herfstvakantie), dus het zal 's zomers wel een stuk toeristischer zijn. Maar nu: genieten van de uitgestrekte landerijen, het heidegebied Dwingelderveld, de rust en stilte. Uitstekend voor wandelingen en fietstochten.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 10,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 10,0
11-10-2016
Familie Damen
mooie en gezellige plaats.
Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Gezellige restaurants met vriendelijk personeel.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 9,0
9-11-2016
Simone
Prachtige omgeving!
In Dwingeloo zijn een aantal supermarkten aanwezig en een drogisterij. Verder wat particuliere winkels. Voor de grote winkelketens moet je verderop. De inwoners van Dwingeloo zijn vriendelijk en de sfeer is gemoedelijk en 'ongedwongen'.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 7,0
Omgeving 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 8,0
6-10-2016
l. de Boer
Nog vele malen gaan wij naar Dwingelo en omgeving.
Wij dachten het hotel te vinden zonder Tomtom, maar dat was moeilijk Eenmaal daar aangekomen : Een verrassing!!!!!!!!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
5-10-2016
G Simon
Prima
Wij gingen om een paar dagen te fietsen ik denk dat het zomers heel gezellig is
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 10,0
4-11-2016
Sonja
We hebben het uitstekend naar ons zin gehad.
Plan van te voren wat je wil gaan doen als je met de bus komt ,want alles is ver uit de buurt als je het wil belopen, alleen het bos is niet zo ver en heeeeel mooi !!
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 9,0
28-9-2016
jan
fantastisch
Dwingeloo is een prachtig dorp.Vooral door de aanwezigheiud van de relatief grote Brink.(centrum).met daaraan diverse restaurants waar je heerlijk kunt eten en drinken.Ook buiten de Brink bevinden zich diverse horecagelgenheden.In het dorp bevinden zich diverse winkels, waaronder een supermarkt (AH) een drogisterij. Vanuit het dorp kun je schitterende fietstochten maken. O.a. door het natuurpark Dwingelderveld.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 10,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders