Reviews over Heiderscheidergrund

Heiderscheidergrund

7.7
Heiderscheidergrund
12 Reviews
3
Accommodaties
Waardering 7.7
Uitgaansleven 5.5
Cultuur 8.0
Omgeving 8.9
Sfeer 7.8
Zorg voor natuur 8.7

12 Reviews (1..10)

22-8-2015
mariondj75
Mooi saai
Het is een gebied dat niet zo toeristisch lijkt. Weinig restaurantjes of winkeltjes. Je bent direct op een grote weg en vanuit daar ben je zo in allerlei andere steden en regio's van Luxemburg dus je kunt wel voldoende ondernemen. . De natuur is overal heel mooi en als je een goede wandelkaart hebt kun je zo op pad. Het stuwmeer in Esch/Lutzhausen/Insenborn is mooi maar 'saai'. Zo mag je op een bepaald deel helemaal niets in en op het water ondernemen en kent het meer geen bezoek van watervogels e.d.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 8.0
11-6-2015
Jane
Mooie omgeving! Veel prachtige plekjes en wegen
Hele mooie omgeving met veel leuke wegen, en plekjes.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
5-8-2014
Rob Aalbers
Echt een super leuk vakantie land
iedereen wat wils van fiets tot wandelen van roeien tot klimmen van zwemmen tot duiken
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
19-5-2014
an-pi
Klein
Heiderscheidergrund is een heel klein plaatsje. Hier is verder niets als 2 campings. De plaatsen erom heen zijn echter wel de moeite waard en ook voorzien van alle nodige winkels e.d.
  • Reis vertrek datumApr. 2014
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
21-8-2013
Marcel
Perfect
Rust met alles in de omgeving
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumAug. 2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
17-9-2013
kaatje
Fantastiche plek
Wij zijn op verschillende uitstapjes geweest, maar mullerthal was toch echt het hoogte punt. Dit moet je gezien hebben. Ook de kabelbaan in vianden is erg leuk om met kinderen te doen en dan te voet naar het kasteel. Een echte aanrader.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
4-8-2013
Petra
Heerlijke camping, zonder al teveel poespas.
Uitstekend geschikt voor vissers, wandelaars. Wij hadden prachtig weer, dus de rivier was ruim voldoende om te zwemmen, zonnen en vissen. Verder hebben we niet veel gedaan.....
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
30-8-2012
heike
klein maar gezellig
heiderscheidergrund is heel klein maar wel een mooi klein dorpje met charmes en een leuk bikerscafe
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2012
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 10.0
Sfeer 7.0
29-8-2012
Arjan
Klein gehuchtje onderaan de berg.
Heiderscheidergrund is een gehucht wat onderaan de weg ligt vanaf Heiderscheid. Enige culturele object is de octagonale kerk welke verder niet te bezichtigen is. Het plaatsje zelf bestaat uit een aantal huizen, een bikerscafe en de campings. Goede plaats als uitvalbasis in Luxemburg en eventueel naar België.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2012
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 5.0
Omgeving 8.0
Sfeer 5.0
4-12-2011
inghelbrecht-van nevel
leuk dorpje
wij hebben verschillende keren gewandeld door het dorpje en het is leuk om de iddylische sfeer op te snuiven
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumSept. 2011
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 7.0