Reviews over Rhodos Stad

Rhodos Stad

8,5
Rhodos Stad
1062 Reviews
142
Accommodaties
14
Bezienswaardigheden
Waardering 8,5
Uitgaansleven 8,1
Cultuur 8,8
Omgeving 8,7
Stranden 7,7
Sfeer 8,7
Zorg voor natuur 7,5

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

1062 Reviews (1..10)

29-11-2017
marianne
mooi eiland!!
Leuk eiland, veel te zien en te doen, goede restaurants , leuke winkels, mooie oude stad, prachtige haven met cruiseschepen, Lindos zeker de moeite waard om te gaan kijken huur een auto of maak een excursie !!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 8,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
27-1-2018
Annemarie
Fantastisch
Het is een super mooie oude stad. Met veel winkeltjes en oud heden.
  • ReisgezelschapAlleenreizend
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 7,0
19-10-2017
Merijn
Prachtige en leuk eiland. Aanrader!
Prachtige oude stad. Nieuwe stad heeft veel moderne winkels. Zowel traditionele restaurants als moderne/andere. Rijk uitgaansleven. Zowel voor toeristen als lokale bewoners. Zeker aan te raden is om met een auto het eiland te verkennen. Dit is in drie dagen prima te doen!
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 9,0
Stranden 8,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 7,0
10-10-2017
Bert
leuk oude stad
Leuke oude stad met veel winkeltjes en eet tentjes,man op pleintje met Ara,s voor eet gelegenheid is een vervelende schreeuwende man Op het andere plein met fontein met uiltje,zijn leuke eet tentjes [steakhouse] is goed taxi,s zijn heel goedkoop
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Stranden 7,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 7,0
1-4-2018
Angelique
Kan beter
Rhodos stad was ik eerder geweest in 2006 en 2007. Een heerlijke stad waar je vele kanten op kunt om te wandelen. Helaas is het verkeer wel erg druk geworden en het authentieke is er ook vanaf, veel grote hotels erbij helaas en veel leuke kleine eettentjes zijn verdwenen. De oude stad van Rhodos ik erg mooi en interessant om wandelingen te maken maar dat heb je na 2 dagen gezien. Ik vind Rhodos nog steeds leuk maar ga voortaan toch liever naar kleinschaliger steden op de Griekse eilanden, vooral de uitlaatgassen zijn enorm toegenomen t.o.v. 10 jaar terug en ik vind het te commercieel geworden. Wat jammer is voor de ondernemers die wel authentiek zijn en hun boterham proberen te verdienen op een normale manier.
  • ReisgezelschapAlleenreizend
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 8,0
Omgeving 7,0
Stranden 6,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 4,0
29-9-2017
Marga
Gezellig maar wel erg druk
Veel winkeltjes met souvenirs. Erg veel mensen. Minpuntje: als je ff een terrasje pakt,kijk goed naar de prijzen. Een keertje 2 euro voor koffie en 2 euro voor biertje. Volgende dag zelfde terras 13 euro voor 2 cola. Bij mezes kun je voor weinig geld heel goed eten.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 8,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 8,0
21-9-2017
VAN HOOF MICHELINE
Indrukwekkend
Boek kamer met ontbijt want er zijn restaurantjes zat !
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 6,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 6,0
16-9-2017
Familie De Vrome
Lekker eten op dit Griekse eiland en mooi weer
In de nabije omgeving van Rhodos stad is er voldoende vertier en vele restaurants en barretjes. Parasailen (80 eur voor 2 personen), wandelingen maken, kort boottochtje (20€/2pers) in de haven gemaakt met een "duikboot", ligbedden strand (10€/2pers). De oude stad is ook zeker het bezichtigen waard. We hebben hier een week verbleven. Telkens ergens anders gegeten. Voldoende keuze voor het eten. Wel de typische winkeltjes, wij kijken wel eens daar maar kopen geen (nep)spullen. Wij zouden zeker terugkeren.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 8,0
Omgeving 9,0
Stranden 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 7,0
15-10-2017
daniel crombez
mooi eiland
historische stad is de moeite om te bezoeken, heerlijke wandelingen maken.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 9,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 7,0
6-10-2017
yvan
nooit meer
algemeen niet netjes ; bijna alle auto's zijn beschadigd en zeer vuil ; brommers razen er tussen het verkeer zonder veel regels te respecteren (en zonder helm) overal lig stof en rommel voetpaden zijn bijna niet toegankelijk (en zeker niet voor rolstoelen) plots kom je een boom tegen of een put of een brommer of een auto
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 6,0
Stranden 7,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 6,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders