Reviews over Rhodos Stad

Rhodos Stad

8,5
Rhodos Stad
1007 Reviews
142
Accommodaties
15
Bezienswaardigheden
Waardering 8,5
Uitgaansleven 8,1
Cultuur 8,8
Omgeving 8,7
Stranden 7,6
Sfeer 8,7
Zorg voor natuur 7,5

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

1007 Reviews (1..10)

22-10-2016
Bolijn
Mooi eiland
We zijn voor de 6e keer naar Rhodos geweest en ook naar andere Griekse eilanden, maar vinden Rhodos nog altijd het mooiste eiland, er is strand, leuke restaurantjes, mooie moderne winkels en cultuur. Ga vooral naar de oude ommuurde stad, het staat op de Wereld Erfgoedlijst, het is de oudste Middeleeuwse stad ter wereld. De grote Mandrakihaven met het drijvende restaurant Kontiki. Er rijden 3 dubbeldekkers en een treintje voor toeristen door Rhodosstad. Buiten de stad valt er ook nog heel veel te zien, kortom je hoeft je niet te vervelen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 9,0
Stranden 9,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 9,0
17-11-2016
Morlog
Fantastisch
Gezellig stadje met veel mooie winkels, en een mooie haven.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 8,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
17-11-2016
Rita Rondags
Een prachtig eiland!
Voor zowel families met kleine kinderen als volwassenen is hier alles te vinden voor een fantastisch mooie vakantie.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 9,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
27-10-2016
jacques
Leuke stad, veel te zien/doen
Oude stad is wel erg toeristisch, maar toch wel leuk. Paleis van de Grootmeesters is interessant. Hier ook veel restaurantjes.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 7,0
29-9-2016
Edwin en Danielle Roodenburg
Fantastisch
Rhodos is echt geweldig voor ieder wat wils cultuur strand natuur. vooral Rhodos stad en met name de oude stad is geweldig. De mensen zijn aardig en gast vrij jen en ook Lindos moet je zeker gezien hebben. De restaurants zijn goed het beste kan je gaan eten in de nieuwe stad daar is het Goedkoper wij zijn vaak wezen eten bij Ouzokamata in de 28 Octoberstreet Mike en Eleni zijn geweldige mensen gastvrij en vriendelijk Fantastisch eten en goedkoop. Als je Griekse muziek zoekt dan moet je zijn bij Yorgos Lerias in de socratesstreet oude stad. Hij weet werkelijke alles op gebied van Griekse muziek. ik ken hem al 23 jaar je kan ook makkelijk met een boot naar de andere eilanden bijv, kos symi, Kastellorizo ,Nisyros .Chalki en vele andere Griekse eilanden in de buurt. wij zijn al meerde keren op Rhodos geweest maar ik kan je verzekeren het verveelt nooit. Rhodos heeft een mooi binnen land en mooie dorpen is erg groen, het toeristische centrum ligt om faliraki rhodosstad ixia trianda daar buiten valt het mee. in de binnenlanden en dorpen komje weinig of geen toeristen tegen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 8,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 7,0
24-10-2016
Toos Claassens
Fantastisch
Als ze een zeer goed restaurant willen om zeer god te eten, dan bij Mama Sofia. Wil je juwelen of een leren jas, dan zit je bij Galery Lambros in Socratesstreet goed, zeer goede service.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
16-9-2016
wilhelmina
levendige stad!
Veel keuzes aan boottrips, maar....zonder stops kom je niet meer zo snel in Lindos en dat vonden we erg jammer.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 9,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 9,0
16-9-2016
Ineke
Prachtige stad
Prachtige oude stad. De stad is ommuurd en onderlangs kun je mooie wandelingen maken. Veel straatjes en steegjes zijn bestraat met kiezelstenen. Dus niet geschikt voor naaldhakken!! Je kan ook over de boulevard wandelen en genieten van de boten die in de haven liggen. Er rijdt een treintje en een open bus . Zeker de moeite waard om hiermee een stadstour te maken. Het is wel druk. Wanneer een cruiseboot zijn gasten loslaat in rhodosstad dan is het erg druk! In de avond kun je lekker eten in talloze restaurants. Wij hebben vaak gegeten in La Varga. Goed eten, niet duur en bescheiden vriendelijk personeel. Geen schreeuwige obers die je naar hun restaurant willen halen. Dat was het enige nadeel. Als een ober je vraagt of je een groot bier lust.. Niet doen. Je krijgt dan een laars waar 2 liter in zit voor een bedrag van 15 euro.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 7,0
30-8-2016
H. van der Putten
Oud Rhodos is zeer mooi
Zeker de moeite waard. Goed te doen met de taxi. Boottocht 's avonds lang Rhodos stad is een aanrader
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 7,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 7,0
29-9-2016
Cees Verbaan
Oude stad
Geweldig om in rond te wandelen
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 10,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders