Reviews over Rhodos Stad

Rhodos Stad

8,5
Rhodos Stad
976 Reviews
141
Accommodaties
15
Bezienswaardigheden
Waardering 8,5
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,8
Omgeving 8,7
Stranden 7,6
Sfeer 8,6
Zorg voor natuur 7,3

976 Reviews (1..10)

28-4-2016
Koen van Vlaenderen
Heerlijk weer en sfeer, indrukwekkende oudheid.
Ga vooral in een rustig seizoen de oude middeleeuwse stad bekijken, anders wordt het al gauw te druk vanwege de (terecht) vele toeristen. Erg leuk was de 9D bioscoop vlak bij de Mandraki haven met een voorstelling over de geschiedenis van Rhodos. Rhodos was en is weer Grieks sinds 1947, en tussendoor Romeins, Byzantijns, Arabisch, Turks en Italiaans. De vele toeristen blingbling winkeltjes zijn vooral leuk voor koopzieke vrouwen en oersaai voor mannen, dus wandel als man ook eens in je uppie door de oude stad van Rhodos heen. De Griekse bevolking is hartelijk, en maken graag een praatje met je, mits het Engels wederzijds goed genoeg is. De bevolking op Rhodos laat veel te veel rotzooi op de stranden achter; mijn vrouw en ik hebben vuilniszakken vol plastic/glazen flessen, glas, dopjes, schuimplastic en andere zooi op een fraai natuurlijk strandje bij Rhodos stad verzameld en verwijderd, zodat het strand daarna weer prachtig mooi was. Het is niet Treasure Island maar Trash Island langs de kust bij Rhodos stad, en een stukje extra milieu bewustzijn bij de bevolking van Rhodos zou geen kwaad kunnen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 6,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 4,0
17-4-2016
Antonio
Jammer; er is geen verbod op lastige proppers.
Stad is gezellig. De achterafstraatjes mooi. Even uitkijken en je kan tegen een redelijke prijs in een zijstraatje goed eten of iets drinken. Erg hinderlijk zijn de vele proppers die je lastig vallen om in hun zaak binnen te komen. Voor mij juist een reden om elders wat te gebruiken.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Stranden 8,0
Sfeer 4,0
Zorg voor natuur 10,0
1-5-2016
julia kraaijkamp
een geweldig eiland
Vele eilanden bezocht en daardoor weet ik dat dit eiland tot 1 van de leukste behoord . Rhodos stad is eeen aanrader wij zaten er in April dus nog niet erg druk ik denk dat t hoog seizoen wel erg druk is . In de oude stad is erg veel te zien een prachtige oude ommuurde stad met vele straatjes waar je je moet laten verdwalen . Waan je in oude tijden met de moderne gemakken Echt super
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumApr. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 8,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 8,0
30-10-2015
Rika
Superssss.
Prachtige stad, je kunt er uren lopen. Ik heb genoten van de oude stad, wat een sfeer.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 6,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 8,0
21-12-2015
Monica
Oude stad was prachtig
Een bezoek aan de oude stad is meer dan de moeite waard! Een tip? Wijk eens af van de "toeristen paadjes" en wandel door de authentieke steegjes, prachtig Griekenland en wat zijn de mensen er vriendelijk!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 8,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
16-10-2015
Nol
Prachtige stad!
Heerlijke stad om lekker even te slenteren en te verkennen. Nieuw en oud gaan hier hand in hand. In de haven zijn veel leuke uitstapjes te boeken!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Zorg voor natuur 8,0
12-10-2015
Ivo
Mooie oude stad en haven
Je kan op vele plaatsen goed eten voor weinig geld maar blijf zeker weg bij MC Donalds in Rhodos stad.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 6,0
Omgeving 10,0
Stranden 6,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 8,0
2-10-2015
Rob
mooie stad
echt een mooie stad , alles is aanwezig ,strand , winkels enz..
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 8,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 6,0
27-9-2015
Sjaak en Dorien
Mooi, vriendelijke mensen, en zeer betaalbaar.
Genoeg te zien en te beleven, je kunt hier nog voor 2 euro een heerlijk broodje Gyros eten, water voor 50-80 cent (gekoeld met glas en nog ijs). Veel leuke winkels, kijk ook eens in het nieuwe winkelcentrum, je hebt overal chinese bazars waar ze van alles verkopen voor weinig. (herken je aan de chinese lantaarns). Koop A.U.B. geen natuurlijke sponzen, het heeft de grootste koraal vernietiging in de natuur veroorzaakt. De zogenaamde decoratieve sponsen (3 euro stuk) zijn 10-20 jaar lang gekweekt door natuur en wordt verkocht als afvalproduct.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 4,0
23-9-2015
Theresa Verbij
Mooi.
Oude stad, veel winkeltjes en restaurantjes. Zee is allemaal op loopafstand.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 10,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0