Reviews over Rhodos Stad

Rhodos Stad

8,5
Rhodos Stad
990 Reviews
142
Accommodaties
15
Bezienswaardigheden
Waardering 8,5
Uitgaansleven 8,1
Cultuur 8,8
Omgeving 8,7
Stranden 7,6
Sfeer 8,7
Zorg voor natuur 7,4

990 Reviews (1..10)

16-8-2016
diana hovinga schuler
vooral de oude stad en de stadsmuur
wat een mooie stad en zeker de oude stad met stadsmuur heel veel winkeltjes en terrasjes en restaurants.en door de smalle straatjes te lopen kom je ook mooie pleintjes tegen waar ook goede restaurantjes zitten.maar ga niet bij de grote plein met fontein zitten daar betaal je veel voor een drankje
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
10-8-2016
Joosten
mooi!
Rhodos-stad is ontzettend mooi, veel opties voor bezichtigingen! De oude stad is zeker een aanrader!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 7,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
28-6-2016
Peter klumpkens
Leuke historische gezellige oude stad
Leuke stad waar je van alles wat heb .Historie,leuke terrassen en restaurants,en natuurlijk de bekende souvenirs winkels.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 7,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
27-6-2016
Thijs en Hennie
levendige stad met oude en nieuwe culturen
de gastvrijheid is 100%. de Grieken willen weer terug naar het oude niveau voor de financiele crisis. dat merk je in alles.............
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
25-6-2016
Jannie Meertens
Leuke stad.
Het is een oude stad maar heel gezellig.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
15-6-2016
Ivy de Boon
Heerlijk!
Super leuke en vriendelijke mensen. Veel leuke winkels, terrasjes en restaurants. Uitgaan is gecentreerd in 1 straat, dus als je daar niet van houdt heb je daar ook geen last van! Jammer van de kiezel stranden, maar daarentegen is het water super mooi en helder! Je kan veel leuke uitstapjes maken en het is de moeite waard andere stadjes in Rhodos vanuit hier te bezoeken!
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 6,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 8,0
15-6-2016
Jopie van der stel
Mooie stad
Schitterende oude stad heel veel bezienswaardigheden boek exursies niet in hotel maar langs de haven scheelt heel veel geld . Let op als je ergens ga eten even buiten het centrum meer kwaliteit voor minder geld
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 6,0
8-7-2016
Chiitra
Voor iedereen behalve de rustzoeker: Rhodos-stad
Er is zo veel te zien en te doen. De Musea in, slenteren door de oude straatjes, winkelen in de nieuwe wijk. Historie, mode en design vind je hier door elkaar. Ook oude ambachten zijn er te zien in de oude binnenstad, zoals het maken van kant, weven van kleden, tinnegieterij etc.en ook veel andere kleine ateliers. Ze zijn echter soms lastig te vinden in de smalle straatjes en zijn tussen de middag enkele uren gesloten.
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 7,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 7,0
1-7-2016
rob koelemij
Zeer mooie oude stad.
Mensen erg vriendelijk. prijzen wel aan de hoge kant.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
30-5-2016
Boonen
Historische stad met ook een nieuw gedeelte
Oude stad is mooi. Nieuwe gedeelte is niet goed onderhouden en de crisis is hier nog lang niet opgelost. Veel leegstand en vervallen gebouwen. Heel veel dezelfde restaurants en mini markets. In een of twee dagen heb je het wel gezien. Ommetje over de oude muren en tussen de muren is een aanrader. Wandeling naar de haven en de jachten en cruiseschepen bekijken is ook leuk.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0