Reviews over Rhodos Stad

Rhodos Stad

8,5
Rhodos Stad
1000 Reviews
142
Accommodaties
15
Bezienswaardigheden
Waardering 8,5
Uitgaansleven 8,1
Cultuur 8,8
Omgeving 8,7
Stranden 7,6
Sfeer 8,7
Zorg voor natuur 7,4

1000 Reviews (1..10)

16-9-2016
wilhelmina
levendige stad!
Veel keuzes aan boottrips, maar....zonder stops kom je niet meer zo snel in Lindos en dat vonden we erg jammer.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 9,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 9,0
16-9-2016
Ineke
Prachtige stad
Prachtige oude stad. De stad is ommuurd en onderlangs kun je mooie wandelingen maken. Veel straatjes en steegjes zijn bestraat met kiezelstenen. Dus niet geschikt voor naaldhakken!! Je kan ook over de boulevard wandelen en genieten van de boten die in de haven liggen. Er rijdt een treintje en een open bus . Zeker de moeite waard om hiermee een stadstour te maken. Het is wel druk. Wanneer een cruiseboot zijn gasten loslaat in rhodosstad dan is het erg druk! In de avond kun je lekker eten in talloze restaurants. Wij hebben vaak gegeten in La Varga. Goed eten, niet duur en bescheiden vriendelijk personeel. Geen schreeuwige obers die je naar hun restaurant willen halen. Dat was het enige nadeel. Als een ober je vraagt of je een groot bier lust.. Niet doen. Je krijgt dan een laars waar 2 liter in zit voor een bedrag van 15 euro.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 7,0
30-8-2016
H. van der Putten
Oud Rhodos is zeer mooi
Zeker de moeite waard. Goed te doen met de taxi. Boottocht 's avonds lang Rhodos stad is een aanrader
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 7,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 7,0
20-9-2016
Henk Gijsbers
mooie oude stad die je zeker moet zien
in de mooie oude stad van Rhodos kom je in een omgeving van eeuwen geleden. Ga in het kasteel van de Grootmeester. Loop tussen de stadsmuren en onder de poorten door. Je kunt er prima winkelen in de honderden kleine zaakjes. Eten en drinken is er prima maar doe dit niet aan de pleinen want je betaalt de hoofdprijs. Kijk of er een prijslijst ligt of vraag hier om!!! Leuk restaurant is Romeo en niet te duur!! Ga eens kijken bij de portret tekenaars die hun kunsten vertonen. Ze zijn erg goed. Bekijk de stad ook eens bij avond met de vele verlichte gebouwen. Boek een boottocht ( bijvoorbeeld naar Symi) aan de Mandraki haven of ga met de bus naar Lindos. Excursie naar de vlindervallei is ook leuk. Mooi strand bij Faliraki maar daar staat bijna nooit wind dus warm. Maar vooral relax, want je hebt vakantie dus niets moet. Probeer eens een eenvoudig woordje Grieks. Men zal het waarderen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 8,0
16-8-2016
diana hovinga schuler
vooral de oude stad en de stadsmuur
wat een mooie stad en zeker de oude stad met stadsmuur heel veel winkeltjes en terrasjes en restaurants.en door de smalle straatjes te lopen kom je ook mooie pleintjes tegen waar ook goede restaurantjes zitten.maar ga niet bij de grote plein met fontein zitten daar betaal je veel voor een drankje
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
14-9-2016
Fam loomans
Tapas restaurant ouzokamomata
Heerlijk gegeten bij het beste restaurant in Rhodos stad bij Mike en Helena hier komen al vele jaren heel veel Nederlanders. De sfeer en het eten is fantastisch helen maakt alles vers klaar en dat proef je! En Mike is een top gastheer als J, je wil laten verassen kan je dat gerust aan hem uitbesteden en hij zal je dan ook iets heerlijks en echt Grieks voorschotelen voor een goede prijs!
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 9,0
Stranden 8,0
Sfeer 10,0
10-9-2016
BB33
Oud en nieuw bij elkaar
Rhodos stad bestaat uit twee delen, het oude en het nieuwe deel. Het oude deel bestaat uit een prachtige oude ommuurde stad, schitterend om te zien. Wel zeer veel toeristenwinkels en opdringerige verkopers, maar als je hier niet bent geweest heb je echt wat gemist. Het nieuwe deel heeft trendy kledingwinkels en leuke restaurantjes. Rond de haven staan mooie gebouwen en het is er gezellig druk.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 9,0
Stranden 8,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 8,0
7-9-2016
MB
Oude stad heel mooi, maar niet gezellig
De oude stad van Rhodos is zeker de moeite waard om eens te bekijken. Alleen als het op gastvrijheid, sfeer en gezelligheid aankomt dan is dat daar ver te zoeken als je het vergelijkt met andere Griekse eilanden. Als je in de oude stad wil eten, beloven ze je van alles, maar je krijgt er zeer weinig tot geïrriteerde klanten voor terug. Ze zijn daar zo bezig met de inkomsten en daardoor is de gastvrijheid ver te zoeken. Het eten was bij veel restaurants gewoon ondermaats. Leuk om een keer gezien te hebben, maar zou er niet meer terug komen. (Lindos is wel echt een aanrader!)
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 8,0
4-9-2016
jeroen
Gezellig, sfeervol. Hier en daar wat verpauperd
Je moet tegen "drukte" kunnen. Vaak veel verkeer, en brutale weggebruikers. Bij restaurants en terrassen willen ze je naar binnen lokken, maar dat is in veel landen zo. In Rhodos zijn ze gelukkig niet zo heel erg opdringerig. Er is een enorm aanbod van restaurants en gezellige terrassen. Afhankelijk van waar je verblijft, kan je uit verschillende stranden kiezen. Rhodos biedt veel mogelijkheden om je vakantie tot een succes te maken. Op het eiland kunnen cultuurliefhebbers zéker genieten, maar ook kan je er voor kiezen om lekker te niksen in de zon. Onze buren hebben een week lang alleen maar in de zon bij het zwembad gelegen. Dat kan ook. Wel een beetje zonde als je op zo'n mooi eiland verblijft, maar dat is ieders eigen keuze. Het oude centrum is echt de moeite waard, met prachtige straten en straatjes, en de muren er omheen. Pure toeristenstraten worden afgewisseld door de mooiste Middeleeuwse smalle paadjes. In het centrum is alles, uiteraard, wel wat duurder. Ook bij de havens is het vaak gezellig. Een aanrader is de versgeperste sinaasappelsap die je bij verschillende tentjes aan de haven kan kopen. Je proeft de zomer!!
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 7,0
21-9-2016
Melissa
Prachtige stad!
De oude stad van Rhodos is een must om te bezoeken voor iedereen die houdt van geschiedenis is cultuur
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 10,0
Omgeving 8,0
Stranden 3,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 7,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders