Reviews over Rhodos Stad

Rhodos Stad

8,5
Rhodos Stad
1037 Reviews
142
Accommodaties
14
Bezienswaardigheden
Waardering 8,5
Uitgaansleven 8,1
Cultuur 8,8
Omgeving 8,7
Stranden 7,7
Sfeer 8,7
Zorg voor natuur 7,5

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

1037 Reviews (1..10)

22-7-2017
Gerard
Prachtige vakantie op Rhodos
Vakantie geboekt bij touroperator, fijn en schoon hotel en uitstekende service van hardwerkende Grieken . Hotel is vrij uitgestrekt met diverse hotelgebouwen en de eetzaal is best een stukje lopen als je aan de andere kant zit. Diverse zwembaden over het terrein en voldoende bedden op zowel strand gedeelte en Ale baden. De oude stad van Rhodos is erg gezellig al zijn de mensen die erg opdringerig in het naar binnenhalen van klanten. Blijf weg bij Restaurant Old Tower in de oude stage want daar wordt je ( in plat Nederlands) gewoon "genaaid" . Het is daar gewoon een ripp off. Dat is ook meteen de enige nare ervaring die we hadden aldaar want verder is iedereen vriendelijk en aardig. Rhodos is een aanrader
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 8,0
Stranden 7,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 6,0
30-6-2017
louise
mooie stad
Rhodos is niet echt een hele grote stad maar wel heel mooi en vooral heel schoon. Er zou iets meer variatie mogen in het winkelaanbod. Veel hetzelfde. Je kunt er rustig winkelen zonder opdringerige winkeliers. De week dat wij geweest zijn hebben we 1 bedelaar gespot. De oude binnenstad is helaas op 1 straatje na helemaal ingericht voor toeristen. De havens zijn een attractieve zich... kort om... geweldig voor een weekje
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 10,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 8,0
27-6-2017
Anja
Gezellig
Veel restaurants, bars en souvenirwinkels. De grieken zijn erg aardig. Alleen in de oude stad zijn de grieken opdringerig, maar daar buiten niet. We hebben met een huurauto het eiland bekeken, Lindos, Filerimos, Kamiros, Rodini park, Prassonissi, Kalithea.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 7,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 6,0
16-7-2017
mulder-olsman
super
echt een 9.2 verdiend wij zijn wel in heel veel hotels geweest in veel landen ,maar dit was nummer 1 voor ons
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 9,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 9,0
14-7-2017
Hetty
Een heel fijne vakantie
Een heel mooie stad, veel oudheid, prachtig. Erg druk, veel verkeer die de verkeersregels aan hun laars lappen, vooral zeebrapaden, daar ben je echt niet veilig. De stad is erg gezellig, veel winkeltjes, restaurantjes en zeer vriendelijke mensen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 9,0
Omgeving 8,0
Stranden 7,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
12-6-2017
Marielle
Mooie oude stad
De oude stad was prachtig, veel souvenier winkeltjes en eettentjes. Vooral veel sierraden zijn hier te krijgen. Winkels zijn tot ongeveer 23.00 uur open. Nieuwe stad is rommelig.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 7,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 5,0
10-6-2017
Bart Vandevoorde
Mooie haven en prachtige oude stad
Zalige stad om door te lopen. In de haven liggen prachtige boten en het is er aangenaam rondlopen. Stoor je niet aan de vele standjes met wat opdringerige kerels, die willen dat je een excursie op hun boot neemt. De oude stad sprak ons het meeste aan. De prachtige oude vesting rond de stad, de vele gezellige kleine straatjes, de vele winkeltjes, mooie terrasjes, ... Alles aanwezig om je als toerist een aangenaam vakantiegevoel te geven. In de maand juni, valt het nog mee van drukte. Het verkeer verloopt er wel chaotisch en stoppen aan een zebrapad kennen ze niet. Ook rode lichten worden door sommigen genegeerd. Scooters en bromfietsen zoeven je langs alle kanten voorbij. Als je er een auto huurt, zou ik toch Rhodos stad zoveel mogelijk vermijden.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
8-7-2017
Renny van der Maale
een stad om zeker meerdere malen te bezoeken!
Een mooie oude stad waar mooie musea staan, leuke restaurants en niet te vergeten, de prachtige Socrates Garden. Deze is gelegen achter de winkels maar bij de winkels staat een bord met de aanduiding Socrates Garden. (voor de dames, natuurlijk geen schoenen met hoge hakken vanwege de kiezelstenen)
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
4-7-2017
K.Ridha
Fantastisch café
De 2 zusters op Rhodos Stad
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 9,0
Stranden 7,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 8,0
30-5-2017
Anna
Geweldig en verbazingwekkend!
Dwalen door de oude stad, wandeling over de muur, je verbazen over de middelen van toen om zoiets neer te zetten. Het museum bezoeken en gewoon genieten van alles wat je ziet. Een restaurant om zeker te bezoeken Island Lipsi. Prima eten, uitgebreide kaart en niet duur. Vriendelijke eigenaresse en prachtig pand van binnen. Een aanrader. Voor een wat minder uitgebreide kaart en nog goedkoper is Laganis, een echt Grieks restaurant, niet groot maar wel goed. Vanuit hotel Athineon (rechtsaf) zit het gelijk rechts als je de oude stad binnenkomt.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 9,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 9,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders