Reviews over Rhodos Stad

Rhodos Stad

8,5
Rhodos Stad
986 Reviews
141
Accommodaties
15
Bezienswaardigheden
Waardering 8,5
Uitgaansleven 8,1
Cultuur 8,8
Omgeving 8,7
Stranden 7,6
Sfeer 8,7
Zorg voor natuur 7,4

986 Reviews (1..10)

28-6-2016
Peter klumpkens
Leuke historische gezellige oude stad
Leuke stad waar je van alles wat heb .Historie,leuke terrassen en restaurants,en natuurlijk de bekende souvenirs winkels.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 7,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
27-6-2016
Thijs en Hennie
levendige stad met oude en nieuwe culturen
de gastvrijheid is 100%. de Grieken willen weer terug naar het oude niveau voor de financiele crisis. dat merk je in alles.............
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
25-6-2016
Jannie Meertens
Leuke stad.
Het is een oude stad maar heel gezellig.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
15-6-2016
Ivy de Boon
Heerlijk!
Super leuke en vriendelijke mensen. Veel leuke winkels, terrasjes en restaurants. Uitgaan is gecentreerd in 1 straat, dus als je daar niet van houdt heb je daar ook geen last van! Jammer van de kiezel stranden, maar daarentegen is het water super mooi en helder! Je kan veel leuke uitstapjes maken en het is de moeite waard andere stadjes in Rhodos vanuit hier te bezoeken!
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 6,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 8,0
15-6-2016
Jopie van der stel
Mooie stad
Schitterende oude stad heel veel bezienswaardigheden boek exursies niet in hotel maar langs de haven scheelt heel veel geld . Let op als je ergens ga eten even buiten het centrum meer kwaliteit voor minder geld
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 6,0
30-5-2016
Boonen
Historische stad met ook een nieuw gedeelte
Oude stad is mooi. Nieuwe gedeelte is niet goed onderhouden en de crisis is hier nog lang niet opgelost. Veel leegstand en vervallen gebouwen. Heel veel dezelfde restaurants en mini markets. In een of twee dagen heb je het wel gezien. Ommetje over de oude muren en tussen de muren is een aanrader. Wandeling naar de haven en de jachten en cruiseschepen bekijken is ook leuk.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
30-5-2016
Johan Vissers
Voor herhaling vatbaar.
Rhodos Stad is mooi gelegen en de oude stad is een bezoek meer dan waard. Veel winkels (ook zeer moderne), eet- en uitgaansgelegenheden. Men is zeer bezoekersvriendelijk.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 6,0
17-6-2016
Yveth
Voor ieder wat wils
De oude stad is prachtig, bezoek ook zeker het Palace of the Grand Master. In de oude stad eet- en drinkgelegenheden genoeg met vriendelijke mensen en lekker eten. Ook om te winkelen kan je prima terecht. De havens zijn ook een bezoek waard en de hele stad is erg schoon.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 6,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
15-6-2016
Fiona
Leuk maar niet authentiek
Gezellig. Veel hetzelfde. Geen authentiek griekse sfeer. Toerisme, toerisme. Helaas hebben wij ook niet de echte griekse restaurantjes kunnen vinden. Wel een mooi centrum, qua straatjes, ruine, stadsmuren, haven etc.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 8,0
Stranden 6,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 6,0
11-6-2016
Bert Hennink
De oude stad is geweldig
Overdag erg leuk met alle historische straatjes en vele winkeltjes en terrasjes. De Ridderstraat, het grootmeesterspaleis. Hier moet je echt 's avonds gaan eten. Catello en Romeo bevielen ons erg goed. Als je in de avond in het donker via de grootmeesters poort naar binnen gaat heeft dat een geweldige sfeer! mooi verlicht, soms muzikanten op je route, schilder die er zitten en werken. Het eerste stukje met de restaurants vind ik wat minder maar daarna word ik altijd erg blij als ik hier weer loop.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Stranden 8,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 8,0