Reviews over Faliraki

Faliraki

7,7
Faliraki
419 Reviews
114
Accommodaties
3
Bezienswaardigheden
Waardering 7,7
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 6,6
Omgeving 7,5
Stranden 8,3
Sfeer 7,9
Zorg voor natuur 7,1

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

419 Reviews (1..10)

25-9-2016
Jaap
Gezellig plaatsje.
Gezellig plaatsje. Veel winkeltjes, voornamelijk kleding en souvenirs. Ook veel horeca én goeie ijszaak 😊 Wij zaten even buiten Faliraki. Op loopafstand. Diverse leuke restaurants langs het strand. Wij hebben diverse leren gegeten bij 'Maria'. Prima ! Wij waren eind september in Sun and Sea. Prachtig weer en vlakbij strand.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 6,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 6,0
19-9-2016
Richard
Bruisend (uitgaans)gebied
Veel winkeltjes, terrasjes, restaurants, tatoeshops, visvoetenbaden, bar en, clubs. Kortom het Lloret de Mar van Rhodos. Fijn uitgerekt zandstrand met een vlonder-boulevard, waaraan zich diverse restaurants bevinden. Eind september was het vrij rustig, vermoed dat het in het hoogseizoen heel druk kan zijn met vooral jongeren. Prima uitvalsbasis om andere delen van Rhodos te verkennen. Op veel plekken in Faliraki wordt auto/scooterverhuur aangeboden. Er is een veerdienst naar Rhodos stad, er rijdt een bus en met de auto is het prima te doen. Wel goed letten op alle verkeer dat van alle kanten komt. De wegen / verkeerssituaties zijn niet altijd even overzichtelijk. Griekse weggebruikers zijn niet altijd even verkeersvriendelijk en nemen et niet altijd even nauw met de verkeersregels.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 3,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 5,0
6-10-2016
Henkjan
Rhodos is een veelzijdig eiland
Rhodos is een prima vakantiebestemming ook in het naseizoen. Rhodosstad en Lindos zijn de culturele hoogtepunten. Er zijn diverse mooie zandstranden aan de oostkust en kiezelstranden aan de westkust; drukke en verlaten. Het is een groen eiland met prachtige routes naar verlaten bergdorpjes met mooie kloosters. Faliraki is meer het domein voor de jeugd maar de rustige accommodaties zijn te vinden op loopafstand daarvan. Hou je van het echte uitgaansleven dan is Faliraki vergelijkbaar met Chersonisos op Kreta of Llorett del Mar in Spanje. Voor een veelzijdige vakantie is Rhodos the place to be !!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 6,0
26-8-2016
Karin
Toeristisch zonder feestende jongeren
Faliraki is érg gericht op toeristen. Dit kan je ook terug vinden in de vele toeristenshops. Deze verkopen voornamelijk nep artikelen, souvenirs en Griekse producten. Je hebt de "barstreet" hier liggen discotheken maar ook winkeltjes. De barstreet is gezellig druk, met afwisselend publiek jong/oud. Verder is er nog een kermis, en 2 shopping centres. deze liggen aan de kant van alle hotels. Het eten is Faliraki is príma! Heerlijk, en niet duur. Aanrader: kostas en desert rosé. Het strand is er heel mooi. Helder water, rustige zee, geschikt voor kinderen. Bedjes kosten €10 voor 2 incl parasol. waterpark is ook een aanrader, en maak vooral een boottocht naar Lindos. Vanuit Faliraki is een busverbinding naar Rhodos stad (25' min) €2,40 enkele reis.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datum2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 5,0
Omgeving 8,0
Stranden 10,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 6,0
22-8-2016
Bianca Gerrits
Centrum erg druk en lawaaierig
De winkels liggen hoofdzakelijk tussen de discotheken waardoor het niet erg relaxed shoppen is in de avond.Je kunt beter geen accomodatie in het centrum nemen als je voor je rust gaat
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 9,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 7,0
17-9-2016
Maaike
Leuk stadje
Faliraki is een leuk stadje met leuke winkeltjes en eetgelegenheden. Je zit ook direct aan het strand
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 6,0
17-9-2016
Helma
mooie stad
Mooie stad vooral savonds gezellig uitgaans centrum
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 8,0
16-9-2016
Wilm@
Leuke boulevard met veel winkeltjes !
Ga lekker eten bij La Esquina ipv Mc Donalds
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 7,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 7,0
14-8-2016
Repelsteeltje
Beetje vergane glorie.
Crisis heeft duidelijk z'n sporen achter gelaten,strand tenten / restaurants zijn een beetje vervallen .div gelegenheden zijn gesloten en lijkt zomaar achtergelaten .enige levendige is centrum van faliraki maar dat zijn voornamelijk bars en toeristen winkeltjes met nep artikelen en souvenirs.informeer je zelf goed over bezienswaardigheden voor je het weet betaal je een hoop geld entree / voor een excursie en er is over het algemeen niet veel byzonders te zien ,ook kun je in bv de thermen van kalithea en de vlinder valei na 18:00 gratis naar binnen is ook rustiger en minder warm eind vd dag.de zeven bronnen zijn gratis toegankelijk .tip huur een auto ( goed te doen ,max snelheid op het eiland is 80) en ga er zelf op je gemak op uit.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 5,0
Stranden 6,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 6,0
25-7-2016
Straub Hus
Eenmalig .
Strand is niet veel bijzonders ,kan wel leuke boottochten maken inclusief snorkelen .
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 6,0
Stranden 7,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 6,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders