Reviews over Faliraki

Faliraki

7,7
Faliraki
398 Reviews
114
Accommodaties
3
Bezienswaardigheden
Waardering 7,7
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 6,7
Omgeving 7,6
Stranden 8,3
Sfeer 7,9
Zorg voor natuur 7,3

398 Reviews (1..10)

8-10-2015
rowen
gezellig
het is in principe een straat maar wel gezellig voor jong en oud
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 6,0
1-10-2015
lamberts annie
super
als men ambiance en gezelligheid verwacht , naar Faliraki
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
27-9-2015
de haes
een druk dorp
bezoekje waard aangezien veel winkels maar geen merkkledij, niks cultureel maar wel discotheken
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 4,0
Omgeving 6,0
Stranden 6,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
26-9-2015
roosje98
mooie plaats
wij waren er in de maand September en het was er vrij rustig
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 6,0
Omgeving 6,0
Stranden 10,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 6,0
18-9-2015
Chris
Voor feestvierders !
Faliraki is een typische badplaats voor feestvierders ... voor de gewone toerist niet veel te beleven ... enkele typische winkeltjes ... kleine jachthaven ... gezellige terrasjes.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 6,0
Omgeving 6,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 6,0
16-9-2015
k
leuke plaats goede uitvalbasis
erg toeristisch wij waren er in september dus niet veel jeugd.. barstreet erg toeristisch wij zaten by appartement dias.. daarnaast om de hoek is een super leuke griekse taverne erg goedkoop en super lekker.. antony quinn bay is echt een aanrader echt prachtig!! lekker snorkelen veel mooie vissen.. je bent er met een scooter of taxi met 5 minuten. met de bus ben je met 30 minuten in rhodos stad voor maar 2,40 euro. iedereen is heel erg lief en gastvrij. niet uitgeweest denk voor de jeugd wel heel leuk! wil je als het wat rustiger is dan zou ik rond begin september gaan,
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 4,0
Omgeving 8,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 4,0
2-9-2015
Claudia Weeren
Gezellig stadje
Faliraki is een leuk stadje met voldoende winkeltjes, restaurantjes en barretjes. Wij lagen wat verder van het centrum, maar lopend was dit goed te doen. Doordat er voldoende winkeltjes op de route liggen lijkt de afstand niet ver.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 8,0
26-8-2015
borg
steeds iets te beleven
Er is steeds wel iets te beleven in de straten van Faliraki. Je kan gaan shoppen, eten en drinken.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
24-8-2015
Alicia
niet veel
strand mooi en prima verzorgd, barstreet volop feest en clubs erg gericht op jongeren en engelse, niet echt de griekse sfeer die je zou willen, ook na genoeg geen griekse restaurants, moest je echt verder voor opzoek.
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 2,0
Cultuur 6,0
Omgeving 4,0
Stranden 8,0
Sfeer 4,0
Zorg voor natuur 6,0
11-8-2015
Sofie Ganhy
Faliraki stelt niet veel voor.
Wie naar Faliraki komt voor de Griekse cultuur en de mooie gebouwen kan maar beter een andere bestemming kiezen. De omgeving rond het hotel is niet echt sfeervol en vuil.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 5,0
Waardering 5,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 2,0
Omgeving 4,0
Stranden 6,0
Sfeer 5,0
Zorg voor natuur 6,0