Reviews over Faliraki

Faliraki

7,7
Faliraki
441 Reviews
115
Accommodaties
3
Bezienswaardigheden
Waardering 7,7
Uitgaansleven 7,9
Cultuur 6,7
Omgeving 7,5
Stranden 8,3
Sfeer 7,9
Zorg voor natuur 7,1

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

441 Reviews (1..10)

8-8-2017
bianca van gestel
mooi stadje
faliraki is een leuk dorpje met hele leuke winkeltjes waar vriendelijkheid hoog in t vaandel staat in 1 winkeltje kregen we zelfs een heel leuk geluksspeldje uitgedeeld...zo lief
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 9,0
Omgeving 10,0
Stranden 8,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 7,0
30-6-2017
D. Dijk
Gezellig dorp. In juli en augustus wat toeristisch
In juni is dit een leuk dorp. Zeker de accommodaties en restaurantjes aan de rand van Faliraki. Deze zijn minder toeristisch en wat Griekser. Het echte centrum is namelijk wat kermis-achtig. Zeker langs het strand (ook voorbij het haventje), zijn leuke Griekse restaurantjes. Mooi zandstrand en op Rhodos zijn vele mooie snorkelplekken.Langs het strand staan ook toiletten en douches.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 5,0
Omgeving 8,0
Stranden 9,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 7,0
19-6-2017
Henk van Rosmalen
nooit meer je heb zeezicht geboekt en krijg zijzee
dat er veel russen zijn wachten bij het restaurant om te eten ochtent en avond eten oude bedden zij zeezicht op de foto,s denk je mooie bedden maar dat is bedrog maar het eten in het grieks en Azie restaurant was goed
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 6,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 7,0
17-6-2017
jo
Erg druk centrum met veel schreeuwerige bars.
Goed: gezellig om in de avond door te wandelen en hier en daar een winkel in te lopen, deze zijn lang open. Heerlijk strand. Goede busverbinding naar Rhodos stad. , wel altijd overvolle bussen. Niet goed: heel erg druk centrum.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 5,0
Stranden 9,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 6,0
14-6-2017
patrick obbers
zeer goed
vanuit het hotel kan je beter de bus nemen aan de overkant van de straat is wel 50 minuten wandelen
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
1-7-2017
Peter
leuk dorp.genoeg uitgaans mogeljkheden.
Grieken zijn vriendelijke mensen maar zodra ze in een auto stappen gaat er een knop om ,voordat je het weet rijden ze je ondersteboven op een zebra,scooters en motors hebben maar twee snelheden of stop of vol gas , de meeste hebben van een helm nog nooit gehoord.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Stranden 10,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 8,0
23-5-2017
Fam. Aarsen
Leuke plaats met veel winkeltjes
Vanaf ons hotel goede afstand voor een wandelingetje. Winkels kijken of even wat drinken.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 7,0
22-5-2017
Marco
Geweldig ook super lieve mensen
Hotel sunshine is een echte aanrader super vakantie gehad
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 9,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 8,0
9-5-2017
Arjan
Niet echt bijzonder
Niet zo heel bijzonder stadje
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 6,0
Stranden 7,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 7,0
4-6-2017
marc
Goed opletten bij uitstappen.
Bekijk eerst goed voor je uitstappen via de reisorganisatie doet.Ga na of een taxi niet goedkoper is.Ik ben naar Lindos geweest met een taxi (met 4 pers.) en die was goedkoper dan met een bus van de reismaatschappij. ( 25 EURO) .De meeste taxis hebben vaste tarieven die je overal kunt raadplegen. Zowel inRhodes-Stad als in Lindos heb je goede restaurantjes die niet gelegen zijn in het hart van het centrum en merkelijk goedkoper zijn en ook zeer lekker en vriendelijk personeel.Hier proef je de echte Griekse keuken.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 6,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 6,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders