Reviews over Faliraki

Faliraki

7,6
Faliraki
435 Reviews
115
Accommodaties
3
Bezienswaardigheden
Waardering 7,6
Uitgaansleven 7,9
Cultuur 6,6
Omgeving 7,5
Stranden 8,2
Sfeer 7,8
Zorg voor natuur 7,1

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

435 Reviews (1..10)

19-6-2017
Henk van Rosmalen
nooit meer je heb zeezicht geboekt en krijg zijzee
dat er veel russen zijn wachten bij het restaurant om te eten ochtent en avond eten oude bedden zij zeezicht op de foto,s denk je mooie bedden maar dat is bedrog maar het eten in het grieks en Azie restaurant was goed
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 6,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 7,0
17-6-2017
jo
Erg druk centrum met veel schreeuwerige bars.
Goed: gezellig om in de avond door te wandelen en hier en daar een winkel in te lopen, deze zijn lang open. Heerlijk strand. Goede busverbinding naar Rhodos stad. , wel altijd overvolle bussen. Niet goed: heel erg druk centrum.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 7,0
Omgeving 5,0
Stranden 9,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 6,0
14-6-2017
patrick obbers
zeer goed
vanuit het hotel kan je beter de bus nemen aan de overkant van de straat is wel 50 minuten wandelen
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Omgeving 8,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
23-5-2017
Fam. Aarsen
Leuke plaats met veel winkeltjes
Vanaf ons hotel goede afstand voor een wandelingetje. Winkels kijken of even wat drinken.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 7,0
22-5-2017
Marco
Geweldig ook super lieve mensen
Hotel sunshine is een echte aanrader super vakantie gehad
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 9,0
Stranden 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 8,0
9-5-2017
Arjan
Niet echt bijzonder
Niet zo heel bijzonder stadje
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 6,0
Stranden 7,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 7,0
4-6-2017
marc
Goed opletten bij uitstappen.
Bekijk eerst goed voor je uitstappen via de reisorganisatie doet.Ga na of een taxi niet goedkoper is.Ik ben naar Lindos geweest met een taxi (met 4 pers.) en die was goedkoper dan met een bus van de reismaatschappij. ( 25 EURO) .De meeste taxis hebben vaste tarieven die je overal kunt raadplegen. Zowel inRhodes-Stad als in Lindos heb je goede restaurantjes die niet gelegen zijn in het hart van het centrum en merkelijk goedkoper zijn en ook zeer lekker en vriendelijk personeel.Hier proef je de echte Griekse keuken.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 6,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 6,0
8-5-2017
Top bestemming
Super verblijf
In de lente , een zeer rustige en zinnige bestemming
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 5,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Stranden 9,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 9,0
25-9-2016
Jaap
Gezellig plaatsje.
Gezellig plaatsje. Veel winkeltjes, voornamelijk kleding en souvenirs. Ook veel horeca én goeie ijszaak 😊 Wij zaten even buiten Faliraki. Op loopafstand. Diverse leuke restaurants langs het strand. Wij hebben diverse leren gegeten bij 'Maria'. Prima ! Wij waren eind september in Sun and Sea. Prachtig weer en vlakbij strand.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 6,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 6,0
19-9-2016
Richard
Bruisend (uitgaans)gebied
Veel winkeltjes, terrasjes, restaurants, tatoeshops, visvoetenbaden, bar en, clubs. Kortom het Lloret de Mar van Rhodos. Fijn uitgerekt zandstrand met een vlonder-boulevard, waaraan zich diverse restaurants bevinden. Eind september was het vrij rustig, vermoed dat het in het hoogseizoen heel druk kan zijn met vooral jongeren. Prima uitvalsbasis om andere delen van Rhodos te verkennen. Op veel plekken in Faliraki wordt auto/scooterverhuur aangeboden. Er is een veerdienst naar Rhodos stad, er rijdt een bus en met de auto is het prima te doen. Wel goed letten op alle verkeer dat van alle kanten komt. De wegen / verkeerssituaties zijn niet altijd even overzichtelijk. Griekse weggebruikers zijn niet altijd even verkeersvriendelijk en nemen et niet altijd even nauw met de verkeersregels.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 3,0
Omgeving 7,0
Stranden 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 5,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders