Reviews over Edinburgh

Edinburgh

8,7
Edinburgh
200 Reviews
381
Accommodaties
134
Bezienswaardigheden
Waardering 8,7
Uitgaansleven 8,3
Cultuur 8,9
Omgeving 8,9
Sfeer in stad 8,9
Stranden 6,5
Zorg voor natuur 7,8

200 Reviews (1..10)

6-9-2016
Marc Broekmans
Een bruisende stad tijdens de feesten
Wie de Edinburgh feesten bezoekt medio augustus heeft de taptoe niet nodig om het enorm naar de zin te hebben. Doedelzakken, living statues en straattheater genoeg. Voor een grijpstuiver kun je er goede toneelstukken in achteraftheatertjes bijwonen en het lopen van de royal mile van Edinburgh castle naar Hollyrood House is een must. De national gallery biedt gratis veel topstukken en alle monumenten zijn in deze compacte stad op loopafstand. En wie geluk heeft kan in het mooi gekleurde kerkje van Cannongate een concert met handgeblazen lowland pipes meemaken. Edinburgh is een feestelijke stad met open mensen en horeca te kust en te keur. Vergeet de haggis niet, het nationale gerecht van schapendarmen....
  • ReisgezelschapAlleenreizend
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 9,0
Stranden 7,0
Zorg voor natuur 9,0
27-7-2016
Milan
Een keer genoeg.
Edinburgh is een leuke stad voor 3 of 4 dagen want daarna heb je het wel gezien. Er zijn in die tijd genoeg dingen te doen, helaas is de stad erg vies en heb ik mijn kinderen niet overal naar toe genomen. Ook is Edinburgh een stad waar je om de twee winkeltjes een pub of een bar hebt waar ze bier verkopen. Als je om half 9 nog even snel bij een restaurant wilt gaan eten mag dat niet meer omdat er na 8 uur geen kinderen in restaurants mogen komen want dat zou gevaarlijk zijn i.v.m. de kinderen.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Sfeer in stad 8,0
Stranden 5,0
Zorg voor natuur 3,0
2-7-2016
Willem en Anja
Stad met veel geschiedenis.
Stad heeft veel historie, maar het is jammer dat de gebouwen niet worden schoongemaakt, dat de huisvuilzakken door de meeuwen worden opengescheurd en dus het huisvuil op straat ligt.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 9,0
Zorg voor natuur 8,0
8-5-2016
Andrea
Prachtige stedentrip , mooie historische stad .
Ideaal voor lang weekend stedentrip . Hebben de Free Walking Tour ( 2,5 uur ) van Sandemans gedaan met Paula , was een geweldige ervaring . En de wandeling omhoog naar Arthurs Seat ( begint aan het eind van de Royal Mile ) met spectaculair uitzicht over Edingburgh mag zeker niet ontbreken. De restaurantjes zijn zonder uitzondering gezellig en serveren prime eten . Zou er zo weer heen gaan .
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Stranden 8,0
Zorg voor natuur 8,0
1-5-2016
AngieV
Royal Mile
De Royal Mile is een mooie straat tussen Edinburgh Castle en Holyrood en is zeker de moeite waard om helemaal te lopen. Kijk vooral ook in al de kleine zijstraatjes en mooie uitzichten die je van daaruit op de "nieuwe" stad hebt. Zitten best wel toeristische pubs en winkels tussen, maar als je de zijstraten induikt dan wordt het al een stuk "normaler" en kun je leuke eettentjes vinden
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
26-1-2016
K. van den Berg
Je voelt je er direct thuis
Charmante oude stad. Met veel leuke winkeltjes en pubs. Aantal musea gratis
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 10,0
Stranden 6,0
Zorg voor natuur 8,0
24-12-2015
RAS
Edinburgh is een fantastische stad
Edinburgh is een bijzondere stad en doorgaans vriendelijke locals. In de kersttijd is er een flinke kerstmarkt + kerst kermis. Met oud en nieuw meerdere dagen feest. Ook is de botanische tuin een echte aanrader, net als Calton Hill en Arthur seat. De indrukwekkende spoorbrug bij Queensferry of de kapel in Roslin die in vele legendes voor komt, zijn allemaal met de stads bussen bereikbaar met de dagkaart van slechts 4,--
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumDec. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 8,0
7-1-2016
Leefkens
Gezellig
een leuke stad heel geschikt om met hop on /hop off bus te rijden. ook lopend heel goed te doen, mooie omgeving, leuk kasteel - wat eigen
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2015
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 8,0
Zorg voor natuur 6,0
18-1-2016
Gonda
Een Fantastische oud Engelse stad
Genoten van alle oude historische panden, straten, steegjes, trappen en parken. Veel niveau verschillen wat erg leuk is.Op Calton hill heb je een mooi uitzicht over Edinburgh. Verder is alles in het oude centrum lopend te bezien. Wat ook zeker de moeite waard is het schots museum wat gratis te bezoeken is en waar je een hele middag voor uit kunt trekken.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Stranden 8,0
Zorg voor natuur 8,0
11-10-2015
Geert
Royal Mile!
De Royal Mile is ronduit spectaculair, zeer leuke wandeling naar het kasteel. Verder kan ik de grassmarket aanbevelen en vergeet zeker ook New Town niet!
  • ReisgezelschapZakelijk
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0

Bekijk de beste prijzen