Reviews over Edinburgh

Edinburgh

8,7
Edinburgh
212 Reviews
382
Accommodaties
135
Bezienswaardigheden
Waardering 8,7
Uitgaansleven 8,3
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 8,9
Stranden 6,7
Zorg voor natuur 8,1

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

212 Reviews (1..10)

7-1-2018
Mark en Aranka
Een fantastische stad voor een leuke citytrip!
Wij hebben onze ogen uitgekeken! Wat een mooie stad! Veel te zien, te doen, lekker gegeten, aardige mensen. Echt heel mooi
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJan. 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 10,0
17-12-2017
Cora Bootsma-Sins
Fantastische stad, ontzettend veel te zien.
Prachtige stad met een hele aparte bouwstijl. Hij lijkt letterlijk op elkaar gestapeld te zijn. Vooral bij Victoriastreet is dat erg goed te zien. De kerstmarkt is vooral in de avond erg leuk en je kan er heerlijke dingen om te eten halen. Ook is het erg mooi om te zien met al die lampjes. Ga in de avond ook zeker even bij Edinburgh Castle kijken als hij mooi verlicht is. De ijssculpturen hal is ook erg leuk om te bezoeken. Je doet er zeker geen anderhalf uur over zoals ze beweren maar het is wel erg mooi. De whisky experience is vooral tof omdat je dan de grootste whisky verzameling met ongeopende flessen te zien krijgt. En je leert nog eens wat bij. Ga ook zeker op een mooie heldere dag "Arthurs seat" op voor een prachtig uitzicht over de stad. De klim is het echt waard. Datzelfde geldt voor "Charlton Hill" ga hier vooral wat vroeger op de dag heen als je het nog een beetje rustig wilt hebben.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumDec. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 7,0
6-11-2017
Hans45
mooie stad
veel touristen maak gebruik van hip/hop bus voor mindervaliden niet te doen veel steile straten mooie gebouwen en cultuur vriendelijke mensen prijzen op iets hoger niveau dan Nederland aanrader voor paar dagen taxiprijs vanaf luchthaven 28pound
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumNov. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 8,0
11-9-2017
henk
Heerlijke relaxte stad
Fijne stad, goed bereikbaar vanaf vliegveld met een uitstekend openbaar vervoer netwerk. Behalve veel shoppingmogelijkheden beschikt deze stad ook over een uitgebreid cultureel aanbod, zoals National Gallery, Edinburgh Castle etc. Veel pubs die veelal goed eten serveren bv. aan de Grassmarket.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 8,0
Zorg voor natuur 8,0
3-3-2018
Marianne
Fantastisch
Edinburgh was een onderdeel van de rondreis door Schotland en een geweldige ervaring.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Stranden 10,0
Zorg voor natuur 10,0
3-3-2018
Henk
Indrukwekkend
Dit was onderdeel van onze rondreis door Schotland. Een geweldige stad om te bezichtigen en te winkelen. Groot centrum.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 9,0
Stranden 9,0
Zorg voor natuur 9,0
3-7-2017
K. de Jonge
Historisch mooi
De stad van Edinburgh heeft vele bezienswaardigheden te bieden. Zo is het kasteel van Edinburgh dé absolute blikvanger en doen monumenten als Carlton Hill en de diverse kathedralen niet onder. Daarnaast heeft men de optie om diverse tours vanuit Edinburgh te doen. Wijzelf namen de dagtour naar de Highlands van Schotland! Een fantastische tour met een geweldige tourguide! Voor mensen met kinderen zijn camera obscura (gelegen aan het eind van The Royal Mile, naast het kasteel) en The real mary king's close (halverwege The Royal Mile) leuke activiteiten. Voor volwassenen is het aan te raden om naar The Scotch Whisky Experience te gaan. Hier krijgt men een leuke rondleiding met een proeverij, verschillende films over whisky en is de grootste privécollectie ter wereld te bewonderen. Aan het eind van de tour mag je het proefglas houden. Wat betreft eten is er voldoende keuze in de stad! De pubs bieden een ruim assortiment aan dinermogelijkheden. Een lang weekend in deze stad is voldoende om de bezienswaardigheden te bezoeken!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 10,0
7-1-2017
Samuels
Van alles te beleven
Onze dochter moest voor een werkstuk een aantal inwoners van Schotland interviewen. De Schotse bevolking is ietwat nors en is niet gewend aangesproken te worden. Neemt niet weg dat Edinburgh een mooie stad is. Wat zeker een bezoek waard is, is Edinburgh Castle. Wanneer je vervolgens de Royal Male naar beneden loopt, kom je aan deze straat veel pubs en restaurants tegen, zeker de moeite waard om hier te gaan eten. Aan het einde van de Royal Male bevindt zich het Scottish Parlement. Op bepaalde dagen worden hier rondleidingen gegeven. Wij hadden het geluk dat het Parlement met kerstreces was, waardoor er ook op de dag dat wij er waren rondleidingen werden gegeven. Dit was zeer de moeite waard en wat was Graham (de rondleider) zeer enthousiast en trots om over het gebouw en alle inns en outs te vertellen. Dit vond ik een van de hoogtepunten van mijn bezoek aan Edinburgh. Uiteraard ook nog de grote heuvel beklommen die naast het paleis ligt en tegenover het Parlement, waar je van een prachtig uitzicht kan genieten.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 9,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 7,0
Zorg voor natuur 7,0
10-4-2018
Helga
Geweldig ervaring die erg verrassend was voor ons
Geweldige stad, moderne stad met een oude binnenstad vol cultuur en sfeer! alles is prima te bereiken per voet als je eenmaal in centrum bent. Centrum prima te bereiken per bus voor een goede prijs. Natuur is goed te combineren met deze tijd want aan dezs stad grenst een prachtige berg met waanzinnig uitzicht over de stad!!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 10,0
12-1-2018
Sonja227
Top!!!
Edinburgh is een geweldige plaats! In augustus is het wel ontzettend druk vanwege het Frinch festival en de Edinburgh Taptoo. Daar moet je van houden. Tevens in december geweest en dan heb je een heerlijke kerstsfeer met alle versieringen en kerstmarkten.
  • ReisgezelschapAlleenreizend
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 7,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 9,0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders