Reviews over Edinburgh

Edinburgh

8,7
Edinburgh
195 Reviews
380
Accommodaties
134
Bezienswaardigheden
Waardering 8,7
Uitgaansleven 8,3
Cultuur 8,9
Omgeving 8,9
Sfeer in stad 8,8
Stranden 6,4
Zorg voor natuur 8,0

195 Reviews (1..10)

26-1-2016
K. van den Berg
Je voelt je er direct thuis
Charmante oude stad. Met veel leuke winkeltjes en pubs. Aantal musea gratis
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2016
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 10,0
Stranden 6,0
Zorg voor natuur 8,0
24-12-2015
RAS
Edinburgh is een fantastische stad
Edinburgh is een bijzondere stad en doorgaans vriendelijke locals. In de kersttijd is er een flinke kerstmarkt + kerst kermis. Met oud en nieuw meerdere dagen feest. Ook is de botanische tuin een echte aanrader, net als Calton Hill en Arthur seat. De indrukwekkende spoorbrug bij Queensferry of de kapel in Roslin die in vele legendes voor komt, zijn allemaal met de stads bussen bereikbaar met de dagkaart van slechts 4,--
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumDec. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Zorg voor natuur 8,0
7-1-2016
Leefkens
Gezellig
een leuke stad heel geschikt om met hop on /hop off bus te rijden. ook lopend heel goed te doen, mooie omgeving, leuk kasteel - wat eigen
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2015
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 8,0
Zorg voor natuur 6,0
18-1-2016
Gonda
Een Fantastische oud Engelse stad
Genoten van alle oude historische panden, straten, steegjes, trappen en parken. Veel niveau verschillen wat erg leuk is.Op Calton hill heb je een mooi uitzicht over Edinburgh. Verder is alles in het oude centrum lopend te bezien. Wat ook zeker de moeite waard is het schots museum wat gratis te bezoeken is en waar je een hele middag voor uit kunt trekken.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
Stranden 8,0
Zorg voor natuur 8,0
11-10-2015
Geert
Royal Mile!
De Royal Mile is ronduit spectaculair, zeer leuke wandeling naar het kasteel. Verder kan ik de grassmarket aanbevelen en vergeet zeker ook New Town niet!
  • ReisgezelschapZakelijk
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
8-4-2015
Yomina
Prachtige oude stad
Wij hebben genoten van Edinburgh: de burcht, the Royal Mile, Holyrood House, Scottisch Parlement, Arthur's seat, de pubs, de winkels en bovenal de vriendelijke mensen
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumApr. 2015
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 8,0
Sfeer in stad 9,0
4-3-2015
sylvia van der klauw
geweldige stad!
Musea zijn gratis. (4x in ieder geval bezoeken). Rondleidtour in de closes en op het kerkhof zijn geweldig, doen! Niet gratis deze tours trouwens. Op dinsdagavond is de kerkhoftour 2 voor de prijs van 1x.. Neem gewoon de dubbeldekbus om buiten Edinburgh ook wat te bezoeken, goedkoop en leuk! Zie schotland historic app (gratis) Royal mile is geweldig. In pubs goed eten.Sfeervol. Goed OV, veel historie. Stad bestaat uit heuvels en dalen, kunnen lopen is wel van belang.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2015
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 9,0
Zorg voor natuur 8,0
9-2-2015
hansvanranst
5de maal Edinburgh
Zeer sfeervolle stad , alles vrij wel te voet te doen , maar er is een zeer goed netwerk van openbaar vervoer , zowel bussen , tram als treinen. Wij hebben hier altijd al voortreffelijk kunnen eten ! Topattracties steeds midden in de stad: Castle , Whiskey Experience , Camara Obscura , Dynamic Earth , Dungeons , Ghost walks en zoveel meer !!! vele museums en gratis ! Vele (dans)bars om uit te gaan , helaas wel tot 1u , vandaar een puntje minder ;-) voor de rest enkel lof over Edinburgh !
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer in stad 10,0
30-12-2014
Randy Deelstra
Prachtige stad met veel cultuur en shops, top!
Let wel: op 1e Kerstdag is echt alles gesloten (ook de restaurants)!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2014
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 9,0
Zorg voor natuur 9,0
29-11-2014
Laura
Een magische stad!
5 dagen verbleef ik in deze prachtige stad. Hoewel ik in eerste instantie niets verwachtte van Schotland, wist deze stad een enorme indruk op me te maken. Heerlijke sfeer, lieve mensen en een geweldige natuur.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datum2014
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer in stad 9,0
Stranden 4,0
Zorg voor natuur 7,0