Camping Le Chêne Gris****

6,3
Le Chêne Gris****
Beoordelingen
Totaal 826
NL (753)

753 Beoordelingen (1..5)

29-7-2015
HJ
Camping met een goede treinverbinding naar Parijs
We zijn hier twee nachten geweest. De mensen waren behulpzaam en vriendelijk. De camping is vrij smal en lang/diep vlak naast het treinspoor richting Parijs, dit geeft wel wat lawaai. Het zwembad is vooral voor kleine kinderen prima geschikt. Alles staat behoorlijk op elkaar en de camping is vrij basis in groenvoorziening en indeling. Prima voor een aantal dagen tot een week. Tip neem de metro in Parijs een combi-kaart (trein en metro) is makkelijk op de receptie van de camping verkrijgbaar (vraag wel om een schema van de metro-lijnen)
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Ligging 8,0
Prijs / kwaliteit 6,0
Kindvriendelijk 6,0
Eetgelegenheden 6,0
Staat van het sanitair 8,0
Zwembad 6,0
28-7-2015
Liesbeth
Mooi gelegen, slechte service niet klantgericht
De camping ligt ideaal om paar dagen in Parijs te vertoeven. Met de trein tegenover de camping sta je in een klein uurtje middenin Parijs. Op zich lijkt de camping ok, hoewel de plaatsen klein zijn en je redelijk dicht op elkaar zit. Caravans niet schoon. Harde krakende bedden. Verder zien ze er wel prima uit, met airco. Goed voor een paar nachten.Service en klantgerichtheid ver te zoeken. Hebben formele klacht ingediend nav fouten die zijn gemaakt. Afhaalresto best ok, maar wel rommelig. Alles oogt rommelig.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 3,0
Waardering 3,0
Ligging 8,0
Prijs / kwaliteit 6,0
Kindvriendelijk 8,0
Eetgelegenheden 4,0
Staat van het sanitair 4,0
Zwembad 6,0
26-7-2015
Lars
OK voor de kids, paar grote minpunten
Voordelen waren zeker het animatieteam, zwembad en de hoeveelheid kinderen die met onze kinderen konden spelen. Op de site staat dat er wifi is, maar daarvoor betaal je je helemaal scheel, en dat is alleen bij het restaurant. Haal dat AUB van de site of zorg dat overal gratis wifi is. het is 2015 en dit is gewoon misleidend. Mensen die werk moeten doen en internet nodig hebben (meerdere uren per dag) hebben hier helemaal niks aan. Tip, rijd dan naar de mcdonalds 15 km verderop voor goed wifi. Bedden in de stacaravan keihard, niet ideaal. Al met al prima voor enkele dagen. lekker dicht bij parijs. personeel ook gewoon vriendelijk.
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Ligging 8,0
Prijs / kwaliteit 6,0
Kindvriendelijk 10,0
Eetgelegenheden 6,0
Staat van het sanitair 8,0
Zwembad 8,0
26-7-2015
L. Antonissen
Tegenvaller
Helaas viel de camping erg tegen. De caravans en tenten staan erg dicht op elkaar zoals de kaart al aangeeft, waardoor je alles van elkaar hoort, ook als je binnen bent met de deuren dicht. Je kan kiezen om zelf schoon te maken, de controle hierop is erg slecht waardoor overal stof en viezigheid zit als je zelf in de caravan komt. De bedden zijn erg hard en gelukkig hadden we zelf kussens mee want de kusseninhoud waren kleine stukjes piepschuim. Het zwembad en het aantal ligbedjes is veel te klein en te weinig voor het aantal mensen op de camping, met erg warm weer is er geen plekje in het water vrij. Het kleine zwembadje was erg vies en hier liet de ondergrond van los waardoor er overal stukjes onderlaag en verf lagen. Het eten in het restaurant was niet geweldig en de bediening moet nog aan de drukte wennen. Het animatieteam voor de kinderen is wel erg leuk! Wellicht een plek voor als je naar Disneyland Parijs gaat en je hebt alleen een overnachting nodig.
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Ligging 6,0
Prijs / kwaliteit 6,0
Kindvriendelijk 8,0
Eetgelegenheden 6,0
Staat van het sanitair 6,0
Zwembad 5,0
25-7-2015
Fam. Jansen
Wat een hel
Ontzettende familiecamping met hutjemutje plaatsen voor 3 dagen geboekt maar na de eerste nacht met gierende banden vertrokken. Het geluidsoverlast van de gezinnen, de beveiliging rond de hysterische pubers. Het vieze wc gebouw. De bedden te hard, en als je denkt ik bestel een laken pakket zodat ik niets hoef mee te nemen dan krijg je ook echt gewoon lakens dekens zou je zelf mee moeten nemen... Best gek. Zwembad vies en stinkt, kan nog een goede uitval basis zijn voor Disney maar voor dat geld is ook wel wat beters te krijgen.
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 4,0
Waardering 4,0
Ligging 4,0
Prijs / kwaliteit 4,0
Kindvriendelijk 6,0
Eetgelegenheden 4,0
Staat van het sanitair 4,0
Zwembad 2,0
Opnieuw zoeken