Hotel Iberostar Playa Gaviotas****

167 Beoordelingen (1..5)

25-10-2012
ger
prima hotel
prima hotel , kamers zijn goed , eten is ook goed zwembad aan de koude kant , spa was gesloten , animatie was goed , strand ligt wat ver weg maar na al dat eten prima .
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
Kindvriendelijk 8,0
11-10-2012
Jimster
Aanrader
Prima hotel! Echt een aanrader. Vriendelijk personeel, schone kamers en erg goed eten! Om naar het strand te gaan moet er wel een stukje gewandeld worden.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
Kamers 9,0
30-7-2012
Tim
Tweede keer Playa Gaviotas was stuk slechter
In juli 2007 eerste keer geweest naar Playa Gaviotas. Super hotel en zeezicht op gelijkvloers. De cocktails waren toen nog super. 2de maal in Juli 2011: We kregen foutieve kamer op 8ste verdieping weggestoken, cocktails waren niet te drinken, is water met smaakstoffen, het eten eentonig. De 2de maal was dus een tegenvaller, vooral omdat we 1 jaar op voorhand boekten en dan een verkeerde kamer kregen zonder zeezicht. De cocktails waren rotslecht. 2de en laatste keer. Iberostar is op de slechte weg!
  • Reisgezelschapmet partner
Kamers 8,0
25-6-2012
Fam.van Bakel
is wel goed 9+
Ben net terug van Ibero Hotel Playa Gaviotas, was een beetje humeurig geworden van de laatste beoordelingen als zou het minder geworden zijn.Nu ik kan U allen verzekeren het is niet minder,het is zelfs beter geworden, de toetjes zijn van banketbakkers kwaliteit, overal staan snacks klaar (nootjes,chips,popcorn enz.)Ook het dranken assorti is uitgebreider dan ooit.Ook de zwembaden worden prima onderhouden,en volop animatie,en bij de zwembadbar zeer lekker en vers eten (heerlijke vis b.v.)en italiaans ijs. Dit was onze vijfde keer, en zeker niet de laatste, zeker nog een dikke 9 waard.Dit moest ik toch even melden.
  • Reisgezelschapmet partner
Kamers 9,0
4-6-2012
Sebastiaan
Leuk hotel voor 4 sterren met een goed restaurant
We zijn afgelopen week met ons zessen naar dit hotel gegaan, de transfer van en naar het vliegveld was wat aan de lange kant. De receptie is aardig en qua bars/restaurants is het hier goed toeven. Het eten is in alle restaurants goed en van voldoende kwaliteit. Het zwembad, ondanks het frisse water was groot, ruim en schoon. De bedden en parasols waren voldoende en van goede kwaliteit. Ook de sport-'anlage' was voldoende, heerlijk kunnen tennissen en kunnen squashen, jammergenoeg waren de bedden op het strand niet van het hotel en werd er daar geen service geleverd van het hoten (drinken, bedden en parasols). Dit is al met al een goed hotel, maar het heeft ook wat mindere punten. De kamers zijn wat out-dated en muffig met een half functionerende airco. Het absolute minpunt van dit hotel waren de bedden, de ligbedjes bij het zwembad lagen beter dan de bedden in de kamers. Maar al met al is dit een hotel met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding en zeker de 4 sterren waard!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2012