Mergo

Bed and Breakfast Casa dei Colli**

9,6
Casa dei Colli**
189 Reviews
Waardering 9,6
Ligging 9,5
Service 9,8
Prijs / kwaliteit 9,5
Eten 9,7
Kamers 9,6

189 Reviews (1..10)

7-5-2017
Karin
' All in one' op schitterende plek! Aanrader!
Schitterende plek die eigenlijk alles heeft. Rust, ruimte, prachtig uitzicht, heerlijke wijnen, prettige kamers, fantastische eigenaren...... Dit alles in een streek waar iedereen aan zijn trekken komt onder andere op cultureel, culinair en sportief gebied. Daarnaast mooie Italiaanse dorpen en stadjes met prachtige gebouwen, verlaten straatjes maar ook winkels en markten. Vriendelijke mensen en ook het huren van een auto gaat heel makkelijk vanaf de luchthaven. Dan nog een half uurtje rijden en je wordt opgewacht met een een mooi glas wijn of een ander drankje. Het ontbijt en desgewenste informatie maken je verblijf zeer aangenaam. Je zal zeker terug willen ;) Was ik toch bijna vergeten de stranden te vermelden....ook hierin veel afwisseling. Maar elke keer weer prachtig!
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
3-11-2016
Carla en Dennis
Meer dan fantastisch
Verblijven bij Frans en Ingrid voelt als thuis zijn. Ze doen hun uiterste best om jouw verblijf goed te laten verlopen. Ze kennen de streek als geen ander en delen die kennis graag. Uiteindelijk kom je altijd tijd tekort want of je naar een mooie stad wil, wil gaan wandelen of fietsen, culinair bezig wil zijn, of wat dan ook, er is zo veel moois te beleven en te doen. Elke keer wanneer je bij hun komt hebben ze weer iets nieuws ontdekt wat de moeite waard is om te bezoeken. Deze keer een nieuw wijnhuis waar we samen met met Frans en Ingrid naar toe gingen. Wij waren hier voor de tweede keer en gaan hier zeker een "gewoonte" van maken.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
22-10-2016
Karin van Tilburg
Een heerlijke "warme" b&b met top eigenaren
Een luxe kamer en badkamer in een super omgeving. Frans en Ingrid zorgen ervoor dat je je er snel thuis voelt. ' s ochtends een heerlijk ontbijt op het terras met steeds weer een culinaireverrassing. Ook de pizza avond was een ervaring, zelf het pizzadeeg maken en dan afbakken in de pizzaoven met natuurlijk hulp van CHEF Frans. Het was een heerlijke week. Ook de omgeving elke dag verkent, mooie steden en het strand op een klein uurtje rijden. Een b&b om zeker "snel" weer naar toe te gaan.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 8,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 8,0
Eten 10,0
Kamers 9,0
10-9-2016
Carla van Hees
Fantastische rustige super gastvrije plek
Verblijf in huisje Oleandro van alle gemakken voorzien met een prachtig uitzicht! Zeer gastvrij super locatie. Heerlijk rustig en uitgebreide informatie wat er in le marche te beleven en te zien valt! Eigenaren organiseren uitjes naar onder anderen wijn proeverij en maken zelf de heerlijkste maaltijd! Zeer de moeite waard!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
2-9-2016
michael kieft
fantastisch onbevlekt Italiaans
Je bevind je midden in een prachtig Italiaans gebied. Pas je aan aaan de locale leefwijze en je beleeft een geweldige vakantie.
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
2-9-2016
Eveline
Kom helemaal tot rust en geniet!
Goed verzorgd, lekker ontbijt, mooie kamers, uitgebreide tips wat er te doen/ zien is in de omgeving, evt hulp bijvoorbeeld om restaurant te reserveren waar nodig, leuke activiteiten zoals piza bakken, wijn of olijfolie proeven. Kamers kunnen soms wat gehorig zijn.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
2-9-2016
Frans de Vos
Superformiweldigfantakolosachtig
Gastvrijheid is top, rust is heerlijk, omgeving fantastisch!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Kamers 10,0
2-9-2016
M.M Tempelman
Zeker voor herhaling vatbaar!
Heerlijk rustig gelegen B&B. Als je echt wilt uitrusten en genieten dan ben je hier op het juiste adres. Frans en Ingrid zijn zeer gastvrij en ook de mensen in de omgeving zijn erg behulpzaam en vriendelijk naar toeristen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 10,0
Service 9,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 10,0
Kamers 8,0
20-7-2016
Rob vn Hilten
Onvergetelijk!
De omgeving, de appartementen, de uitermate vriendelijke, behulpzame en gastvrije mensen (Frans en Ingrid)
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
3-9-2016
Petra Boudestijn
Fantastisch!
Super locatie met super vriendelijke eigenaren.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0