Thiézac (Cantal)

Pension Le Clou (+ Vak.huis)*****

9,2
Le Clou (+ Vak.huis)*****
155 Reviews
Waardering 9,2
Service 9,3
Prijs / kwaliteit 9,3
Eten 9,3
Kamers 9,0
Ligging t.o.v. pistes 8,1
Hygiëne 9,2

Bekijk de beste prijzen

155 Reviews (1..10)

19-7-2017
Lilyane en Fernand
heel leuk verblijf
heel netjes, zeer lekker eten, hartelijke ontvangst, prachtig uitzicht
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Service 8,0
Prijs / kwaliteit 8,0
Eten 9,0
Kamers 7,0
Hygiëne 9,0
25-6-2017
Martine Vermandel
Heerlijke vakantie!
Een weekje zo genoten van de zeer aangename comfortabele gite, prachtig rustig gelegen met weids uitzicht op de bergen. Bijzondere omgeving om te ontdekken, mooie bergwandelingen, stadjes en dorpjes waar het heerlijk toeven was. Zeker aan te raden, de keuken van Trijnie en Jan! Bedankt alvast voor jullie zorgzame gastvrijheid, waar je je zeker thuis mag voelen!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Service 9,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 9,0
Ligging t.o.v. pistes 8,0
Hygiëne 9,0
12-7-2017
Ine en Wiel
Fantastische vakantie op een geweldige locatie!
We hebben 2 weekjes super genoten van een heerlijke vakantie in de zeer comfortabele gite, heerlijke bedden, schoon en alles piekfijn in orde. Een prachtige plek, fantastisch uitzicht, geweldige mooie natuur om fijne wandelingen te maken en leuke plaatsen te bezoeken. Jan en Trijnie Bartelds doen er echt alles aan om het naar je zin te maken, hun warme belangstelling en tips hebben er zeer zeker toe bijgedragen dat we een fantastische vakantie hebben gehad in dit zo prachtige gebied. Een aanrader is om eens te gaan eten bij restaurant de Trielle, 1,5 km. van Le CLou. Daar kun je heerlijk eten voor een leuke prijs. We hebben SUPER genoten!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
15-5-2017
Christine Kaasjager
geweldig
Warme ontvangst zowel letterlijk als figuurlijk (haard aan). Goed advies over de te lopen afstanden, de keus van de wandeling, die vanuit de locatie kunnen worden gemaakt, de bijzonderheden en de lastige stukken. Ook dropping is mogelijk. Een uitstekende en constant goede kwaliteit van ontbijt en diner. Met warme belangstelling wordt naar de ervaringen van de dag geluisterd en wordt zelfs je natte kleding gedroogd. Kortom: een aanrader!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Ligging t.o.v. pistes 10,0
6-6-2017
Maikeluck
Bergachtige Natuurvriendelijke aktieve vakantie.
Het uitzicht is formidabel,de rust en de verbinding met de natuur,waarbij het chalet toch een redelijk goed comfort biedt. In mei een ontluikende natuur met veel bloemen en mooie wandelingen ook naar het dorp en in de omgeving. Thuis na een verblijf zal je vaak nog aan deze plek terugdenken. Wij hebben een heel prettig verblijf gehad bij Jan en Trijnie,.......hartelijk dank.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Service 8,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Hygiëne 9,0
4-6-2017
Peter en Sandra
chalet met uniek uitzicht
Keurig chalet gehuurd voor 1 week (2 personen), deze gebruikten we als uitvalsbasis voor prachtige wandelingen. De verhuurders zijn erg vriendelijk en gastvrij.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Kamers 9,0
Hygiëne 9,0
3-5-2017
Erna van Genuchten
Mooie locatie, gastvrije ontvangst, mooi gebied.
Je loopt niet zomaar even naar een dorpje om een boodschap te doen bijvoorbeeld. Prachtig wandelgebied met nogal wat hoogteverschillen, is geen probleem als je dat weet.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Service 9,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 9,0
5-3-2017
Nils de Kruijff
Indrukwekkend
Prachtige vakantielocatie in de Cantal. Zowel het onderkomen, de omgeving als het uitzicht zijn indrukwekkend. Je kunt er meteen wandelen en op 20 minuten rijden ligt het skigebied van Le Lioran. Echt een plek om heerlijk tot rust te komen. Prima Nederlandse verzorging van Jan en Trijnie. Voor herhaling vatbaar.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMrt. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Service 9,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 10,0
Ligging t.o.v. pistes 6,0
8-1-2017
Maurice Buehler
De Auvergne op zijn mooist.
Prachtig gelegen bergpension in het centraal massief. Prachtige plek om te (sneeuw) wandelen, langlaufen en skiën, maar ook in de zomer een geweldige plek om je vakantie door te brengen!
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datum2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 8,0
Kamers 10,0
Ligging t.o.v. pistes 8,0
3-11-2016
Jonnie Hulskamp
Fantastische plek om te genieten.
Het is een heerlijke plek om te verblijven, een knusse maar volledig ingericht vakantiehuisje. Met een mooi uitzicht vanuit het huisje, door de grote ramen, over het dal. Erg attente pensioenhouders, gaven mooie routes om te wandelen en mooie plaatsen om te bezichtigen. In het huisje een knusse potkachel, waar we met het gezin heerlijk om heen hebben gezeten.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 9,0

Bekijk de beste prijzen