Breda

Bierreclamemuseum Breda

9.4
Bierreclamemuseum Breda
7 Reviews
Adres
Haagweg 375
22-7-2018
Wouter
Fantastisch
Super leuke sfeer! Hele mooie collectie vintage reclame en memento's. Goede muziek! En heerlijke goed geprijsde biertjes!
 • Reisgezelschapmet een groep
 • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
3-6-2018
Benson
Prachtig en gratis bierreclamemuseum !
Je kan hier niet alleen genieten van 1 van de grootste verzamelingen op dit gebied maar ook van een zeer uitgebreide keuze aan bieren aan democratische prijzen ! En voor de verzamelaars staan er ook nog een groot aantal dingen te koop ! Ga er zeker nog eens langs . Spijtig dat het alleen zondags open is !
 • Reisgezelschapmet vrienden
 • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
11-8-2014
Erik Beniers
Topper
Gratis toegang in een leuke kroeg die volledig versiert is met oude reclames. Moet je gezien hebben. Is een compleet huis met bars, jukeboxen, en allerlei bierreclames, zelfs de biertuin is compleet voorzien met alles wat met bier te maken heeft.
 • Reisgezelschapmet partner
 • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 10.0
Waardering 10.0
29-4-2014
familie-van-zes
Tja Bier
Zegt vooral bierdrinkers en reclame fanaten heel veel, wel leuk om een keer te zien
 • Reisgezelschapmet oudere kinderen
 • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
29-9-2012
boet
bierplezier
Het Bierreclame Museum biedt een zeer ruime blik op het verleden van de reclame-uitingen op biergebied. De prachtige reclames zijn voornamelijk afkomstig uit natuurlijk Nederland en België, maar ook uit Engeland, Ierland, Noord- Frankrijk en Duitsland. In het Bierreclame Museum vindt u de grootste verzameling oude Bierreclames van de wijde omtrek (Europa). De vaak zeer mooi ontworpen reclames bestrijken de periode van ongeveer 1900 tot 1960. Er zijn dan ook verschillende stijlen te bewonderen, zoals Art Deco en Jugendstil.
 • Reisgezelschapmet vrienden
 • Reis vertrek datumMei 2012
Waardering 8.0
Waardering 8.0
6-2-2011
rainbow
Nostalgisch museum annex bier en folk café!
Dit is een museum vol Brouwerij nostalgie, dat elke zondag geopend is van 11 to 23 u. Hier kan je een bijzondere verzameling emaille reclameborden bekijken, alsook affiches, toogkasten, een oude vrachtwagen, duwkarren, brouwerijmachines, glazen, bier-etiketten , neons, en viltjes van voor de oorlog! De grootste collectie van Nederland bevat zo'n 950 stuks prachtige exemplaren. In een ouderwets café-interieur kan je daarenboven nog genieten van één van de 35 soorten lekkere bieren. De muziek is er zoals je in een echte bruine kroeg verwacht; uit de vervlogen jaren. In de zomer een gezellig tuinterras, helemaal in de sfeer! Sympatieke uitbaters, goede sfeer en heel wat te zien... Aanrader!
 • Reisgezelschapmet partner
 • Reis vertrek datumFeb. 2011
Waardering 10.0
Waardering 10.0
8-8-2009
Marianne Cornelissen-Kuyt
Een bijzonder museum vol nostalgie
Dit museum is bepaald niet alledaags te noemen. Het wijkt duidelijk af van de musea in het algemeen. Hoewel het niet groot is, is het sfeervol en zeker de moeite waard. Naast het kijken naar allerlei reclame-uitingen e.d. kan er ook een biertje besteld worden in de meest uiteenlopende smaken. Er zijn regelmatig optredens van allerlei muzikanten, maar dat heb ik zelf niet meegemaakt. Een minpuntje is misschien dat dit museum niet in het centrum ligt. Maar verder: heel bijzonder!
 • Reisgezelschapmet partner
 • Reis vertrek datumJuli 2006
Waardering 8.0
Waardering 8.0