Velp

Sauna & Beauty Velp

6,5
Sauna & Beauty Velp
56 Reviews
Adres
Stationsstraat 30
22-11-2017
M
Nooit meer
Waardeloze service !!! Let op ze maken hun eigen regels een bij hun gekochte kadobon mag niet ingeleverd als je via een aanbieding binnen komt ! Dus die 50 euro aan kadobon mag je niet besteden als niet de " normale " entree prijs betaald ! Totaal geen service ... De kadobon is al betaald...maar wordt nu door velp ingezet als kortingsbon ipv kadokaart !!!
 • ReisgezelschapMet partner
 • Reis vertrek datumNov. 2017
Waardering 1,0
Waardering 1,0
17-11-2017
Jannes
Wij komen hier vaker
Heerlijke sauna met erg lekker eten
 • ReisgezelschapMet partner
 • Reis vertrek datumNov. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
8-9-2017
theow
fijne rustige sauna met perfect personeel
Het is geen massa sauna maar n sauna waar je nergens hoeft te wachten
 • ReisgezelschapMet partner
 • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
3-7-2017
Angela hofman
Prachtige sauna
Samen met een vriendin voor het eerst bij deze sauna geweest. Beetje sceptisch na het lezen van aantal negatieve reacties maar het viel echt mee. Snap niet waar die negatieve reacties vandaan komen want bij binnenkomst heel vriendelijk ontvangen en na het omkleden een duidelijke rondleiding gekregen. We hadden echt een gevoel een dag op vakantie te zijn. Alles zag er prachtig sfeervol uit en het eten was super vers. Ook een heerlijke hamam gehad. Wij komen zeker vaker hier terug.
 • ReisgezelschapMet vrienden
 • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
23-1-2017
M.A.M.F.M WEBERS
Niet aan te bevelen!
De ontvangst verliep stroef-geen fijne Binnenkomst!! Faciliteiten niet alle toegankelijk en bediening beperkt. Vaste clientèle wordt anders benaderd. Toppunt kwam bij afrekenen; wij hadden gereserveerd via een tegoedbon en binnenshuis alleen een drankje genuttigd. De man die ons hielp wilde een heel verhaal kwijt over de "ellende"die hij had gehad om onze bon te "verzilveren". Hij stond niet open voor onze tegenreactie en onderbrak gelijk met de mededeling dat we niet meer welkom waren. Nou bij deze.....dat zullen we zeker niet meer doen. Wat een onbeschofte benadering van klanten!!!! Jammer dat deze review niet meer effect hebben-verwijdern die man!!!
 • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 2,0
Waardering 2,0
24-10-2016
Ellen
Vreemd onvriendelijk personeel & enge eigenaar
Ontvangst al niet vriendelijk. Je voelt je niet welkom. Rare vreemde dames in de bediening. Eten echter perfect. Zeer goede keuken. Douches beneden stonk naar urine,veel haar op de grond en zeep pompjes waren leeg. Enge onvriendelijke meneer loopt er rond. Denk de eigenaar. Wel gezellige zitjes overal met leuke aankleding maar er hangt een rare sfeer of je constant in de gaten word gehouden.
 • ReisgezelschapMet vrienden
 • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 4,0
Waardering 4,0
20-10-2016
P en T Aarslingh
Geen Sauna Velp meer voor ons!
Raar gedoe met reserveren. Ontvangst leek net een bandje dat werd afgedraaid. ook bij de rondleiding. Klein schoon complex met kleine sauna's. overal waar je kijkt zie je tierlantijntjes en frutsels. Je moet er van houden, wij niet. We werden er erg onrustig van. Het zwembad had een gerimpelde folie op de bodem, niet fijn. Het buitenzwembadje had een hoog Free Willy gehalte. Lunch was smakelijk, dat maakte veel goed. een glaasje water bij vertrek kon niet, we werden verwezen naar de kelder waar fonteintje was. Zo raar met je kleren en straatschoenen dwars door de sauna, klantonvriendelijk en niet zo fris.
 • ReisgezelschapMet vrienden
 • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 4,0
Waardering 4,0
21-7-2016
linda keizers
voor mij (ons) DE saun in een woord geweldig.
het is er zeer smaakvol ingericht, erg schoon. alle sauna's zijn er aanwezig. het is niet zo groot maar ik (wij) vind dit super. er is altijd plaats. ik vind ze erg vriendelijk en met alle aandacht voor de klant. ze laten je met rust en komen niet ierder minut vragen of je nog iets wenst. het terras is klein maar heeft veel hoekjes waar je je bijna prive voelt. erg mooi met bloemen en planten aangekleed. en als klap op de vuurpijl.... Het eten. super daar kan menig restaurant nog wat van leren. oke de kaart verandert niet elke keer, maar wat ze uitserveren is allemaal erg lekker en met aandacht bereid. ik kom hier toch wel geregeld met mijn kinderen (volwassen) en met schoonzus en of nicht. top. geweldig. groetjes en heel snel tot ziens Linda
 • ReisgezelschapMet vrienden
 • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
29-5-2016
Suzanne
Nooit meer, Dramatisch
Ik zou echt iedereen afraden deze sauna te bezoeken. De sauna als complex is prima, maar de benadering van de eigenaar is ronduit schokkend. In het restaurant voor de lunch liep ik naar de bar waar o.a. de eigenaar stond en een andere medewerker vertelde me dat hij mij en mijn vriendin zo zou bedienen. Toen ik terugliep en ging zitten begon de eigenaar tegen me te schreeuwen of ik een probleem had? Als ik een probleem had kon ik vertrekken. Verbouwereerd riep ik terug dat ik geen probleem heb maar hij misschien wel? Ik ben niet verder in discussie gegaan maar heb me deze dag niet erg prettig of relaxed gevoeld. Aan het eind van de dag wilde ik de medewerkster bij de receptie vertellen over de nogal vreemde behandeling die ik van de eigenaar had gekregen. Ze stelde zich erg neutraal op en zei dat het wel een wisselwerking zou zijn geweest. Ze wilde verder mijn verhaal niet horen maar de eigenaar wel roepen. Dit wilde ik graag maar de eigenaar kwam niet mee terug. Hij wilde niet met me praten en zowel ikzelf als mijn vriendin waren niet meer welkom bij hen. Ik stond perplex! Ik heb over het algemeen met niemand moeite maar dit gedrag wilde ik toch niet zo accepteren, vandaar dat ik hier mijn verhaal doe en mensen die op zoek zijn naar een sauna waar een gemoedelijke, gezellige en klantvriendelijke sfeer hangt afraden de sauna in Velp te bezoeken!
 • ReisgezelschapMet vrienden
 • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 1,0
Waardering 1,0
24-5-2016
Mariël
GEWELDIG!!
Deze sauna verdient het om een goed beoordeling te krijgen. Het is misschien wat kleinschalig, maar voor mijn vriendin en ik doet het zeker niet onder voor alle "grote" sauna's! Alles was tot in de puntjes verzorgd. Bij binnenkomst werden we eerst rondgeleid door het prachtige pand. Tot onze verbazing waren er veel meer sauna's dan wij voor ogen hadden. Alles is er, een bubbelbad, een zwembad,infrarood, stoomsauna, diverse finse sauna's, boven een dakterras met ook nog 2 sauna's veel gezellige zitjes, een mooie k amer met rustgevende muziek en heerlijke ligstoelen, maar vooral heerlijk eten! Hier kan menig restaurant nog wat van leren, wat goed! Alles is vers, de lekkerste fruitsoorten in overvloed, we hebben ons de hele dag verbaasd over al het lekkers, de aardige medewerkers en oog voor detail. De sauna is ondergebracht in een prachtig herenhuis dus ademt het heel veel sfeer uit. Het is net of je bij iemand op bezoek bent. Overal branden kaarsjes, heb je leuke zithoekjes en is er een open haard. We zijn al bij heel veel sauna's geweest, maar door het kleinschalige vonden wij het juist super relaxed. Wij gaan de volgende keer weer!!
 • ReisgezelschapMet vrienden
 • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0