Reviews over Zeewolde

Zeewolde

8.0
Zeewolde
219 Reviews
34
Accommodaties
6
Bezienswaardigheden
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.1
Cultuur 7.3
Omgeving 8.4
Stranden 8.2
Sfeer 8.1
Zorg voor natuur 8.8

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders

219 Reviews (1..10)

24-6-2018
Sjef Reuver
Grappig Stadje
Zeewolde leuke binnenstad En goed geprganiseee Triathlon !
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 7.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
28-4-2018
Roelof
Een heerlijk dorp.
Een heerlijk rustig dorp waar je ongestoord kunt winkelen , vriendelijke bevolking en een mooie ligging.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
31-1-2018
Maren
Leuk en gezellig leuke winkelaanbod
Ga naar zeewolde vooral om te fietsen er is zoveel te zien en te beleven ook een geweldig vis gebied je kan er ook alle kanten op ligt heerlijk centraal
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
5-7-2017
Linda de Coster - van den Heuvel
Leuk en mooie omgeving ;-)
Leuk om te shoppen, mooie omgeving, groenrijk, mensen zijn vriendelijk, leuke restaurants en cafés.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 7.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
17-4-2017
Martha Sleurink-de Lange
Super
Grote plaatsen Dichtbij bossen en strand Ik heb nooit beseft dat Zeewolde zo mooi was
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
2-4-2017
Van kessel
Super leuk stadje!
Hier moet je echt geweest zijn. Alleen op zaterdag is er markt en zie je het stadje daardoor minder goed. Ik vond het doordeweeks leuker! En was er met mooi weer dan kun je daar zo leuk op terras zitten.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMrt. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
6-9-2016
Margreet van Esveld
Alles lekker dicht bij elkaar.
Genoeg keuze in winkels, eetgelegenheden en vlakbij het strand en mooie natuur met veel wandel en fietspaden
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
24-9-2016
Kristien
Geweldig, Bossen en Water! een toprecreatielocatie
geweldige omgeving met vele mogelijkheden voor iedereen. Restaurants kunnen slagje beter
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
30-8-2016
kris_willems8
gezellig winkelen
zeer mooi plek veel parkeergelegenheid gezellig winkelen een uitstap waard
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
15-3-2017
Hendrik Reinders
Een hele mooie centrale locatie aan het water.
De plek en gast vrijheid is er echt goed, je bent hier wel welkom. De horeca kan helaas nog wel beter. soms wel heel lang wachten op bediening en daarna nog op eten
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0

Bekijk de beste prijzen

Toon meer aanbieders