Reviews over Lelystad

Lelystad

7,6
Lelystad
63 Reviews
28
Accommodaties
18
Bezienswaardigheden
Waardering 7,6
Uitgaansleven 6,2
Cultuur 6,9
Omgeving 7,9
Sfeer 7,2
Zorg voor natuur 8,5

Bekijk de beste prijzen

63 Reviews (1..10)

17-4-2017
Ben Hund
prima verblijf op de stadscamping
Lelystad was boven verwachting, m.n. vanwege de prachtige natuur in de nabijheid en de mogelijkheid om er veilig te fietsen.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 9,0
3-9-2016
Daan
Goed bereikbaar met openbaar vervoer
Vanaf station loop je zo naar het Centrum Lelystad heeft een schitterende haven.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 9,0
21-10-2015
Marjo
aardig
Nieuwe stad met weinig historie
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumOkt. 2015
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 8,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 10,0
14-9-2015
Klaas bosscher
Erg leuk
ga bijvoorbeeld ook eens naar de bataviawerf, fantastisch, maar het leukste is toch aviodrome
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Omgeving 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
27-8-2015
Marga
Prima
Allen gewinkeld, verder andere plaatsen bezocht.Dus geen volledig beeld.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer 8,0
Zorg voor natuur 8,0
17-5-2015
boogiewoogie
Probeer het te vermijden.
Akelig stadje, totaal verpauperd en ongezellig centrum. Niets te beleven.
  • ReisgezelschapZakelijk
  • Reis vertrek datumMei 2015
Waardering 3,0
Waardering 3,0
Uitgaansleven 1,0
Cultuur 1,0
Omgeving 2,0
Sfeer 1,0
Zorg voor natuur 5,0
22-1-2015
D Postma
Eigen dorp is drukker dan het centrum van Lelystad
Lelystad was een tegenvaller voor ons. We zaten mooi in het centrum maar er waren bijna geen mensen terwijl het gewoon doordeweeks was. Er was zelfs een kleine markt, maar ik had gewoon medelijden met die mensen die daar de hele dag stonden te kou kleumen terwijl er bijna geen mensen waren. De crisis is op zijn retour maar dat kun je, als je Lelystad ziet, niet zeggen. Er staan vele winkelpanden leeg.
  • Reis vertrek datumJan. 2015
Waardering 5,0
Waardering 5,0
Uitgaansleven 4,0
Cultuur 6,0
Omgeving 5,0
Sfeer 5,0
Zorg voor natuur 6,0
23-12-2014
Gil
Aanrader voor hen die hier nog niet zijn geweest.
Wij hebben er zelf gewoond, wij bezoeken de stad vanwege onze kinderen, kleinkinderen en achter kleinkind.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2014
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 9,0
Cultuur 7,0
Omgeving 7,0
Sfeer 7,0
21-12-2014
D. de Vries
Een heel leuk winkelcentrum
Bezoek ook bataviastad, ontzettend leuk met terrasjes en straks een nieuw grieks restaurant Bij Lemonakis.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2014
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 8,0
26-8-2014
Sowensly
leuke plaats
Jet is mooi maar eel jammer dat er weinig winkels zijn de meesten staan te huur maar was wel lekker rustig
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 7,0
Omgeving 5,0
Sfeer 7,0
Zorg voor natuur 7,0

Bekijk de beste prijzen