Reviews over Kraggenburg

Kraggenburg

7,5
Kraggenburg
12 Reviews
5
Accommodaties
1
Bezienswaardigheid
Waardering 7,5
Uitgaansleven 5,4
Cultuur 7,3
Omgeving 8,3
Sfeer 7,9
Zorg voor natuur 8,9

Bekijk de beste prijzen

12 Reviews (1..10)

15-6-2016
Madeleine-C2
Klein dorp
Kraggenburg is een klein dorp waar niet veel te doen is. Het is wel een goede uitvalbasis om de NO polder te verkennen met o.a. Schokland en de Orchideeën Hoeve. In mei zijn er prachtige bollenvelden in de polder. Giethoorn en de Weerribben zijn ook in de buurt en in Emmeloord kan je winkelen.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 8,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 8,0
8-9-2014
Jan Niekolaas
Wij komen zeker terug.
Kraggenburg is een klein dorp met weinig vertier, maar in de omgeving is zoveel schitterende natuur dat je daarvan volop kunt genieten.Voor uitstapjes ligt het ook centraal dicht bij de prachtige natuurgebieden in NW-Overijssel zoals de Weerribben en de Wieden.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Cultuur 9,0
Omgeving 9,0
Sfeer 9,0
Zorg voor natuur 9,0
9-6-2014
Ronald van Staveren
Vertrouwde omgeving die weinig veranderd
Campng de Voorst laat Route 8278. zien. Konden op zich weinig vertellen, ze waren gesloten
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2014
Waardering 6,0
Waardering 6,0
Uitgaansleven 5,0
Cultuur 8,0
Omgeving 7,0
Sfeer 6,0
Zorg voor natuur 9,0
22-7-2014
jenny100
mooie omgeving
mooie omgeving te midden van de bossen ..
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2014
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Uitgaansleven 5,0
Cultuur 8,0
Omgeving 10,0
Sfeer 10,0
Zorg voor natuur 10,0
21-7-2013
wout
In mooie gezellig uitvalsbasis
Kraggenburg is een leuk klein dorpje waar de drukte en het vandalisme van de randstand aan voorbij gaat. Buiten staan nog gewoon de bloemen op de straat en tuinhekjes ontbreken veelal. Verwacht er geen top voorzieningen maar alles wat je nodig hebt is er maar eenvoudig. Een buurtsuper, snackbar/cafe en hotel van Saaze zijn wel de grootste trekkers in het dorpje maar dat maakt het tot een prima basis om de NOP te ontdekken en oude zuiderzeestadjes te bezoeken om daarna in een oase van rust terug te keren
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer 9,0
10-6-2013
Harry11
Fantastische plek
Mooie bestemming als je van boslucht houdt.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumJuni 2013
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 6,0
Cultuur 6,0
Omgeving 9,0
Sfeer 8,0
26-8-2012
Henny de Munnik
Place to be......
Heel gezellige omgeving en alles goed bereikbaar
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2012
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Cultuur 10,0
Sfeer 10,0
8-5-2010
N.
Gezellig, mooi, rustig dorp
Wil je even weg uit de stad en rust krijgen? Bezoek dan de Noordoostpolder en zeker Kraggenburg. Lieve mensen en echt een vakantie gevoel!!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datum2010
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Uitgaansleven 2,0
Cultuur 8,0
Omgeving 8,0
Sfeer 9,0
31-7-2008
Peter
Prima vakantieplek
Voor de de hele familie van alles te beleven , mooie natuur , frisse lucht , vermaak voor metname kleine kinderen uitstekend in leuk speelpark midden in het bos. Fietstochten richtin de Weeribben en Urk gemaakt , erg mooi.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumJuli 2008
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Cultuur 10,0
Omgeving 10,0
31-5-2007
Mevr. Pluim
Kraggenburg is meer een dorp, er staan wat huizen en vooral veel boerenbdrijven, boomgaarden en het uitgaansleven is bij van Saaze, wat op zich een leuke tent is en ook afgehuurd kan worden. Als je hier toch moet logeren is het er prima uit te houden, maar ik zou er zeker niet naar op vakantie gaan, er is eigenlijk niks behalve land en huizen. In Emmeloord kun je alle boodschappen doen en is er ook meer uitgaansleven.
  • Reisgezelschap
  • Reis vertrek datumonbekend
Waardering 5,0
Waardering 5,0
Uitgaansleven 5,0
Cultuur 1,0
Omgeving 6,0

Bekijk de beste prijzen