42 Beoordelingen (1..5)
14-5-2012
s
Zeer verrassend, wat een leuke kamers
De Smulpot is gelegen in het midden van De Burg. Onder een restaurant en daarboven de kamers. In diverse kamers kunnen kijken en deze zijn zeer verrassend. Super leuk en trendy ingericht. Ontvangen door de eigenaar en je voelde zijn spirit om er iets goeds van te maken. Heerlijke bedden, mooie inloopdouche, welkoms flesje wijn, schoon, goed onderhouden en rustig gelegen. Lekker ontbijt op tafel opgediend, verse jus en diverse broodbeleg. Voor die prijs krijg je echt waar voor je geld.
Bij het volgende bezoek aan Texel zien ze ons hier zeker terug.
- Reis vertrek datumMei 2012
6-5-2012
joop strick
Gezellig maar beter openstaan voor kritiek
Het bedienend personeel is prima en zeer klantgericht, de bedrijfsleider of eigenaar echter, heeft ons onvoldoende het gevoel gegeven open te staan voor kritiek. Hij had moeite om onze klantbeleving serieus te nemen en probeerde ons te overtuigen van zijn concept (het is naar ons idee een cruciale fout om ons (de gast) te overtuigen van zijn gelijk terwijl wij vanuit onze ervaringen terechte positieve kritiek op het eten hadden!!!). Advies: beter luisteren, de gast serieus nemen en open staan voor kritiek en suggesties! Anton (Chef Kok), Joop (Kok), Rupert (Journalist).
- Reisgezelschapmet vrienden
- Reis vertrek datum2012
4-5-2012
Marlis
zo zo
Mooie kamer, heerlijke douche, schoon en lekker bed, maar net niet genoeg voor boutiquehotel,
Ontbijt valt erg tegen, ontbijten pas vanaf 9.00 (en echt niet eerder) persham en kaas en eitje en met moeite tweede kop koffie, prijs te hoog, zou heel makkelijk beter kunnen
- Reis vertrek datumMrt. 2012
13-3-2012
Tilly
Een absolute aanrader!!!
Via Groupon gebruik kunnen maken van een schitterende kamer in Hotel De Smulpot in Den Burg op Texel. Zowel het ontbijt als het diner zijn voortreffelijk. Het personeel, excuus de mensen waar je iets aan kunt vragen, doen alles voor je wat in hun vermogen ligt op een heel vriendelijke en voorkomende wijze. Het hotel ligt in het centrum van Den Burg. Ook de lokale bevolking komt hier voor een kop koffie etc. De saté is voortreffelijk maar ook de tournedos en de vis zijn niet te versmaden. Het is er gewoon goed toeven. De kamers strak en functioneel. Iedere dag schone handdoeken en een heerlijke douche. Tijdens het ontbijt wordt je kamer al op orde gemaakt. Wij hebben er een heerlijk aantal dagen gehad.
- Reis vertrek datumMrt. 2012
4-3-2012
loes8
bediening smulpot zeer onbeleefd
aardige kamers, niet groot en de badkamer laat te wensen over. kleine dingetjes ontbreken voor een "boutique" hotel.
ontbijt heel gewoontjes. eitje, kaas, ham en zoetigheid.
bediening (ene dave) aan het ontbijt zeer onbeleefd. tafel was op een manier gedekt dat je naar de muur keek. toen we wilden omdekken kregen we een grote mond, het was niet toegestaan! hallo zeg we zijn betalende gasten.
hotel niet voor herhaling vatbaar.
- Reis vertrek datumFeb. 2012